reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

reklama
bry wieczór

Oj dopisuje pogoda i to za bardzo. Byliśmy dziś na zakupach w Ikei, bo juz czas najwyższy starszemu dziecku zrobić dziewczęco-szkolny pokoik. Najbliższy sklep mamy w Belfascie to jakieś 180km od nas - czyli wycieczka na pół dnia. Wróciliśmy do nas (ok. 19-tej), a tu sauna.
Ja lubię słońce, ale przy tutejszej wilgotności to na prawdę jest sauna...

Kasiek - tutaj jest mnóstwo BieMDablju (BMW), nie musi się nawet rozglądać za bardzo.

Polaa - fajnie, że oboje jesteście zadowoleni!!! Super!! Mnie się moja pchełka tez podoba, jak już zacznę nia pomykać, tooo "klękajcie narody" jak to powiadał jeden taki średnio inteligentny z filmu.

Oliwka cieszy się już nowym aparatem. Z Iwon wypiłyśmy kawulca, pogadałyśmy, pośmiałyśmy się ale też trochę pożaliłyśmy. No i dzieciaki tak szalały, że pokój wyglądał jakby huragan po nim przeszedł;-) ale ładnie posprzątali z naszą pomocą

Andzia witaj po urlopie

Kasiek biedna Pola. Wiem jak się bałaś bo niedawno też to przeżywaliśmy.

Zaza hehe Sergiusz chciał mieć tak samo piękne paluszki jak mamusia:-D

Hej

Asik fajnie ze oliwka zadowolona z aparatu, a Ty ze spotkania z Iwon

Katrina powodzenia w jjeździe samochodem. Mati rozróżnia Audi, opla i kia z reszta udaje my się czasem trafić.

Zaza aleś dala z ta woda i lakierem :) oryginalny pomysł nie powiem.

Aylin super ze wakacje udane. U nas komarów nie bbyło wcale. Pewnie je truli.

Kasiek siedź na dupce ja cię proszę. Pracusiu Ty

u nas nieciekawie. Mati w niedziele miał stan podgorqczkowy. Myślałam że od zębów bo tak pokazywał. Ale w poniedziałek odebrałam do ciepłego z przedszkola,mówił ze buzia go boli, wiec do lekarza. Afty na gardle, anty i zwolnienie. , bo może być przy tym wysoka gorączka. Na szczęście gorączki nie ma a i lepiej się już czuje.
Męża mojego coś polamalo i od wczoraj na zwolnieniu. Zapalenie korzeni szyjnych (chyba) i musi to wygrać bo inaczej bbędzie często nawracalo.
Na koniec ja. W poniedziałek zaczęły mnie swedziec dłonie, potem całe ciało, pojawiła się pokrzywka, myślałam że skórę przesuszylam. Cała noc nie spałam, wapno pomagało na krótko. We wtorek około południa zaczęło mnie ddusić w klatce i to tak ze momentami oddychać nie mogłam. Dr Google podpowiedział -wstrząs anafilaktyczny ( w niedziele skończyłam brać dwa anty na helicobacter ) przestraszyłam się, poczekam łam na męża, wymieniliśmy się samochodem i M i pojechałam do lekarza. Po 5 h cczekania pani dr potwierdziła ze to uczulenie, dała dwa zastrzyki i miało przejść. Jest różnie, ale o niebo lepiej niż wczoraj.
Ot taka kumulacja się nam trafiła :)
Przynajmniej Adi się jakoś trzyma.

Andzia aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ale wam się nazbierało! Dobrze, że ty, Mati i mąż rozszyfrowania pod względem dolegliwości. Kiedyś czytałam, że afty to b.częsta zmora do końca 3rż. Trzymajcie się! Bosche to już wiem jak P czuła się gdy dostała swędzącej wysypki po Bactrimie na zapalenie pęcherza.

Katrina no pannica ma 6 lat, to najwyższy czas - powodzenia;)

Asik super, że ploty udane i młoda zadowolona z aparaciku, to najważniejsze! Pamiętam właśnie waszą przygodę z owadem. Dobrze, że bez uczulenia.

Aylin lody z mleka mają wapno, niech je;)

Już nic nie robię - serio. 4 miesiąc i dopiero zaczęłam czuć ciążę. Pomalowałam domek (no ale co to za wysiłek machać pędzlem?) i wczoraj to mi tak brzuch stwardniał jak skała, że ledwo oddychałam. Tak więc nic nie robię. Ugotowałam pomidorówkę, P śpi, idę dołączyć;)

Aylin lody niby super ale w największe upały trzeba uważać bo przy nich organizm zaczyna się dodatkowo ogrzewać :tak: a poza tym to smacznego :-)
andzia ale kumulacja :szok: tobie po zastrzyku powinno wszystko przejść dość szybko, Mati biedny z aftami bo pewnie z jedzeniem ma problem bo to ponoć bardzo boli :-(
kasiekz nic nie rób, odpoczywaj :tak:
asik fajnie że spotkanie udane i dzieciaki zadowolone :tak:

Hej ja tylko na szybko ale moze wieczorem was nadrobie

Bylismy na mini wakacjach w agroturystyce, pieknie!!! I polecam szczerze, plac zabaw nad strumieniem, przepyszne lokalne jedzenie sery pstragi wina itp:)
Gospodarstwo agroturystyczne Koziarnia
Kasiek ty jestes fanka koziego sera na bank by wam sie tam spodobalo! Tylko troszke daleko z wroclawia

Aylin ty kupowalas takie nosidlo szyte przez jakas dziewczyne, ile kosztowalo? Dasz linka? Bo kolezanka szuka

Josie super ze wakacje udane. Mam nadzieje że naladowalas baterie.

Kasia natka no właśnie efekt po zastrzyku był szybki, ale swędzenie powróciło. Jest coraz słabsze.
Mati pije tylko wodę i mleko.

kasiek lobuzie. Mam nadzieje że twardnienie przejdzie a ty trochę wuluzujesz.
u m to nie pierwsze Afty a pediatra ostrzegala ,że mogę powracać.

Witam :) chwilka przerwy z kawką :) dziś musiałam swoje opory pokonać i zabrałam młodego na kąpielisko miejskie :) nic, a nic wody się nie boi :)

Asik super, ze dzień udany :)

Andzia zdrówka dla całe rodzinki!!!

Wybaczcie nie mam głowy do odpisywania :/ przenoszę znowu pokój i załamka, bo się nie mieszczę :(

reklama
Andzia ale Wam się to skumulowało :( zdrówka

Kasiek odpocznij w końcu

Josie fajnie, że wypad udany :)

Aga Antek pewnie zadowolony z wyprawy nad wodę

Do góry