reklama
kasiekz
Fanka BB :)
hahahaha, widzę na BB etap zmiany łóżeczek
widać że Nataszka happy! super
widać że Nataszka happy! super
Josie daj znać jak Jasiek po zabiegu
Mooni zawsze możesz spróbować Sz. przetrzymać bez drzemki chociaż będzie trudno. Nasz koło 18 już jest strasznie marudny i snuje się jak cień
Andzia żyjesz po gastroskopii?
Kasiek u nas też bez trampoliny żyć nie mogą
mnie z D. też jajniki napierdzielały
Aga nie pomyślałam o tym, żeby przełożyć tort masą śmietanową a wierzch zostawić suchy. A trzymała się masa cukrowa na suchym biszkopcie? Czy może smarowałaś innym kremem?
Alijenka super łóżko
Mooni zawsze możesz spróbować Sz. przetrzymać bez drzemki chociaż będzie trudno. Nasz koło 18 już jest strasznie marudny i snuje się jak cień
Andzia żyjesz po gastroskopii?
Kasiek u nas też bez trampoliny żyć nie mogą
Aga nie pomyślałam o tym, żeby przełożyć tort masą śmietanową a wierzch zostawić suchy. A trzymała się masa cukrowa na suchym biszkopcie? Czy może smarowałaś innym kremem?
Alijenka super łóżko
alijenka - super łóżeczko 
U nas też nie jest idealnie. Widzę, że Gabi nie jest jeszcze gotowa (takie sprawy często przychodzą jej same i wtedy wiem, że jest gotowa). Sama nadal nie woła, ale zawsze zrobi jak ją posadzę - robię to co jakiś czas, ale w takiej sytuacji, jak wychodzimy musi mieć pieluchomajtki. Czekam... pewnie przyjdzie moment i zacznie wołać.
Nie pisałam Wam, że od 4 dni G nie używa już smoczka :-) tak myślałam, że przyjdzie moment i sama sobie z tym poradzi. Wyrzuciła ptaszkom
Czasami jeszcze o niego poprosi, ale zaraz sobie sama wytłumaczy co się z nim stało i jest spokój.
Czekam właśnie na koleżankę - zrobiłam tartę truskawkową i już nie mogę się doczekać kiedy ją skonsumuję.
Nasze odpieluchowanie hmm chyba powinnam zostawić bez komentarza, bo Antoś czasami siada na nocnik, czasami pod drzewko, a czasami tak jak dzisiaj sika gdzie popadnie![]()
U nas też nie jest idealnie. Widzę, że Gabi nie jest jeszcze gotowa (takie sprawy często przychodzą jej same i wtedy wiem, że jest gotowa). Sama nadal nie woła, ale zawsze zrobi jak ją posadzę - robię to co jakiś czas, ale w takiej sytuacji, jak wychodzimy musi mieć pieluchomajtki. Czekam... pewnie przyjdzie moment i zacznie wołać.
Nie pisałam Wam, że od 4 dni G nie używa już smoczka :-) tak myślałam, że przyjdzie moment i sama sobie z tym poradzi. Wyrzuciła ptaszkom

Czekam właśnie na koleżankę - zrobiłam tartę truskawkową i już nie mogę się doczekać kiedy ją skonsumuję.
Hej dzieki za kciuki jas sie juz wybudzil ale strasznie placze, m dzwonil wlasnie do mnie probowalam przez telefon go pocieszyc ale zero kontaktu, az nie moze zlapac tchu
strasznie mi go zal mam nadzieje ze maz daje sobie rade z nim...
kasiekz
Fanka BB :)
josie biedaczek przerażony, w obcym miejscu i w ogóle:/
muńka ale dowaliłaś z tą tartą z truskawkami....aaaaaaaaaaaa!!! Robię w niedzielę
Gratki smoka!!!
sunshine robię właśnie twoje kotlety na miodzie i czosnku
Zawsze jak je robię to o tobie myślę
Nazwę je 'kotlety sunshine'
muńka ale dowaliłaś z tą tartą z truskawkami....aaaaaaaaaaaa!!! Robię w niedzielę
sunshine robię właśnie twoje kotlety na miodzie i czosnku
alijenka
Mamcia Nataszki :))
no łóżko fajne ale to i tak nie te co chciałam a w ogóle dostałam je z materacem a zamawiałam bez do tego maja mi przysłać jeszcze jakąś szafkę nocna dla dziecka w ramach rekompensaty za tak długie czekanie bo kuźwa poleciłam tą firmę innym osobom i one czekały tydzień na łóżko a ja zamawiałam je 10 czerwca i dopiero dziś doszło i do tego nie to, tylko ciekawe czy ona będzie w nim spała czy zaś od połowy nocy będzie męczyć mnie
josie biedny Jaśko, ale szybko zapomni o tym !!!!!!
Muńka ale narobiłaś smaka tą tartą

josie biedny Jaśko, ale szybko zapomni o tym !!!!!!
Muńka ale narobiłaś smaka tą tartą

asik mój jak nie chce spać popołudniu to też już o 18 padnięty, że nawet kolacji nie chce jeść.
Muńka wyślij przynajmniej kawałeczek proszeeee ;-) ale bym takie ciacho zjadła teraz osz Ty
Gratulacje smoka, my już też próbowaliśmy, ale nie zaśnie bez niego.
josie biedy Jasiek. Mąż na pewno opanuje sytuację :-)
alijenka bardzo fajne to łóżko :-)
agaundpestka u nas też jest różnie z tym sikaniem najczęściej jest tak, że przychodzi jak już się posika. No cóż chyba jeszcze nie zaskoczył na tryb nocnik.
Muńka wyślij przynajmniej kawałeczek proszeeee ;-) ale bym takie ciacho zjadła teraz osz Ty

josie biedy Jasiek. Mąż na pewno opanuje sytuację :-)
alijenka bardzo fajne to łóżko :-)
agaundpestka u nas też jest różnie z tym sikaniem najczęściej jest tak, że przychodzi jak już się posika. No cóż chyba jeszcze nie zaskoczył na tryb nocnik.
alijenka
Mamcia Nataszki :))
moja to w ogóle nie trybi o co kaman z sikaniem, dobrze że teraz ma być ciepło to będzie latać nago po ogrodzie 
reklama
Muńka super, że G. odrzuciła smoczka, gratki dl niej
Josie biedny Jasiek, nie wie co się dzieje. A mąż da radę!
Alijenka to się naczekałaś na łóżko :/
Mooni i właśnie wtedy staję na rzęsach żeby młodego zabawić chociażby do tej 19/20

Josie biedny Jasiek, nie wie co się dzieje. A mąż da radę!
Alijenka to się naczekałaś na łóżko :/
Mooni i właśnie wtedy staję na rzęsach żeby młodego zabawić chociażby do tej 19/20