reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

hej,

madziara dobrze, ze jesteś już w domu i że zabieg niepotrzebny:tak:
Już niedługo pochwalisz się nam, że jesteś w ciąży;-)
Życzę Ci tego z całego serca!!

PaulinaMaria co za teściowa:szok:
no gdyby moja by mi tak powiedziała to wątpię czy by wnuka/wnuczkę zobaczyła. Nie przejmuj się Nią chociaż wiem, że łatwo się pisze:-(

butterfly przykro mi, że pokłociłaś się z mężem:-(
My miło spędziliśmu dzień, dostałam kwiaty i moje ulubione czekoladki (no chyba, zeby w boczki poszło:-D) i w sumie w domu siedzieliśmy ;)

reklama
Właśnie zdałam sobie sprawę ze w czwartek rano mam pierwsze USG. Dotarło to do mnie przed chwila. Dzizas chyba zdechne ze strachu. Cieżko będzie przez te 3 dni czekania :no: Dzisiaj nawet nie miałam czasu się pomartwic bo spacer w lesie, potem obiad w restauracji i kino na koniec. Szybko zlecialo. Bardzo miło było.:-)

hello,
Nam dzisiaj czas minął bardzo, bardzo szybko... byli znajomi i posiedzieli troszkę, ich córeczka super bawi się z naszą Alinka, więc dziewczyny trochę pobrykały (jutro mamy pokój z zabawkami do posprzątania), ale warto było dac im troche luzu. Jutro rano znowu do szkoły i przedszkola marsz.

Witam z rana i życzę miłego dnia:)

To jest badanie genetyczne wykonywane między 10 a 14 tyg ciązy w kierunku zespołu Downa i innych chorób
Ja mam usg wlasnie w 13 tygodniu aby wykluczyc wystąpienie zespołu Downa i innych chorób. To jest wlasnie tes tes pappa?? :) Dla mnie to zwykle usg ale akurat w tym czasie mozna to poznać po fałdach na karku u dziecka:) Tak mi gin w pierwszej ciąży tłumaczyła;p

A ja wlasnie zaliczylam pierwszy seksik od czasu naszej straty.... mam wrazenie jakby to byl najcudowniejszy seks w moim zyciu! Chyba bylo nam to BARDZO potrzebne!!!! (A mialam postanowienie czekac na wizyte u gin... a tu? Psikus no....)
Ale plamienie sie skonczylo,nic nie boli... tylko antybiotyk jeszcze biore... mam nadzieje,ze nic zlego nie zrobilam:/

Ołłłłłłłłłł jeeeeeeeeee :)

Dzień dobry .Mi natomiast lekarz powiedział że badanie genetyczne będzie w 12 tygodniu czyli na 30 listopada wypada. Dodatkowo kazał mi zrobić badania grupy krwi, morfologia, mocz b.ogólne, wr, toksoplazma m i g ,glukoza nad czczo. Pozdrawiam:-)

dzień dobry dziewczyny!
ja od świtu na nogach, mam syna rannego ptaszka:wściekła/y:

nanulika
zazdroszczę tego seksiku, my się jeszcze boimy, dopiero od kilku dni jest u mnie normalnie (bez plamień i leżenia) i jeszcze trochę odczekamy

madziarra
dobrze, że się tak wszystko ułożyło

madziarra i nanulika
oby jak najszybciej wam się udało z nową zdrową i silną ciążą!!

goldenlucy
spróbuj zająć głowę i ręce czymś innym, żeby szybko zleciało a w czwartek z pewnością pochwalisz się nam fotką dużej dorodnej fasolinki!

kamila
badanie przezierności karku to jedno a pappa to chyba jeszcze badanie krwi, jak się mylę to mnie poprawcie; a no i żadne z tych badań nie wyklucza w 100 % choroby, dopiero badanie wód płodowych jest 100% pewne

paulinamaria
ale historia.. co to za babsztyl wstrętny! a co na to tatuś dziecka? mój mąż by z taką matką szybko porządek zrobił

Wrr napisałam całego posta i wyłączyli mi prąd muszę się produkować na nowo

Madziarko przykro mi życze z całego serca abyś szybko zaszła w kolejną ciąże i było wszystko dobrze

Buziak ja też tak mam że włosy do kitu a paznokcie znacznie lepsze ;-)

Muszę wam powiedzieć że fatalnie się czuję w tej ciąży w sobotę nie mogłam spać przez ból głowy a wczoraj i dzisiaj rano haftuje. Pierwsza ciąża przebiegła zupełnie bez objawów a tu się tak męczę..:baffled:

Co do różnicy wieku między dzieciakami to u mnie to będzie 3 latka i miesiąc
A ten test paapa to się wykonuje zawsze bo mi nic lekarz nie mówił o tym

reklama
Do góry