reklama
Sylka.
Fanka BB :)
Dziewczyny mam pytanie.
Czy wasze dzieciaki udały już pieczarkową? Dzisiaj u nas na obiad i tak zastanawiam sie żeby dać Szymonowi. On jeszcze nie jadł. A i znowu u nas jakiś bunt z jedzeniem. Ostatnio wszystko jest beee...
Czy wasze dzieciaki udały już pieczarkową? Dzisiaj u nas na obiad i tak zastanawiam sie żeby dać Szymonowi. On jeszcze nie jadł. A i znowu u nas jakiś bunt z jedzeniem. Ostatnio wszystko jest beee...
kasiekz
sylka Pola pieczarki je od roku
W Polsce są słoiczkach dla dzieci już od 9miesiąca
Dodaję do zupy, do sosów (np. ryb) i uwielbia gołąbki z pieczarkami czy pierogi z kapustą i specjalnie dla mniej z pieczarkami
Sylka.
Dzięki Kasiek. To ja tez dzisiaj spróbuje dać Szymkowi. Mam nadzieje ze zje bo ostatnio znowu rwę włosy bo kiszka z jedzeniem. Jak będzie ok po zupie to spróbuje dać mu pieroga z kapusta i pieczarkami bo mam zamrożone własnej roboty. A dajesz jej te pierogi takie gotowane czy odsmazane?
kasiekz
sylka dokładnie to u nas jest tak, że pierogi lubi tylko ruski
Te z kapustą i pieczarkami podzióbie jednego i na tym koniec (nie lubi kapusty). Daję zawsze podgrzewane w mikrofalówce (jak od mamy świeże przywiozę, bo sama nie robię)
. Pewnie powinno się jeść z patelni lub prosto z garnka gotowane, ale zależy jak kto lubi
Natomiast bardzo lubi uszka z pieczarkami (mama je drobno mieli).
alijenka
Mamcia Nataszki :))
Dziewczyny jestem i żyjemy ale mam meksyk bo robimy podwórko i non top jestem na dworze mam nadzieję że po weekendzie będzie koniec i pokażę Wam efekty, a tak w ogóle to mój K na urlopie i co z tego jak dziś wybywa do Chorwacji bo oczywiście jego szef zadzwonił i zaproponował że mu zapłaci 400 zł za wyjazd, on się zgodził, nawet nie wyobrażacie sobie jaka jestem zła na to.
Wieczorkiem się odezwę i postaram się co nieco nadrobić
Wieczorkiem się odezwę i postaram się co nieco nadrobić
Sylka.
No i zupa pieczarkowa tez jest bleee.. Momentami mam ochotę go udusić. Sz. dziejsze menu jak do tej pory to rano mleko i pózniej pół suchej bułki. Ja wymiękam....
kasiekz
alijenka a na długo do tej Chorwacji? Ten to ma trasy! Czekamy na efekt podwórka. Ja u siebie mam kostkę granitową i żałuję, że nie te puzzle betonowe. Ładna jest, ale nie wygodna na np. rolki dla dziecka w przyszłości. No i pisać kredą nie może po tym, a miałam wizję takich rysunków pod domem
Jak skończycie to spotkanie obowiązkowo!
sylka może ma taki okres, piątki i w ogóle. Ja też jeszcze miesiąc temu wściekałam się, że gotuję madame róże rzeczy a ta gardzi. Odmieniło jej się po wyjazdach. Zaczęła nawet jeść zupy normalnie, a nie gniecione. A twój je sam? P nie da się nakarmić, a przez to wiadome, że nie zawsze dojada do końca. Ale widocznie zjada tyle ile potrzebuje, wybiera sobie co chce i dzięki temu zawsze coś zje.
Posprzątałam chatę, bo teściu ma wpaść, a P w tym czasie bawiła się z Mendi (chomik). P ma taką drewnianą farmą z Lidla i jak zbuduje domek, to chomik uwielbia w nim siedzieć, a młoda chodzi różnymi zwierzątkami i przedstawia mu itp;-) I dostała taki samochód Barbie na pilota...chomik jeździ razem z lalką
sylka może ma taki okres, piątki i w ogóle. Ja też jeszcze miesiąc temu wściekałam się, że gotuję madame róże rzeczy a ta gardzi. Odmieniło jej się po wyjazdach. Zaczęła nawet jeść zupy normalnie, a nie gniecione. A twój je sam? P nie da się nakarmić, a przez to wiadome, że nie zawsze dojada do końca. Ale widocznie zjada tyle ile potrzebuje, wybiera sobie co chce i dzięki temu zawsze coś zje.
Posprzątałam chatę, bo teściu ma wpaść, a P w tym czasie bawiła się z Mendi (chomik). P ma taką drewnianą farmą z Lidla i jak zbuduje domek, to chomik uwielbia w nim siedzieć, a młoda chodzi różnymi zwierzątkami i przedstawia mu itp;-) I dostała taki samochód Barbie na pilota...chomik jeździ razem z lalką
Damianek dziękuje za życzonka i przesyła buziaki:-)
Sylka u nas też piątki w natarciu. Co do pieczarkowej to spokojnie możesz dać. Młody już od dawna je
Alijenka czekamy na efekty prac podwórkowych
Kasiek kciuki za kupno kiecki
Olisia u okulisty ok, jedynie młody w poczekalni wywinął orła na mega śliskiej posadzce. Aż się wystraszyłam bo uderzył głową.
Bilans zaliczony. Oprócz pomiarów dostał klocuszki żeby ułożyć wieżę, musiał też pokazać mały i duży klocek...
Sylka u nas też piątki w natarciu. Co do pieczarkowej to spokojnie możesz dać. Młody już od dawna je
Alijenka czekamy na efekty prac podwórkowych
Kasiek kciuki za kupno kiecki
Olisia u okulisty ok, jedynie młody w poczekalni wywinął orła na mega śliskiej posadzce. Aż się wystraszyłam bo uderzył głową.
Bilans zaliczony. Oprócz pomiarów dostał klocuszki żeby ułożyć wieżę, musiał też pokazać mały i duży klocek...
reklama
Nikosiu, Serdżi i Damianku !!!!! STO LAT!!! :-)
Nie mam weny, więc nie piszę ;-)
Przekazuje info od administracji: Forum przeprowadza co jakiś czas testy różnych produktów i prosi o branie w nich udziału, więc jeśli któraś ma ochotę, to zapraszam:
Dove Purely Pampering - Test - BabyBoom
Nie mam weny, więc nie piszę ;-)
Przekazuje info od administracji: Forum przeprowadza co jakiś czas testy różnych produktów i prosi o branie w nich udziału, więc jeśli któraś ma ochotę, to zapraszam:

Dove Purely Pampering - Test - BabyBoom