reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Aylin super dzięki za zaproszenie ale troszkę daleko mam do Ciebie :-):-):-):-), sama w taką podróż się nie wybiorę :szok:

Moja jakoś nie lubi takich placów zabaw, a jak uwielbia piłki tak tych basenów z piłeczkami się boi normalnie

reklama
Andzia dzieciaki zadowolone z wizyty dziadkow, a synowa nie ;)?

Aga jak babcia sie czuje?
Tort z kotkiem u nas bylby hitem ;) Pokaz Antkowi 4 obrazki (z wymienionymi pomyslami) i zapytaj z czym chce tort :)

Mloda u nas dzisiaj taka paskudna pogoda, a mlody co chwile buty przynosi :/ Chyba bede musiala wyjsc ;)
Czy moglabys wrzucic przespis na tarty i rolade do kulinarnego? (Chyba, ze juz tam sa ;-))

Alijenka ja nawet jak do Pl jade to srednio wypoczywam. Jakos nie potrafie "zrzucic" opieki nad T dziadkom czy ciociom. No chyba, ze ktos mi jasno powie "Ty siedz, a ja sie z T pobawie/nakarmie/wyjde" inaczej mi glupio.
Jak dziadyga dzisiaj? Brzuszek przeszedl?

Aylin ale Ci sie spryciula schowala :D Ja wczoraj tak latalam za moim na tej sali zabaw, a dzis w ulotce czytam, ze ograniczenie do 11 lat :p No ale nie bylam jedynym rodzicem ;)

Sunshine a czesto siusia? Moze (odpukac) pecherz? Jak tam dzisiaj?
Inspiracje na przekaski super - moze w Pl wykorzystam :)

Asik moze zaproscie na tort i kawke? Zalezy czy Damian lubi imprezki... Ja wlasnie mysle nad tymi urodzinami i chyba zaprosze rodzinke jak bede latem w Pl. A co - niech tez zobacza jak T dmucha swieczke. Tylko musimy potrenowac, bo na razie to podmuch slaby ;)

Aronia :-D:-D:-D:-D:-D ladna biedronke ulepilas ;)

Josie mysle, ze tarty to dobry pomysl. Zrob cos co nie bedzie wymagalo latania do kuchni, nakladania, odnoszenia talerzy. Pewnie Ci ktos pomoze, ale z Jasiem i Franiem i tak bedzie duzo roboty ;)

Kasiek zawsze po przyjezdzie multum prania mam :D Czytam o tych wakacjach i az mi sie chce jechac. Tylko u nas raczej cienko z kasa i zawsze jest wybor czy do Polski, czy za granice. Koszt podobny, ale tesknota za rodzinka wygrywa.

Tutaj zdjecia z telefonu wiec jakosc kiepska. Jak zrzuce z aparatu to wybiore jakies ladne .

20140602_182359.jpg20140531_194132.jpg

Załączniki

• 20140602_182359.jpg
    20140602_182359.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 46
  • 20140531_194132.jpg
    20140531_194132.jpg
    33,5 KB · Wyświetleń: 43
alijenka - no to nie wiem, co Ci poradzic - od siedzenia w domu swira dostajesz a domu opuscic nie chcesz :rolleyes2:Blizej niz do Aylin masz do mnie (3 godziny) ale u nas (jak wiesz) sa takie cyrki ze spaniem, ze ja poki co nikogo na noc nie zapraszam :zawstydzona/y:

Niespodzianka - widac, ze Tomek zadowolony :-) Dziec najwiecej zabawy ma w przyklejaniu plasteliny do mebli :rolleyes2:

agaundpestka - jak babcia?

