reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Aga obstawiam trzydniowke, u nas wysypka byla chyba na 4 dzien i ledwo widoczna na brzuszki i szybko zniknela

Mlody po tych 2 tyg kataru ma dziwny kaszel, w dzien nic a jak sie polozy to po godzinie np strasznie zaczyna kaszlec tak jakby sie krztusil no i dzis mi od tego zwymiotowal o_O tZn tak mu sie ulalo troche. Ogolnie nie kaszle wcale. ma tylko takie napady wlasnie 1-2 razy w nocy... Moze sprobuje sposobu alijenki z maslem bo mam wrazenie ze jakies resztki mu splywaja i stad sie krztusi

czy moje dzieci nie moga spac dluuuzej ??

jak jedno spi to drugie wstaje i na odwrot :|

Josie ja bym podeszla do lekarza ... bo u nas tez zawsze zaczynalo sie po katarze nocnym kaszlem cos wiecej ... potem goraczka i juz lecialo,
Aga u nas wysypka na 5 dzien tylko na brzuszku

Hej kobitki

Kurdę musiałam przerwać moją dietę :-(, normalnie się załamię bo tak mi dobrze szło :-( ale dziś rano miałam niezły kryzys, serce przez całą noc waliło mi jak oszalałe, a rano nie mogłam się z łóżka podnieść, oblałam się zimnymi potami i musiałam mojego K gonić aby mi wody przyniósł i małej mleko zrobił. Oczywiście K się wystraszył bo on dziś pracuje, a ja muszę zostać sama w domu. Zabronił mi dalej robić tą dietę.
Postaram się dalej kontynuować odchudzanie ale już nie na tej diecie :-(. Przy małym dziecku się nie da tej diety robić jest za restrykcyjna, za dużo biegania i nerwów.

Rysica :-):-):-):-) raz na jakiś czas wolno :-D:-D:-D

Aylin to miło spędzony dzień miałaś :-D

Muńka uduszę a co :-D:-D, i współczuję @@@@

josie poka brzuchol :-):-), a u Jasia może tak być moja to samo ma ale nie dawałam jej ostatnio masła bo ciągle zapominam je zamrozić :-:)-(

maćku to masz blisko do Wielenia :-D:-D, może będę jechała w wakacje tam i jak jeszcze dasz radę to się spotkamy :-)

Kasieńka moja codziennie o 6 wstaje :-:)-(

aga kto jak kto, ale ja o Dorze wiem od 2 tygodni - w końcu dziecko wielki fan:p Gratki dentysty, to jeszcze do gina i masz z głowy:) A ma dziś więcej krost? U nas na 4 dnia wyszły na brzusiu, a 5 na brzusiu, klatce i całych plecach. 4 dnia rano jeszcze miała stan podgorączkowy i na tym koniec.

alijenka
bosche a dlaczego tak cię wzięło? To przez dietę czy coś innego? Moja młoda jak tylko wyjdzie z domu to nie mam dziecka. Szuka dżdżownic, siedzi w piachu, ma też na dworze kuchnię, zjeżdżalnię i taki domek do zabawy - polecam i będziesz mieć z głowy!

katrina jakie specyficzne pytania:D

polaa welcome back!:)

aylin to może spotkać się z moim, bo mój na dwa dni do Wawy jedzie:D

maćku dobrze, że jesteś prawdziwa:D

josie
może jak leży to mu ten katar spływa i stąd ten kaszel z wymiotami...P kiedyś tam miała, a w dzień nawet kataru nie było widać:/

reklama
Aga zdrowka dla Antosia.Oby mu szybko przeszlo. Fajnie, ze zeby zdrowe. Ja mam na pewno cos do zrobienia, musze isc do dentysty jak bede w PL.

Katrina a health visitor nie mowila czemu taka kontrole przeprowadzaja? Pytania przypominaja te z kwestionariusza CHAT majacego wykluczyc prawdopodobienstwo autyzmu u malych dzieci.

Macku, Josie ciekawa jestem tych Waszych brzuchow. Fajnie, ze spotkanie udane :)

Kasienka kiedys na pewno sie wyspisz ;) Mam nadzieje, ze jak najszybciej.

Alijenka no to nieciekawie. Ta dieta to jednak duze obciazenie dla organizmu. Moze sprobuj 1400-1500 kalorii?

Polaa ciesze sie, ze urlop udany. Ale w domu zawsze najlepiej ;)

Kasiek a to chomik spryciarz. Dobrze, ze odkryliscie co to zanim wyszlo i Was zjadlo ;)

Bylam wczoraj na babskim wieczorze i polowe uwazam za udana :p Najpierw poszlysmy do pubu z densflorem i bylo spoko. Muzyka niezbyt glosna, mozna bylo pogadac, posmiac sie. No i caly lokal pelen facetow ;) Pozniej jedna z nas (nie znalam tej dziewczyny wczesniej) stwierdzila, ze zmieniamy miejscowke, ona nas zaprowadzi, bo wie gdzie jest super klub. No i trafilysmy na "wiejska dyskoteke" Muzyka "umc, umc" tak glosna, ze nie slyszalysmy nawet krzyczac sobie do ucha, faceci w opietych koszulach, rozpietych na torsach, dziewczyny w miniowach trzepiace sie wokol nich prawie do rytmu :-D:dry: No nie moj klimat. Zwinelam sie ok polnocy. Nawet kaca nie mam ;)

Do góry