Niespodzianka
Fanka BB :)
Majeczko i Gabi w dniu Waszego swieta zyczymy z T wszystkiego najlepszego, super zabawek, fajnego przyjecia i duzo duzo milosci :*

Alijenka pokaz efekt koncowy wizyty u fryzjera
Tez by mi sie przydalo wlosieta podciac, ale nie mam tutaj dobrego fryzjera, a jak jakis jest to masakrycznie drogi...
Roznica miedzy lozeczkami spora i jak sama pisalas biale wstawki do niczego by Ci nie pasowaly wiec moim zdaniem dobrze wybralas ;-)
Aronia tort pierwsza klasa, a bejbiszonek bardzo przystojny
Super ma wloski - ty tez blond?
Polaa bardzo dorosly ten dwulatek
Wyglada na trzy minimum
Slodziak
Josie wspolczuje ciezkiego dnia. Mam nadzieje, ze kryzys juz za Wami.
Kasienka napisz pare slow, co u Ciebie. Widze, ze na posty odpowiadasz, ale malo o sobie
Jak dajecie rade?
Kasiek jade, a co tam
Torba spakowana jak na tygodniowy wypad
Aga powodzenia z Marcelinka
Ja tez z dzieciem wole wyjsc niz siedziec w domu, ale moj nie ciagnie nigdy zeby wracac. Wrecz sceny robi jak widzi drzwi od klatki
U Ciebie Alijenka troche inaczej, bo sama pisalas, ze z malej sie zrobila domatorka - moze taki etap i przejdzie. Z T z reguly chodzimy po okolicznych placach zabaw i parkach, a jak gdzies dalej to autobusem. Wtedy zazwyczaj rodzynki w pudelku go zajmuja, ale czasem takie sceny robi, ze sobie obiecuje - nigdy wiecej
Raczej nie umawiam sie z kolezankami na spacerki, bo wiem, ze o rozmowe trudno, jedno dziecko w jedna strone, drugie w druga i krzycz do siebie z odleglosci 5 metrow. Z mamuskami na placu zabaw nie gadam
Raczej sa to strzepy zdan, rzucone w przelocie (jak u Ciebie Aronia).
Jak juz wyzej pisalam mam dlugie wlosy i mnie korci zeby kupic to:
Hair Lightener colour range by L'Oréal Paris
Jakis zel bez splukiwania, podobno efekt jak po "rozjasnieniu" sloncem. Uzywala ktoras? Jak cos to zawsze mozna obciac wlosy jakby sie nie udalo

Alijenka pokaz efekt koncowy wizyty u fryzjera
Roznica miedzy lozeczkami spora i jak sama pisalas biale wstawki do niczego by Ci nie pasowaly wiec moim zdaniem dobrze wybralas ;-)
Aronia tort pierwsza klasa, a bejbiszonek bardzo przystojny
Polaa bardzo dorosly ten dwulatek
Josie wspolczuje ciezkiego dnia. Mam nadzieje, ze kryzys juz za Wami.
Kasienka napisz pare slow, co u Ciebie. Widze, ze na posty odpowiadasz, ale malo o sobie
Kasiek jade, a co tam
Aga powodzenia z Marcelinka
Ja tez z dzieciem wole wyjsc niz siedziec w domu, ale moj nie ciagnie nigdy zeby wracac. Wrecz sceny robi jak widzi drzwi od klatki

Jak juz wyzej pisalam mam dlugie wlosy i mnie korci zeby kupic to:
Hair Lightener colour range by L'Oréal Paris
Jakis zel bez splukiwania, podobno efekt jak po "rozjasnieniu" sloncem. Uzywala ktoras? Jak cos to zawsze mozna obciac wlosy jakby sie nie udalo