reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Mamy w koncu nowe łóżko

Załączniki

• 1404389739210.jpg
    1404389739210.jpg
    19,4 KB · Wyświetleń: 53
  • 1404389768023.jpg
    1404389768023.jpg
    14,7 KB · Wyświetleń: 57
reklama
Josie daj znać jak Jasiek po zabiegu

Mooni zawsze możesz spróbować Sz. przetrzymać bez drzemki chociaż będzie trudno. Nasz koło 18 już jest strasznie marudny i snuje się jak cień

Andzia żyjesz po gastroskopii?

Kasiek u nas też bez trampoliny żyć nie mogą :) mnie z D. też jajniki napierdzielały

Aga nie pomyślałam o tym, żeby przełożyć tort masą śmietanową a wierzch zostawić suchy. A trzymała się masa cukrowa na suchym biszkopcie? Czy może smarowałaś innym kremem?

Alijenka super łóżko

alijenka - super łóżeczko :)

Nasze odpieluchowanie hmm chyba powinnam zostawić bez komentarza, bo Antoś czasami siada na nocnik, czasami pod drzewko, a czasami tak jak dzisiaj sika gdzie popadnie :baffled:

U nas też nie jest idealnie. Widzę, że Gabi nie jest jeszcze gotowa (takie sprawy często przychodzą jej same i wtedy wiem, że jest gotowa). Sama nadal nie woła, ale zawsze zrobi jak ją posadzę - robię to co jakiś czas, ale w takiej sytuacji, jak wychodzimy musi mieć pieluchomajtki. Czekam... pewnie przyjdzie moment i zacznie wołać.

Nie pisałam Wam, że od 4 dni G nie używa już smoczka :-) tak myślałam, że przyjdzie moment i sama sobie z tym poradzi. Wyrzuciła ptaszkom :tak: Czasami jeszcze o niego poprosi, ale zaraz sobie sama wytłumaczy co się z nim stało i jest spokój.

Czekam właśnie na koleżankę - zrobiłam tartę truskawkową i już nie mogę się doczekać kiedy ją skonsumuję.

Hej dzieki za kciuki jas sie juz wybudzil ale strasznie placze, m dzwonil wlasnie do mnie probowalam przez telefon go pocieszyc ale zero kontaktu, az nie moze zlapac tchu:( strasznie mi go zal mam nadzieje ze maz daje sobie rade z nim...

josie biedaczek przerażony, w obcym miejscu i w ogóle:/

muńka ale dowaliłaś z tą tartą z truskawkami....aaaaaaaaaaaa!!! Robię w niedzielę;) Gratki smoka!!!

sunshine robię właśnie twoje kotlety na miodzie i czosnku;) Zawsze jak je robię to o tobie myślę:p Nazwę je 'kotlety sunshine'

no łóżko fajne ale to i tak nie te co chciałam a w ogóle dostałam je z materacem a zamawiałam bez do tego maja mi przysłać jeszcze jakąś szafkę nocna dla dziecka w ramach rekompensaty za tak długie czekanie bo kuźwa poleciłam tą firmę innym osobom i one czekały tydzień na łóżko a ja zamawiałam je 10 czerwca i dopiero dziś doszło i do tego nie to, tylko ciekawe czy ona będzie w nim spała czy zaś od połowy nocy będzie męczyć mnie

josie
biedny Jaśko, ale szybko zapomni o tym !!!!!!

Muńka ale narobiłaś smaka tą tartą :angry::angry::angry:

asik mój jak nie chce spać popołudniu to też już o 18 padnięty, że nawet kolacji nie chce jeść.

Muńka wyślij przynajmniej kawałeczek proszeeee ;-) ale bym takie ciacho zjadła teraz osz Ty :shocked2: Gratulacje smoka, my już też próbowaliśmy, ale nie zaśnie bez niego.

josie biedy Jasiek. Mąż na pewno opanuje sytuację :-)

alijenka bardzo fajne to łóżko :-)

agaundpestka u nas też jest różnie z tym sikaniem najczęściej jest tak, że przychodzi jak już się posika. No cóż chyba jeszcze nie zaskoczył na tryb nocnik.

reklama
Muńka super, że G. odrzuciła smoczka, gratki dl niej:tak:

Josie biedny Jasiek, nie wie co się dzieje. A mąż da radę!

Alijenka to się naczekałaś na łóżko :/

Mooni i właśnie wtedy staję na rzęsach żeby młodego zabawić chociażby do tej 19/20

Do góry