reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Damianku i Sergiuszku wszystkiego najlepszego i duzo zdrówka :***

Kasiek jak bedziesz miala kolorowe dadatki to moze byc

Josie - &&&& za wyprawe weselna; podziwiam; ja bym sie bała, a raczej nie widzialabym sensu, bo i tak cala noc siedzialabym w pokoju.

Asik jak imprezka??

Aga - byłaś u dentysty?? a moze nie jest tak źle jak Ci sie wydaje

Zbliża sie urlop a moje dzieci zaczłęy kaszleć , Mati ma katar.... i nie wiem czy na siłe hamować chorobe czy lepiej zxeby sie teraz rozchorowali to do 8.07 wyzdrowieja:-(U M jeszcze niegdy katar nie pozostał bez echa, więc....

Spóźnione ale najszczersze życzenia dla Nikosia!!!!!!
I wszystkiego najlepszego dla Damianka!!!!

Maćku 4 piątki na raz - bidulka! ale dobrze, że imprezka się udała mimo wszystko:yes:

Mamy w połowie przebitą jedną piątkę:tak:jeszcze trzy i pół do kompletu. Jak na razie nie jest źle, no może jest troszkę marudniejszy ale ładnie nocki przesypia nie gorączkuje więc oki

hmm chyba sezon piątkowy sie zaczyna ;) oby poszło bezboleśnie &&&

andzia kciukasy za to, że było sie udało&&&&&&&&&&&&&&

Ale czoraj dowiedzielismy sie ze Nunu od września wstapi w grono złobkowiczów :)
o proszę jak się żłobkowo - przedszkolnie robi na forum :)

Ja miałam super humor, ale szybko mi się spier..... w czasie śniadania gdy wyczułam, ze odpadł mi spory kawałek zęba :( :( jestem tak wściekła, ze płakać mi się chce.
oj Aguś :( ale jakiś z przodu ząb czy z tyłu? ... współczuję na prawdę!

a ja znowu tak trochę poza obieg8iem:( jak uda mi się przeczytać coś, to raczej nie do końca, a o odpisywaniu nawet mowy nie ma, ale w sobotę inwentaryzacja, w niedzielę imprezka Sergiuszka i potem jestem już tylko Wasza ;-) :D

STO LAT DLA SERGIEGO i DAMIANKA!!!

dziekujemy za zyczenia wszystkie :)

komp mi wysiadl :| nie wiem czy bateria czy znowu ladowarka jak mozna to sprawdzic ? czy ktoras z Was bedzie wiedziec ?

Josie tez tak mialam i probowalam pobudzac laktatorem przy jednym cycu mala a drugi maltretowalam laktatorem ... a czasem mala po prostu wisiala wisiala wisiala ... u mnie o tytle dobrze bylo ze ona w nocy spala nie wiem jak u Ciebie jest, a co do wesela podziwiam ja mialam dwa zaproszenia i odmowilismy

Kasia.natka
jak po szczepieniu ?

Aga wspolczuje :(

Asik jak po szkolnej zabawie :p?

Andzia zdrowka dla chlopakow moze jednak sie nie pochoruja

Zaza wracaj wracaj :)

Ostatnia edycja:
Sergiuszku 100 latek!!!
Zobacz załącznik 630630

Josie powodzenia w kompletowaniu stroju na wesele

Kasiek tak jak dziewczyny już napisały, mała czarna+ kolorowe dodatki i będzie super

Andzia oby jednak na tym katarze się skończyło &&&

Zaza u nas w sobotę tort a w niedzielę wyprawa na dinozaury (o ile pogoda dopisze)

Dzień Mamy i Taty był połączony dla klas 1-3 więc rodziców bardzo dużo. Oliwka ładnie wyszła na środek sali i powiedziała wierszyk tak jakby nie miała w ogóle tremy- jestem z niej taaaka dumna:tak: Po przedstawieniu dostaliśmy zrobione przez dzieci wazoniki z kwiatkami i poszliśmy na poczęstunek.

Jadę z Oliwką na badanie wzroku, przy okazji podskoczymy na bilans

a więc odpada, bo marynarek nie uznaję:D a buty mam już czarne na koturnie moje ulubione i wygodne;-) no cóż poszukam jeszcze jutro jakiejś sukienki w sklepie:/

aga dobrze że tylni ząb! Kiedy spotkanko?

Sto lat dla naszych 2-latków!

reklama
Hej dziewczyny.

Niestety nie rady iodoisac każdej bo tak na szybko.
Przede wszystkim życzenia dla naszych kochanych 2- latków, tych swietujacych dzisiaj i tych swietujacych w ostatnich dniach.

U nas ostatnio jakoś marnie. Szymek zrobił sie jakiś marudny, o wszystko jest płacz i w nocy tez jakoś kiepsko sypia. Dzisiaj wstał o 5-tej niezadowolony i jeczal, popłakiwał i ogólnie nie wiedział czego chce. Wypił mleko i jakoś jeszcze zasnął. Teraz nadal odsypia. I muszę wam powiedzieć ze jeszcze nigdy tak długo nie spał:) Poprzedniej nocy męczyła go temperatura (nie za wysoka bo do 38st.) ale spać przez to nie mógł. I tez jak obudził sie po drugiej to zasnął dopiero jak już było za oknem dobrze jasno. A ja przez to wszystko ledwo chodzę.

Do góry