reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Rysica - kupiłaś ten komplecik z next-a?

Ja wlasnie wylicytowalam sandałki dla nunu na lato i usatysfakcjonowana mogę udac sie do łózeczka.

A wlasnie - w środe ide z mała do lekarza. Juz 2 razy w dwóch róznych szpitalach pediatrzy zwrócili uwagę na szmery w serduszku - i mam to skonsultowac jak bedzie zdrowa. A ze zdrowa przewaznie jest to pora sie wybrac w koncu

reklama
Hej
Ja siedze u moich rodzicow do jutra:)
Janek chory:/ katar z nosa leci ciurkiem... Nie wiem czy to po zlobku czy sie przeziebil w sobote bo duzo bylismy na dworze....

Aronia moj alergii nie ma i nie chorowal dopoki do zlobka nie poszedl:/

Aylin trzymam kciuki za badanie

Młody po zjedzeniu ostatniej lyzeczki kaszki na kolację odbił i wszystko zwrócił. Potem zjadł kromke chleba popil kubeczkiem wody i poszedł spać. Martwić się? Przy wirusowce to chyba by i ten chleb zaraz zwrócił?

Maćku a my moze w czerwcu sie zobaczymy:)
Faktycznie. Zapomniałam, żeśmy umówione ;-)
maćku to w Wieleniu się teraz taki spęd zrobił ????????????????? Jeździłam tak jakieś 15 lat pod rząd na wakacje z rodzicami i było w miarę spokojnie, za to nie nawidzę Boszkowa bo tam to katastrofa jest!!! No to w razie czego możemy się zmówć np. w Brennie ale tam chyba też dużo ludzi. Ja ostatnimi czasy jeżdżę do Nowego Dębca ale to z drugiej strony Leszna
za panieński !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Może nie jest tak źle jak w Boszkowie, bo nie leży przy szlaku kolejowym, ale rozwinął się turystycznie :tak: W Brennie nigdy nie byłam. W Dębcu tym bardziej. Bo ja mieszkam 60 km od Leszna w stronę Wielenia właśnie. I w okolicy mam kilka innych jezior do dyspozycji ;-)
maćku aylin alijenka czasem lepiej dołożyć za coś porządnego lub kupić używany taniej. P ma po innych Little Tikes a on nowy od 500zł na allegro. Ale ciężki, solidny, stabilny i na dworze służy już 7 rok a nie wyblakł:) Jak u mnie wchodzą trzy dziewczynki i skaczą tam, przepychają się to on nie drgnie. Otwierane okna, cały zabudowany i z przodu jeszcze ogródek:) I trzeba uważać, bo to zakup na lata, sąsiadka kupiła w Leroy Marlin taką tandetę, że szok. Wiatr wieje to rozkłada się, dzieci latają to się chwieje, nogą zahaczą próg i przewraca się
Ja to się zastanawiam, czy nie kupić desek w tartaku i zagonić M, żeby coś sklecił :tak:

Zdycham :( chora jestem :( gorączka i mega kaszel!!!! :( Monika też kaszle, ma stan podgorączkowy, ale dostała antybiotyk, bo gardło wygląda masakrycznie i słychać szmery w oskrzelach :( kuź... mam już derdecznie dość tych chorób!!!! Ja jutro do lekarza i na L4 do piątku
Zdróka życzę! :tak:

A wlasnie - w środe ide z mała do lekarza. Juz 2 razy w dwóch róznych szpitalach pediatrzy zwrócili uwagę na szmery w serduszku - i mam to skonsultowac jak bedzie zdrowa. A ze zdrowa przewaznie jest to pora sie wybrac w koncu
&&&&& za kontrolę!
Hej
Ja siedze u moich rodzicow do jutra:)
Janek chory:/ katar z nosa leci ciurkiem... Nie wiem czy to po zlobku czy sie przeziebil w sobote bo duzo bylismy na dworze....
:-(
Oby szybko przeszło!

Aylin trzymam kciuki

josie zdrowka dla Jasia :-(

Rysica kuruj sie

Mlodak bedzie dobrze ;-)Jutro juz nic mu nie bedzie. Stanęło mu na żołądku i tyle, nie martw sie.

hej kobiałki :-):-)

aronia moja nie ma alergii i jest drugi raz chora

polaa cisza na forum bo trzeba korzystać z pogody :-):-)

kasiek niby u nas ciepło ale wiatr był strasznie zimy :-(

Rysica zdrówka dla Was

Aylin pochwal się sandałkami :-D, nie mam dalej odwagi kupić małej butów na necie, a Ty nowe wylicytowałaś ??

josie zdrówka dla Janka

mlodak i jak Sz ???????????????

maćku bardzo dobrze wiem gdzie jest Wschowa bo chyba tam mieszkasz ??? to pochwal się tymi jeziorami :-) i jakimś fajnym miejscem. Ja w Brennie też nigdy nie byłam, moi rodzice jeździli do Wielenia i do Krzycka zresztą tak jak pisałam całą młodość wakacyjna tam miałam, nawet miałam chłopaka z Olejnicy i jakieś 5 lat temu się z nim spotkałam :-D

W nocy nocy full kwekania ale przez sen na szczęście. Rzygów brak. Od rana wesoły, śniadanie zjadł ale zrobiłam mniejszą porcję celowo. Nie wiem może faktycznie coś.mu ciazylo na żołądku i się tego pozbył.

Aga jak Antek??????

Antek wyzdrowiał, od wczoraj brak gorączki i wysypki też, ale lekarka powiedziała, ze ileś %% dzieci ma dłużej temperaturę i przechodzi bez wysypki..

Zmykamy do zoo.

maćku jak mi się coś takiego podoba, drewniany domek. Ale mój M to dwie lewe ręce do takich spraw:/ U mnie w okolicy jest też dużo domków na starych pniach drzew - to już dla trochę starszych dzieci, ale BOSKIE:)

aylin oj to idź sprawdź i daj znać! I sandałki chcę zobaczyć:D

josie zdrówka dla Jasia!

mlodak u mnie to samo. Zjadła kaszę i wszystko zwymiotowała na całe łóżko:/ Miałam akcję przebierania dziecia, siebie i łóżka. Potem wypiła herbatę i poszła spać, ale o 5.30 pobudka i do 7.30 jęczenie na przemian z darciem się. U nas 5 idą, palce moje wkłada do buzi i pokazuje, że ją boli:/

alijenka a wiesz, że u mnie wiatru nie było. Troszkę, ale ciepły, bo i P i córa sąsiadów bez czapek i w bluzach buszowały, no i my porozbierane. Kiedyś u nas była wichura, a u mojej mamy (3km dalej) lekki wiaterek.

aga
super!!! Bawcie się dobrze:)

muńka ale zapowiada ci się mega impreza!

andzia co tam u ciebie?

Edzio
A ja jestem przed okresem, napierdzielają mnie jajniki od wczoraj, boli łeb, chce się wymiotować, brzuch wzdęty i mam dość!

WIOSNA
pogoda.jpg

Załączniki

• pogoda.jpg
    pogoda.jpg
    39,7 KB · Wyświetleń: 71
Ostatnia edycja:
reklama
jas ma chyba zapalenie ucha :-( co chwile pokazuje ze go boli. idziemy na 14 do lekarza ehhhhh

mnie za to boli glowa od wczoraj, w nocy zdesperowana wzielam jaska pedicetamol w syropie bo juz nie chcialam rodzicom po szafkach grzebac

Do góry