reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Ja buty po tysi zostawiam dla młodej nr 2 zimowe - tylko do wózka byly użyte. Oraz emelki trzewiki - poszly do reklamacji i wymienili podeszwę na nowa.

A poza tym rzeczy do roku nie mam nic bo sprzedalam/rozdalam. Ale jadę za tydzień do koleżanki której dalam 2 pudla rzeczy po tysi. Wiec pewnie dostanę teraz po jej córce:)

reklama
Ja tez juz poprzebieralam bo kolezanka za dwa tygodnie rodzi dziewczynke. To co 'gorsze', czego nie lubilam, zmechacone, sztuczny material czy z plamą oddalam niech sobie wybierze. Ona happy za wszystko bo nie mają kasy:/ Buty tez jej dalam.

Padam. P spala dzis tylko pol godz.przez pelną chate wiec usnela o 21.00 (mimo ze jeszcze rodzice siedzieli) w pare sekund. Polozyla sie i zasnela:)

Bosche Przybylska nie zyje [*]

Ostatnia edycja:
Ja też:/ I troje dzieci...ten najmłodszy to przecież w wieku naszych!

Wymyłam kaczki cifem do łazienek, bo sody nie miałam...rano wsio czysto! Teraz parzą się we wrzątku i dziś z powrotem do kąpieli. Dzięki;)

Czesc

smutne wiesci o Ani Przybylskiej :( i to w moje urodziny zmarla :(

powiem Wam ze wczoraj rozmawialam z m... i tak od slowa do slowa wspomnielimy nasza Kasie ...
los okrutny jest ... a dla normalnych ludzi jeszcze bardziej ... bo taka Kasia jeszcze na koniec nie miala niczego ... brakowalo jej wszystkiego i bez pomocy obcych jej ludzi cierpialaby jeszcze bardziej ...
pocieszeniem dla Ani jest to ze miala nie tylko bliskich ale i srodki zeby godnie odejsc
pisze to nie dlatego zeby pomniejszyc tragedie ze odeszla ... to tylko takie przemyslenia ...

Ostatnia edycja:
kasienka najlepszego!!!

Ja wczoraj też wspominałam Kasieńkę:/ Jakoś tak zastanawiałam się czy najmniejsza córcia ją w ogóle zapamięta. Chyba za mała była:/ Nawet łza mojemu M poleciała.

Laski a tak z innej beczki chcę kupić jakiś dywan na zimę:p Zeszłoroczny P zaszczała i zarzygała, kosztował gorszę więc nawet w pranie nie bawię się. I tak był jakiś poszarpany, nie obszyty stąd cena. Obecnie chcę jakiś porządniejszy na dłużej:) Bardzo podobają mi się te tzw. puchowe, ale one swoją miękkość mają dzięki gąbce. I o to się martwię. P nie sika, następne dziecko będzie to raz. A dwa chyba więcej kurzu itp. w to wchodzi i gorzej wyprać? Jakiś sok... Może któraś ma doświadczenia.

Kaseinka najlepszego :****

Kasiek ja miałam taki z długim, grubym włosiem ( nie wiem czy o taki Ci chodzi) i do duupy, miekki to on był przez parę tygodni, potem zrobił się szorstki, ubity, a weź to upierz ... masakra. Wywaliłam i też szukam następnego. Siostra ma taki z cienkich, długich niteczek, mieciusi fajny i ogólnie dobrze sie czyści, ale strasznie pyli ( pomimo wielokrotenego odkurzania); chłopcy zawsze po tarzaniu sie po nim moja czarne ręce i szyje.

U nas wekend szybko minął - jak zwykle. W sobotę cały dzień na wsi ( M pucował samochód), wieczorem mieliśmy niezapowiedzianego gościa -moja sis z Krakowa przyjechała i trochę posiedzieliśmy. W niedzielę obiad u mamy.
Chłopcy dzis w przedszkolu> Mati strasznie kaszlał w nocy -dziś zapodam Sinecod zobaczymy czy zadziała. Adi trochę kaszlał rano, ale u niego to normalne.
Teściowa w gotowości żeby słuzyć pomoca w razie dalszych chorób. Ruszyła mi nerwa bo już trzeci raz dzwoniła,żebym powiedziała na keidy ma chłopaków zapisać do alergologa na testy i odczulanie. Nie pomagaja zapenienia ze oni tego nie potrzebuja, ze byłam juz u nas alergologa i laryngologa i zaden nie widzi podstaw do specjalistycznego leczenia. Jak sie baba uprze :wściekła/y::-p

Tez dużo wczoraj myślałam o Ani Przybylskiej
[*] i naszej Kasiulce
[*], życie jest takie kruche.

reklama
Właśnie Andzia nie wiadomo na co się trafi:/ Ja miałam shaggi ale najtańszy więc wiesz...rzadki, nie obszyte brzegi, co reklamowałam bez skutku. Wiosną go ściągnęłam i teraz na zimę muszę coś kupić. Sąsiadka zachwala akrylowy (krótkie włosie). Ma 5 rok, nic nie ugniecione, łatwy w czyszczeniu i nic z niego nie wychodzi. Ale znowu ten rozmiar co chce to drogi. Chyba się do ikea jeszcze przejadę. Bo ten pluszowy jest poliestrowy (góra jak misia), i na gąbce. Tani, więc pewnie zaraz się wsiursko ugniecie, a dwa sok, siki itp. jak wejdą to mogą strasznie śmierdzieć:/ Co do chopaków to załatwiaj jak masz możliwość;)

Do góry