Lena ja miałam takie straszne bóle głowy w pierwszej ciąży że myślałam że zwariuję, kazali paracetamol brać, niby dziecku nie szkodzi, parę razy wzięłam i pomogło. Ja też nie mogę spać w nocy, jakieś mnie nerwy biorą..
reklama
Do gina idę tydzień szybciej tzn 25pazdziernika i odrazu się zapytam czy można bo naprawdę tragedia jednym słowem mówiąc
szczerze mówiąc idę szybciej bo bym chciała już wiedzieć czy zarodek jest (narazie tylko pęcherzyk było widać) pozatym wg OM będzie to już 8ct wiec mam cichą nadzieję, że będzie słychać bijące serduszko :-)
szczerze mówiąc idę szybciej bo bym chciała już wiedzieć czy zarodek jest (narazie tylko pęcherzyk było widać) pozatym wg OM będzie to już 8ct wiec mam cichą nadzieję, że będzie słychać bijące serduszko :-)alijenka
Mamcia Nataszki :))
Witam
Mam na imię Marta i jestem tu nowa
Tez przyszła EURO-CZERWCOWA MAMUSIA
!!!
Pozdrawiam Was serdecznie
Mam na imię Marta i jestem tu nowa
Tez przyszła EURO-CZERWCOWA MAMUSIA
Pozdrawiam Was serdecznie
katrina115
Potrójna Mama
We Wrocku - może być spotkanko, ale nie wcześniej niz gdzieś za rok.... teraz nie odważę się wsiąść do samolotu, a potem trzeba będzie maluchowi jeszcze paszport wyrobić.
alijenka
Mamcia Nataszki :))
Dobrze ze moj nie jest meczowy !!!
reklama
Monilla
[url=http://www.suwaczki.