Andzia dzieciaki zadowolone z wizyty dziadkow, a synowa nie

?
Aga jak babcia sie czuje?
Tort z kotkiem u nas bylby hitem

Pokaz Antkowi 4 obrazki (z wymienionymi pomyslami) i zapytaj z czym chce tort
Mloda u nas dzisiaj taka paskudna pogoda, a mlody co chwile buty przynosi :/ Chyba bede musiala wyjsc

Czy moglabys wrzucic przespis na tarty i rolade do kulinarnego? (Chyba, ze juz tam sa ;-))
Alijenka ja nawet jak do Pl jade to srednio wypoczywam. Jakos nie potrafie "zrzucic" opieki nad T dziadkom czy ciociom. No chyba, ze ktos mi jasno powie "Ty siedz, a ja sie z T pobawie/nakarmie/wyjde" inaczej mi glupio.
Jak dziadyga dzisiaj? Brzuszek przeszedl?
Aylin ale Ci sie spryciula schowala

Ja wczoraj tak latalam za moim na tej sali zabaw, a dzis w ulotce czytam, ze ograniczenie do 11 lat

No ale nie bylam jedynym rodzicem
Sunshine a czesto siusia? Moze (odpukac) pecherz? Jak tam dzisiaj?
Inspiracje na przekaski super - moze w Pl wykorzystam
Asik moze zaproscie na tort i kawke? Zalezy czy Damian lubi imprezki... Ja wlasnie mysle nad tymi urodzinami i chyba zaprosze rodzinke jak bede latem w Pl. A co - niech tez zobacza jak T dmucha swieczke. Tylko musimy potrenowac, bo na razie to podmuch slaby
Aronia 

ladna biedronke ulepilas
Josie mysle, ze tarty to dobry pomysl. Zrob cos co nie bedzie wymagalo latania do kuchni, nakladania, odnoszenia talerzy. Pewnie Ci ktos pomoze, ale z Jasiem i Franiem i tak bedzie duzo roboty
Kasiek zawsze po przyjezdzie multum prania mam

Czytam o tych wakacjach i az mi sie chce jechac. Tylko u nas raczej cienko z kasa i zawsze jest wybor czy do Polski, czy za granice. Koszt podobny, ale tesknota za rodzinka wygrywa.
Tutaj zdjecia z telefonu wiec jakosc kiepska. Jak zrzuce z aparatu to wybiore jakies ladne .