reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Hehe ja nie będę pisać od kiedy u mnie abstynencja :szok::szok:

Dzieciaki śpią, matka meble skręcała jeszcze jedna część i zacznie się układanie.

No, a jeszcze dzwonie do mnie jakaś babka i mówi wiem, ze pani tortów na zamówienie nie robi, ale prosiłam pani mamę o nr telefonu do pani, bo jeszcze nigdy takiego nie jadłam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: :wściekła/y: robiłam jakiś czas temu mamuśce do pracy tort na imieniny i teraz jakaś babka mnie prosi o tort dla siostrzenicy, ze jeszcze takiego nie widziały zła jestem, bo nie potrafiłam odmówić i teraz na sobote musze robić.

No i tylko o sobie, bo syn się obudził.

reklama
Aylin- :-D a dla Tysi przyjdzie pora na odpieluchowanie :tak:

Kasiek
- super, ze juz w domku, ciesz sie Polcia i wypoczywaj!

Andzia- gratki dla Mati za przespane nocki :tak:

Niespodzianka- u nas nakladki i nocniki juz sa w Lidlu i sa po £2.99 :-)

Ale wczoraj sie usmialam!!! Perla poszla spac i od 30min cisza wiec zalozylam, ze juz spi, poczym slysze ciche wolanie "mamus, mamus...." wchodze na gore i zmierzam do jej pokoju po czym znowu slysze "mamus, mamus....." ale nie dolegajace z jej pokoju tylko z lazienki zza zamknietych drzwi :eek: wchodze a mojej dziecie siedzi na toalecie z papierem w reku i wola zeby ja wytrzec :-D:-D:-D To mi sie cora usamodzielnila!!! :szok::-D

Andzia przy dwojce to urwanie glowy ;) Ja za jednym ledwo nadazam ;) T tez lubi bajki. Przynosi pilota i mowi co mu wlaczyc. Jak odmawiam to jest awantura, na szczescie tylko chwilowa ;)
Gratuluje przespanych nocek - dorosl chlopak :)

Aga ten tydzien to jeszcze, bo moze dziewczyna potrzebuje sie ogarnac. Tylko zeby jej w krew nie weszlo. Lepiej od razu postawic sprawe jasno zebys sie pozniej nie musiala denerwowac (powiedziala osoba, ktora nie bardzo potrafi odmawiac :zawstydzona/y:)
A ten tort zrob ochydny :D Nikt juz nie bedzie chcial od Ciebie rzadnego :D

Katrina a wiesz, ze widzialam te nakladki i sie zastanawialam. T lubi Zygzaka, nawet ksiazeczki mi opowiada (bruuuum, iiiiii - to hamulce) wiec moze go zacheci. A jak nie, to trudno. Przyda sie na pozniej.

Kasiek sama slodycz z Poli :) A mnie sie marzy facet z lisciem tylko do wachlowania, libido mam na poziomie -100 wiec bysmy pewnie razem tylko film obejrzeli ;) Wspolczuje przymusowej abstynencji - ciekawe jak M to przyjmie ;-)

Josie mam nadzieje, ze szybko przejdzie &&&

Aylin na kazdego przyjdzie pora ;) Ja dlugo w pieluche robilam, a teraz prosze ;-)

Mlodziez spi (wymeczony na placu zabaw), ja jem obiad i nadrabiam bb. Zabukowalam bilety do Polski w polowie wrzesnia i juz sie nie moge doczekac. Mam nadzieje, ze pogoda bedzie jeszcze jako taka. Chcialabym z mlodym isc do zoo i pokazac mu wszystkie parki po ktorych mama kiedys hasala :-)

A tak w ogole to gdzie jest Alijenka, Mloda K, Aronia, Kasienka i wszystkie dziewczyny ktore sie ukrywaja? ;)

Hejka!

Cisza jak makiem zasiał. Widać wakacje i pogoda dopisuje ;-)
My z Szymkiem, też już się rozpływamy, ale za niedługo idziemy się pluskać w baseniku :-) Niech tylko tatuś z pracy wróci.

kasia.natka tak już coś tam czytałam o tym. Tylko jak mu pomóc, bo z tego co czytałam to nie ma jakiejś jednej rady. Po prostu trzeba to przeżyć :szok::no:

kasiek super,że już w domku. Uważajcie na siebie :-)

Sunshine ha ha ha dobra mała jest :-) Super, że taka samodzielna. Mój to jeszcze daleko w lesie z tymi sprawami:eek: Także, jestem pełna podziwu :-)

Andzia Gratuluje przespanych nocy :-) Oby już mu tak zostało. :-)

aga haha, to następnym razem i ja tort u ciebie zamówię skoro taki pyszny i wyjątkowy!:)

sunshine a ty byłaś już u tego lekarza z Aurelką czy coś przeoczyłam...i co tam? No i wielkie wow wow wow....BRAWO dla młodej!!!

andzia ja się zastanawiam jak to będzie z kolejnym dzieckiem. Skoro jedno grzeczne, za niemowlaka rzadko płakało i ciągle spało to jak będzie z drugim, bo zawsze mówią że na odwrót. Wtedy ja będę miała na kogo skarżyć się i marudzić:D

niespodzianka
też polecam te nakładki. I również zastanawiam się gdzie nasze dziewczyny!

mooni
i ja się rozpływam, a mogę sobie jedynie poleżeć przy wiatraku:/

Dzień Dobry!! :-)

Aaaale się za Wami stęskniłam :-)
Nie nadrobię oczywiście, bo nie było mnie tu ponad dwa tygodnie, a pewnie naskrobałyście tyle, że musiałabym poświęcić na to całą noc :-D

Wybyczyłyśmy się niemiłosiernie i nie wiem kiedy ten czas zleciał. Gabiśka szalała z kuzynem (dialogi już takie ze sobą prowadzili, że boki można było zrywać), a mi z Siorką, jak zawsze, brakowało czasu na pogaduchy. Cisza tam i spokój i tego najbardziej mi brakuje. Pierwszy raz po powrocie z wakacji poczułam, jak bardzo męczy takie duże miasto. Uwielbiam być w Wawie, ale z chęcią wyjeżdżałabym na nasza działeczkę na całe wakacje :-)
Gabi coraz częściej woła siusiu, ale jeszcze popuszcza, więc nadal na wyjścia zakładam jej piluchomajty.
Dziś byłam podpisać umowę w przedszkolu, od poniedziałku zaczynam zaprowadzać tam G :-) Już dziś poszła beze mnie z panią za rączkę i podczas, gdy ja gadałam z dyrektorką, ona bawiła się w swojej przyszłej grupie żłobaków :-) Ciekawe czy będzie lubiła tam chodzić.

Hej:)
kasiek wlasnie ja tez watpie ze to ta grzybica po trzech dniach zaledwie... No ale sie nie kloce. Mamy 3 probki na posiew, grzyby bakterie i pasozyty wiec licze ze cos sie wyjasni

munka ale ci fajnie z ta siostra ze macie podobne dzieci. Moje siostry nie maja dzieci niestety. No i super z tym przedszkoem powodzenia :)

reklama
Melduję się po długiej nieobecności. Strasznie nieogarnieta jestem i czasu brak na wszystko. Ale net już śmiga więc obiecuję poprawę. Jeśli oczywiście syn pozwoli :)

Do góry