reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Cześć :)

Muńka dzięki za artykuł. Zuzia bez smoczka żyć nie może. Jak ją próbowałam ostatnio położyć w dzień bez smoka, to była taka panika i płacz, że zaraz go wyjęłam z powrotem.

Czy Wasze dzieci dużo jedzą? U nas jedzenie mogłoby nie istnieć. Zuzia kiedyś mega klucha teraz się zrobiła za szczupła:eek: ma 10 kilo i ciągle stoi w miejscu.

moja też póki co bez smoka nie uśnie i w dzień też się domaga, ale staram się ją czymś zająć, żeby o smoku nie myślała.
Moja je dużo.

Muńka Andzia no co wy każdy ma swoje sposoby i zdanie co do wychowywania czy zapobiegania płaczom u malucha. Po prostu ostatnio nie wpadałam bo moja mama poszła do pracy a ja musiałam troche spraw pozałatwiać zabrac sie za lekcje bo w ten weekend mam zjazd itp. Ja sie nie obrażam za takie coś. I w sumie macie racje bo to robienie z dziecka głuptaka. Nie robimy tak tylko jak trzeba szybko i bezboleśnie wyjść bo on wtedy nie płacze a tak to albo do okna z nim chodzimy zeby komuś pomachał czy coś. Nie mam wam za złe za wyrażanie swoich opinii po to jest to forum alby sie dzielić swoją wiedzą i doświadczeniami.

to fajno :tak:
Zdrówka dla K!

I pytanie, ktore mnie murtuje juz dluzszy czas.... czy Waszym pociecha smierdza stopki? Moze brzmiec smiesznie ale mlodej poca sie bardzo stopy zwlaszcza po nocy jak spi w spiochach a najbardziej miedzy palcami...:confused2:

Ale zarąbisty michu!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)
Pewnie, że Gabiszce śmierduszkają stopki, w końcu z tyłka wyrastają, co nie??? ;-);-) ale i tak uwielbiam je całować
Też się jej pocą, jak jest w butach. W domu biega w ekotuptusiach założonych na bose stopki i tak się nie pocą.

Hej,

Mam nadzieje, ogromna nadzieje, ze te wczasy bedą udane, trzymajcie kciuki...

pewnie, że będą!! w końcu ja tam będę, to nie może być inaczej!! :-D;-) do jutra!!!!!!

reklama
hej baby

Dziś mogę powiedzieć że się wyspałam w końcu moja dziadyga przespała ładnie noc, wstałyśmy o 6.40 :-):-)

No właśnie podpinam się pod dziewczyny gdzie niektóre forumowiczki zniknęły ??????????????????? wracajcie do nas !!!!!

josie kiedyś mówiłam że mała tyle gada ale może jakoś Ci to umknęło :eek:

Kasieńka tak patrzę na Twój suwaczek i nie wierzę że to już tak mało Ci zostało !!!!!! zdrówka Wam życzę :-)

asik dla D też zdrówka

Muńka dzięki za artykuł o smoczku

Papitkaa dla Was też zdrówka

Rurka u nas z jedzeniem różnie czasami zje sporo czasami mniej i też ważymy 10 kg

Sunshine no proszę jaki przykładny tata :-):-), mojej też czasami jadą stopy a zwłaszcza miedzy palcami :-D ale nie aż tak jak to josie ujęła że stópek nie można wycałować

Polaa udanego urlopu :-):-), czekamy na relację jak wrócisz

Aga dobry pomysł z tymi puzzlami chyba też takie kupię

Papitkaa zdrowka dla malucha.

Polaa nawet jakbys mnie rozczlonkowala to niestety sie nie zmieszcze wagowo w Waszych bagazach :confused2: Milego urlopu :-)

Asik wspolczuje marudy - oby szybko przeszlo.

Rurka moj wazy 11 kg. Na jedzenie nie ma czasu. Jadl ladnie przed wyjazdem do Pl. W Pl sie popsul i tak mu juz zostalo - waga stoi w miejscu juz od dluzszego czasu. Gdzies czytalam, ze zapotrzebowanie naszych dzieci na kalorie (i apetyt) moga byc teraz mniejsze.

Alijenka oby nocki byly takie jak dzisiejsze. Moj sie obudzil o 1 i wyl do ksiezyca :confused2:

Sunshine zagladaj tak czesto jak mozesz :) A jak skonczysz studia to sie poprawisz ;-) Tomkowi nie smierdza stopy (bardzo), ale czuc je stopa :p

Aga eeeno nie dosc, ze Bob budowniczy to jeszcze sie za skladanie mebli bierzesz :-)

Mam cos dla Was na weekend - slodkie, kaloryczne i pyyyyszne (chyba, ze ktos nie lubi bardzo slodkich ciast/tortow)
Moje Wypieki | Tort dacquoise z orzechami i daktylami

Polaa - a nie mowilam ci że ja już tu na gran canari czekam na ciebie?
Udanego urlopu ;)

Aylin !!! to Ciebie też tam spotkam??????? suuuper!!! :-D to może inne dziewczyny też się skuszą i w końcu uda się forumowe spotkanie!!! :-)

Mam cos dla Was na weekend - slodkie, kaloryczne i pyyyyszne (chyba, ze ktos nie lubi bardzo slodkich ciast/tortow)
Moje Wypieki | Tort dacquoise z orzechami i daktylami

Noooooo przecież to nasz obowiązkowy produkt warszawskich spotkań:-D Tylko, że jeszcze żadna z nas się sama na niego nie porwała, zawsze kupujemy w cukierni :-) mniam!!!!!!!

Jadę do pracy! pa!

sunshine śpi bez skarpet czy śpiochów a więc nie pocą się w nocy. W dzień też nie, ale jak ostatnio ubrałam jej grube skarpety do zimowych butów to były spocone:) Ale nie śmierdzą. Fotka piękna, a tak myślałam, że coś z tym misiem nie tak:p

papitka z jedzeniem jak u Andzi:) Jest na UU i raz zje więcej, a raz 3 łyżki obiadu i napchana. Zdrówka!

polaa udanych wakacji!!!

josie P pogardziła po raz kolejny pysznym spaghetti - twój miałby co jeść bo nagotowałam na kilka dni:p

aga no to masz prezent na Mikołaja - stół z krzesłami:) A faktycznie całuśny, ciekawe czy mu tak zostanie:p Aguś ja mam takie duże kwadratowe puzzle z kolorowymi literkami i obrazkami. Z zewnątrz coś jak cerata, a w środku gąbka - kupiłam w Tesco.

niespodzianka kusisz wypiekami. A ja dziś na frytkach!

reklama
Muńka - pamiętam ze spotkania z wami :) ale u nas takowej cukierni nie ma. Wiec juz prawie od raoku zbieram sie na odwage aby wlasne słodkie dzielo stworzyc :)

Do góry