Wczoraj na spacerze ogladalismy piekny kocnert zab :-) Rechotaly na cale gardla nadymajac policzki :-)

Niespodzianka no właśnie i o to chodzi ja też taka jestem że jakoś dziwne mi kogoś prosić o zajęcie się małą, ale super prezent Tomaszek dostał !!!!!!
A jakby małej przeszło, rano zrobiła kupę w miarę normalną i do tej pory spokój, miałam jechać na basen ale odpuściłam bo boje się że jeszcze coś tam załapie.

aronia no bo ja tak nie lubię do kogoś się wpierdzielać z rodzinką, zawsze jakoś źle mi było jak miałam u kogoś nocować, wolałam wykupić gdzieś noclegi aby nikomu nie sprawiać kłopotu, a w odwrotną stronę było inaczej zawsze u mnie było ful ludzi, po imprezach spali i nawet po 3 dni siedzieli. Teraz też się to skończyło no bo dziecko, a po drugie mam syf w chacie bo ciągle czekamy na remont domu, na razie brak kasy na to. Ja nawet u K rodziców na noc nie zostaję.

Niespodzianka przepisy wrzucone.

Dziś nocka przespana przez Szymka super. Ale ja chyba już w rytm wpadlam i od 1 do 3:30 zasnąć nie mogłam. Wciąż czekając aż młody zacznie krzyczeć.

Wczoraj była u nas koleżanka z córeczką w wieku Sz. Usmialismy się konkretnie bo mała tak Sz wzięła pod pantofel że szok. Za rękę go i idą, tam i tam ma usiąść i on siada. No i całować się chciała ale mój syn średnio calusny więc tu się buntował trochę. Ale w zamian dał jej pojeździć kladem, bobby carem i mogła popchac kosiarke. A tego to nawet ja nie mogę robić :)jyz

Hejka,

co nieco nadrobiłam.

Niespodzianka spóźnione życzenia urodzinowe dla Tomcia. Wszystkiego naj...:tak::-D

Papitka dla Kubusia również spóźnione życzenia wszystkiego najlepszego. :tak::-D

Aga jak babcia? Kciuki aby wszystko było ok.

Aronia to coś nie nie wyszło z biedronką;-):-) Albo bejbiszonek ma dużą wyobraźnię:-D:-D.

Josie i tak mega szacun dla Ciebie, że przy dwójce maluchów próbujesz i tak zorganizować jakieś przyjęcie. I super, ze z karmieniem idzie wam coraz lepiej.

Kasiek fajnie, że wyjazd udany. Ja byłam z Paulina w Turcji jak miała 3 lata i tez miło go wspominam:tak: A niestety po powrocie zawsze kupa prania i powrót do rzeczywistości.

Alijenka ja tez po woli zaczynam wyzuwać zmęczenie organizmu. Tez chciałabym aby ktoś chociaż na jeden dzień zabrał mi dzieciaki i żeby miała ten dzień tylko dla siebie. Ale pociesza mnie to, że już niedługo jedziemy do PL a tam dziadkowie chętnie przejmą wnuki:-D:-D
:-D

Niespodzianka Tomek na motocyklu super:tak::-D. Mój Szymek też byłby wniebowzięty bo on tylko samochody albo motocykle. I fajnie, że urodziny udane.

U nas jakiegoś wielkiego przyjęcia nie będzie. Dziadkowie przylatują w dzień urodzin Szymka. Zrobię obiad a potem tort i jakiś inne słodkości. W sumie to będziemy tylko my i dziadkowie, tak kameralnie. A dla Szymka to i tak atrakcja bo widuje dziadków bardzo rzadko.

mlodak po prostu kulturalny ten Twój synuś :-):-):-)

Sylka ja już od dawna mam zmęczenie organizmu :szok::szok:, tylko że ja nie mam dziadków którzy by się mogli zająć małą

Dziś mam lenia na maksa, nawet jeszcze nie poodkurzałam w domu, a syf jak nie wiem co, ganek do sprzątania bo pies zabłocił wszystko przez ten deszcz i pełno piachu mam wszędzie.

reklama
Alijenka sprzątanie nie ucieknie.;-)Ja już przestałam się przejmować tym, ze nie mam codziennie wysprzątane na błysk.:tak: A co do lenia to witam w klubie. Mnie też ostatni jakoś nic się nie chce. A jeszcze na dodatek jakoś od wczoraj cos mnie chyba bierze. P. jak wrócił z pracy to na przywitanie zapytał mnie czy dobrze się czuję bo jakoś źle wyglądam. I faktycznie łamało mnie w kościach i jakoś telepało.

Mlodak po prostu gentelman z Twojego Szymka jak nic.:tak::-)

Do góry