reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2012

Młodak, no i super! :)

A ja melduję, ze mój zdolny syn przedwczoraj połknał pustą kapsułkę twist-off po wit. D :wściekła/y:, a dzis poprawił okiem misia...takiego malenkiego misia należacego lalki, który miał oczka zrobione z takich malych koralików...no i oczywiscie odgryzł jedno i mimo usilnych przekonywań szanownego małzonka połknał...:wściekła/y:

reklama
moja na razie takich zapędów nie ma. Tj nic sobie nigdzie nie wkłada. Za to ma problem ze spaniem. Chodzi spac dopiero koło 22. A dzis w ramach zdrowego odzywania zezarla tosta z serem i salami - o 21.30...

Młodak przelew poszedł.

Josie mi tez się Franek podoba ale zaczął byc popularny a ja wolę nie typowe ;) Tymek i Olek tez wchodzili w gre ale znajomi maja hmmm Dla chlopca trudniej jest znaleźć z dziewczynka nie bylo by problemu ;) Ale jak by nam się nie trafił to byłby Teodor (Theo) Fryderyk albo Max ;)

Mlodak super ze starczy na wszystko <tak>

Kasiek wow no patrz kto by pomyślał :p mądra dziewczynka!

Hatszept o matko na zawał bym zeszła! Teraz nic tylko czekaj na kupsztala :p

Aylin, P. tez zasypia ostatnio ok. 22.00, a pobudki miedzy 7.00 a 8.00..., a mała dopiero ok. połnocy...oczywiscie zaliczamy kilka pobudek jednego i drugiego w nocy...no ale za kilka lat sie przeciez wyśpię, no nie? ;)

Sunshine, w sumie to nie wiem, czy czekac na kupsztala...będę małego obserwować, ale jesli nie byłoby niepokojacych objawów to chyba daruję sobie rozdrabnianie kupy patyczkiem w poszukiwaniu malutkiego koralika....;/ no nie wiem...a moze powinnam??? :/

Josie, taaaak...zaczyna sie...mój duzy P. w dziecinstwie podobno wtykal sobie takie koraliczki do nosa...ucha...mam nadzieje, ze mimo wszystko mały P. nie pojdzie w jego slady...

Hatszept koralika szkoda szukać. Za mamy i okragly wiec do 48 h wylezie. Kapsułki żelowe się podobno rozpuszczają w żołądku wiec ich tez nie szukaj. A co do snu mlodej to od 20 msc przespalam 7 calych nocy. Z czego 5 na szkoleniach a te 2 to corka zapomniala sie obudzić aby nas obudzić

reklama
Do góry