reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Majeczko i Gabi w dniu Waszego swieta zyczymy z T wszystkiego najlepszego, super zabawek, fajnego przyjecia i duzo duzo milosci :*

aaa2d2073429ef55e4838dab77843194uniqueidcmcimage1.jpg

Alijenka pokaz efekt koncowy wizyty u fryzjera :) Tez by mi sie przydalo wlosieta podciac, ale nie mam tutaj dobrego fryzjera, a jak jakis jest to masakrycznie drogi...
Roznica miedzy lozeczkami spora i jak sama pisalas biale wstawki do niczego by Ci nie pasowaly wiec moim zdaniem dobrze wybralas ;-)

Aronia tort pierwsza klasa, a bejbiszonek bardzo przystojny :) Super ma wloski - ty tez blond?

Polaa bardzo dorosly ten dwulatek ;) Wyglada na trzy minimum :) Slodziak

Josie wspolczuje ciezkiego dnia. Mam nadzieje, ze kryzys juz za Wami.

Kasienka napisz pare slow, co u Ciebie. Widze, ze na posty odpowiadasz, ale malo o sobie ;) Jak dajecie rade?

Kasiek jade, a co tam ;) Torba spakowana jak na tygodniowy wypad :)

Aga powodzenia z Marcelinka :)

Ja tez z dzieciem wole wyjsc niz siedziec w domu, ale moj nie ciagnie nigdy zeby wracac. Wrecz sceny robi jak widzi drzwi od klatki :baffled: U Ciebie Alijenka troche inaczej, bo sama pisalas, ze z malej sie zrobila domatorka - moze taki etap i przejdzie. Z T z reguly chodzimy po okolicznych placach zabaw i parkach, a jak gdzies dalej to autobusem. Wtedy zazwyczaj rodzynki w pudelku go zajmuja, ale czasem takie sceny robi, ze sobie obiecuje - nigdy wiecej ;) Raczej nie umawiam sie z kolezankami na spacerki, bo wiem, ze o rozmowe trudno, jedno dziecko w jedna strone, drugie w druga i krzycz do siebie z odleglosci 5 metrow. Z mamuskami na placu zabaw nie gadam ;) Raczej sa to strzepy zdan, rzucone w przelocie (jak u Ciebie Aronia).

Jak juz wyzej pisalam mam dlugie wlosy i mnie korci zeby kupic to:
Hair Lightener colour range by L'Oréal Paris
Jakis zel bez splukiwania, podobno efekt jak po "rozjasnieniu" sloncem. Uzywala ktoras? Jak cos to zawsze mozna obciac wlosy jakby sie nie udalo ;)

Załączniki

• aaa2d2073429ef55e4838dab77843194uniqueidcmcimage1.jpg
    aaa2d2073429ef55e4838dab77843194uniqueidcmcimage1.jpg
    35,9 KB · Wyświetleń: 41
reklama
niespodzianka fajowe, a na jakiej to zasadzie działa? Rozjaśnia tylko o jeden ton? Super decyzja! Co L na spakowaną torbę?:D

alijenka no proszę releksik zaliczyłaś!

aga pracowity dzień:)

A ja mam gulę w gardle. Dziś 6 rocznica śluby, a M zapomniał i jeszcze dziwi się że jestem bez humoru. Uważa że się nie wyspałam:D Ciekawe czy się kapnie, ale wątpię. Zapowiedziałam, żeby odwołał rezerwację, bo nigdzie z nim nie jadę!

Kasiek domyslam sie, ze nie jest Ci milo :/ A masz jakis kiosk w poblizu? Kup sobie kartke z okazji rocznicy slubu (ze niby od znajomych czy sasiadow) i walnij na srodek :D Wtedy pewnie zrozumie dlaczego bez humoru jestes.
Tak czy inaczej serdeczne zyczenia - wszystkiego naj z okazji cukrowych godow (hah te nazwy mnie rozwalaja)

A L tylko stwierdzil, ze widzi, ze podjelam juz decyzje jak spedze weekend, wiec odpowiedzialam, ze wole jechac do kolezanki, bo przynajmniej ona ze mna rozmawia, a nie siedzi naburmuszona :p

Co do farby to nie wiem o ile tonow rozjasnia. Pewnie im wiecej razy nalozysz tym jasniejsze wlosy wyjda. Na filmiku pokazuja, ze nakladasz 3-4 razy za kazdym razem suszac suszarka. Upierdliwe troche... Sama zobacz:
Sunkiss Jelly - Natural Sun Kissed Beach Hair | L'Or

Niespodziaka bo nie ma o czym pisac :) mala rosnie i ni w zab nie moge sobie jej uregulowc ... wszystko robi jak chce ... Nikos dokazuje a czasem m przeblyski i jest grzeczny ... a z dwojka troche ciezko bo mala teraz chce zeby wiecej uwagi na niej skupiac ... Nikos tez tej uwagi potrzebuje wiec probuje sie rozdwoic ... dobrze ze mamy zlobek i ze chce tam chodzic... a reszta to juz w ogole nic ciekawego :)

Kasiek nie fnie ze zapomnial ... tez by mi sie humor zepsul ... dobrze ze my mamy latwa date :)

Alijenka fajnie ze masz chwile wytchnienia :)

Aylin spokojnej podrozy :) i milego zwiedzania zoo

Aylin - nie wiem jak u Ciebie z pw, tzn, czy je widzisz, bo dostalam od Ciebie 3 razy to samo ;-)No dobra, prawie to samo, bo w 3.pw bylo jedno zdanie wiecej niz w dwoch pierwszych :-pPisze wiec na glownym (ktory pewnie lepiej widzisz), ze doszly wszystkie 3 :tak:U nas wlasnie przeszla burza ale byla ekspresowa. Temperatura spadla do 15 ale mysle, ze to chwilowe bo juz slonce wyszlo, na przyszly tydzien zapowiadaja powyzej 23 i slonce. Z czasem to oczywiscie na luzie, w koncu to urlop i trzeba sie wyspac :-)

O.k., ide poczytac co tam na bb sie dzialo.

reklama
Wszystkiego najlepszego dla naszych dzisiejszych solenizantów

tort-3.jpg

Wpadłam tylko na chwilkę zobaczyć co u Was

Po fryzjerze nie ma się czym chwalić bo nic nie zmieniałam ciągle to samo mam na głowie :-D:-D

Niespodzianka no ja dziś ponad pół dnia przesiedziałam z małą u mojej chrzestnej ale nie wiem czy nie będę musiała jechać z nią do lekarza bo tak zaczęła kasłać że masakra, inhalowałam ją dziś raz teraz zaraz drugi raz i zobaczymy co będzie :-(, mam nadzieję że to tylko flegma a nie oskrzela :-(
A tej farby nigdy nie używałam bo raczej zawsze mam ciemne włosy

kasiek no ja wiem czy to relaksik, hmmmmm dla mnie fryzjer nie jest relaksem bo nigdy nie wiem jaki będzie efekt końcowy, a i zawsze siedzę tam 3 godziny i mam dość dla mnie relaksik to jakieś spa z masażykami ehhhhhhhhhhhhhhhhhh jak ja o tym marzę i za tym tęsknię.
I jak tam Twoja rocznica???? M przypomniał sobie ???

A i w końcu ma dziś przyjść do mnie koleżanka na piwko nie wiem co jej się stało że zadzwoniła i zapytała czy może przyjść, także dziś wieczorek nie spędzę sama :-)

Do góry