alijenka
Mamcia Nataszki :))
Muńka ale ja wypijam 3 kawy dziennie i to wszystko nio i piwko raz na jakiś czas :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ty widocznie nie masz innego wyjscia - na posilki musisz wychodzic do kolezanki 
Muńka ale ja wypijam 3 kawy dziennie i to wszystko nio i piwko raz na jakiś czas :-)
Z kolezanka juz lepiej? Mysle, ze musi to odchorowac i potem wroci do normy 

)
Za to nad morzem widzialam dwoch fajnych mlodych naturystow (na slynnej psiej plazy) 

A choinke to chyba najlepiej wbetonowac w podloge 
:-) Na szczescie w tym roku u nas juz sobie daly siana
A ta gazeta to z dzisiejsza data czy moze jednak sierpniowa? ;-)
- i bardzo sie z tego cieszy 

Wody tez nie pije, wogole niewiele plynow a skore mam tlustawa, wiec sie nie obwiniaj 
Mi makijaz zajmuje max. 5 minut
W domu sie nie maluje, tylko na wyjscia. 
Na razie nie zamierzam szczepic, bo sama te choroby przeszlam, ale moze w przyszlosci zmienie zdanie. I masz racje - Reni jest nawiedzona i to odrzuca. Sam jej sposob mowienia sprawia, ze mam ochote zrobic na odwrot 

), obejrzalam trailer i przeczytalam recenzje: 
), to sprobowalam. Powiem tylko tyle: a fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 

Chyba trzeba bedzie poszukac w necie a ja nie lubie kupowac butow bez przymierzenia