reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Mlodak - parafrazowalam ostatnie zdanie z filmu. Masza mowi "oj, izvarila ja kaszu" (oj, ale kaszy nawarzylam - po rosyjsku to takie samo powiedzenie jak po polsku) na "млодак, ой изварила ты кашу" (mlodak, oj, izvarila ty kaszu), czyli, jak juz na pewno teraz zrozumialas: mlodak, oj, nawarzylas kaszy :-) Filmik jest ekstra. Jestem zachwycona :tak:Obejrzalam jeszcze odcinek pierwszy, jak sie Masza i Misiek poznali:

Маша и Медведь - Первая встреча - YouTube

oraz jak Misiek wiosna probowal randkowac:

Маша и Медведь - Весна пришла! - YouTube

Dzieki za ten filmik. Zostalam jego fanka :-) Uniwersalny a jednoczesnie bardzo rosyjski (ten czanik!!!!!:tak:) Nie tylko uroczy ale i z swietna obserwacja rzeczywistosci (tworcy na pewno maja male dzieci - pierwszy odcinek jest jakby o moim :-)) i duza doza humoru :-D Szkoda, ze nie rozumiesz rosyjskiego, bo ciut humoru przez to umyka. Ale i tak jest swietny. Lepszy niz amerykanskie bezmozgowce :tak:

reklama
Mlodak hahahah z tym szczebelkiem to ci wycial numer :) a bajka... Aylin kiedys pisala o hippa hippa hey... Wszystkie dostepne 20 odcinkow znam juz na pamiec a on nadal nie znudzony. A ta bajka jest tragiczna !!!!!!! Oglada max godzine dziennie ale jak tylko widzi moj tel to od razu kiwa glowa e-e e-e jak ta hippa....

Ciekawe o ktorej jutro pobudki w zwiazku ze zmiana czasu

Na pobudke to liczę o 8:30 nowego czasu.

A tej bajki to nawet szukać nie zamierzam. Pewno wtedy już na BB bym nie miała jak zagladac. Już teraz ukrywam, o rozmowie to mogę zapomnieć. Najczęściej wysyłam smsa że oddzwonie bo taki ryk że rozmówcy nie słychać.

Aronia owszem fimik fajny. I wcale mi nie przeszkadza że język inny. Sz też to nie wadzi. Ale ten amok w jego oczach gdy go ogląda trochę mnie niepokoi :) No i jednak wolałabym mieć telefon dla siebie.

Ostatnia edycja:
hej hej dziołchy

u nas już nie ma śladu po szczepieniu :-D

mała poszła wczoraj spać o 21 i co z tego jak wstała o 6 :-(

mlodak a Niuśka nie chce oglądać bajki :-):-) moja znowu ciągle męczy piosenkę Wodeckiego "Pszczółka Maja" i ciągle chodzi i krzyczy maju maju maju
a Szymek nieźle z tym szczebelkiem i podziwiam że on śpi w śpiworku, moją jakbym tak wsadziła w śpiworek to byłaby histeria :-D:-D

aronia ja nawet nie pomyślałam o NOP

Aga ja też nie byłam nigdy domatorką a wręcz nie lubię siedzieć w domu dla mnie dom to był hotel, ale z małą sobie nie wyobrażam takich podróży

josie a ta bajka leci na baby tv :-):-), moja ją uwielbia

Hej:zawstydzona/y:

Znowu tu jestem, a miałam nie zagladać z pracy. No lae wiem ze u WAs wszystko Ok i moge spokojnie pracować. Miłego dnia.

My wczoarj cały dzień na dworze byliśmy, było mege ciepło ale i wiało i nie wiem czy mi Mateusza nie pzrewiało:-(

Aga- stare ciotki juz tak maja, nie pzrejmuj sie.
Alijenka - super ze z Niuśka już ok.
Mlodak - spryciula z Szynka. Monitora oddechju jeszcze uzywacie???:szok:

andzia nooo całe szczęście że to był jednodniowy wybryk gorączkowy :-):-), ale noc się nie zmieniła dziś też się budziła :-:)-(, wymiękam już z tym, zaczynam już źle się czuć, jestem przemęczona i niewyspana

mlodak ja nianię używałam ostatni raz na wakacjach :-):-) i też idę sobie drugą kawę zrobić :-D

kasiek to o której jutro mamy być u Ciebie ???????

Witam :) dziś postanowiłam ostatecznie przykrócić młodemu cyca w nocy i nie ma, ze zęby itp. nie dostanie wcześniej jak 4-5ta nad ranem. No i pewnie dlatego dziś były 3pobudki i złości w nocy:baffled: trwające około minuty potem przytulał się i spał dalej. Mam nadzieje, ze tym razem nam się uda.
Plan taki ograniczenie cyca, a potem pożegnanie, ze smoczkiem :)

Na dziś moja bratowa ma termin porodu :)

agaundpestka - widze, ze Tobie zdrowie wrocilo
Coś Ty mi odpuści jak znikną te wszystkie zgniłe liście dopiero :/

mała poszła wczoraj spać o 21 i co z tego jak wstała o 6 :-(
Antek od 21:15- 5:01, a w międzyczasie trzy pobudki były.

Znowu tu jestem, a miałam nie zagladać z pracy. No lae wiem ze u WAs wszystko Ok i moge spokojnie pracować. Miłego dnia.
Miłego!!!

znowu nie pamiętam co komu:/

P poszła spać o 20.00, a o 21.00 wyrzygała całą kolację i potem już po cycu spała do samego rana. Dlaczego zwymiotowała...nie wyciągnę prawdy z M co dał jej do jedzenia:D:D:D

wczoraj szalałam, od 13.00 do 21.00 na zakupach z siostrą, w końcu się obkupiłam:) hurrrra!

mlodak filmiki super, mi się spodobały, ale P dalej pozostaje wierną fanką Myszki Minnie:p M kupi mi z jej postacią piżamę, ta jak zobaczyła to od razu zaczęła ubierać i pełna euforii krzyczeć 'mini, mini':D No i życzę, aby z mężem było już tylko lepiej!

alijenka
współczuje nocki, ciężko stwierdzić czemu się biedna wybudza:/

aga
heh czyli chcesz zrezygnować z cyca wcześniej?

alijenka aga laski tak jutro czekam na was, teraz aguś napisz czy rozglądałaś się o której coś tu jeździ?

andzia to bb strasznie uzależnia...normalnie jak jakaś sekta:p

aronia
z łapką lepiej?

reklama
Hejo :-)

Weekendu nie nadrobię, ajm sorry :sorry:

Wczoraj szaleliśmy całą rodzinką w parku :-) Mam zdjęcia, wrzucę w pierwszej wolnej :-) A wieczór zakończył się drineczkami w gronie przyjaciół, więc łykend zaliczam do udanych :tak:

Andzia zdrówka dla Matiego, oby nic nie było! :tak: Faktycznie wczoraj późnym popołudniem zaczęło piź...ić jak w kieleckiem ;-)

Młodak już po kawce? Ja właśnie dopijam pierwszą :blink:

Alijenka witaj w klubie, ja też czuję się zmęczona przez to ciągłe nocne wstawanie. Przecież od ponad roku właściwie ani razu się porządnie nie wyspałam :confused2: Nawet stwierdziliśmy wczoraj z M. że te nasze częste infekcje mogą być efektem permanentnego zmęczenia.

Aga
powodzenia i wytrwałości w postanowieniach! :happy:

Kasiek ale miałaś fajnie z tymi zakupami! A co upolowałaś? :-p

Do góry