reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

tak niby gadała gadała a później sama sobie zaprzeczyła, bo nie pamietam juz czego to dotyczyło ale dodała, ze sama czegos tez szukała w necie.. tak wiec nie ma to jak miec własne zdanie i kręgosłup;-)
zreszta nie tylko ciążowych newsow szuka sie w necie.. dzis nie kazdy w domu ma encyklopedie a net gosci w kazdym domu, wiec nie błysnęła

reklama
Ja pamietam jak ona prowadzila program na tvn style, to bylo sie zdaje miedzy nami rodzicami, program fajny, ciekawy, ale na widok baby gesiej skorki dostawalam. Taka przemadrzala, zadawala pytanie specjaliscie i w pytaniu juz sobie sama odpowiadała w stylu: bo jaaaaaaa, juz chyba nie ma tego programu?

Czesc dziewczyny,
dzis dokonalismy pierwszego zakupu dla dziecka - i to moj m. chcial by mu kupic chuste do noszenia- bo chce uzywac, a najpierw wyprobowac :-)
drugi zakup byl dla mnie - mam poduche rogala.
Na 2 godiznki wyskoczylismy z domu i padam ze zmeczenia...

Brydzia ​szalenie mi przykro. Trzymaj sie

Brydzia, trzymaj się jakoś...
Hej dziewczynki... chwile mnie nie było... u mnie wszystko dobrze... dolegliwości mam jakby troche mniejsze i juz w paranoje popadam... byle do 5 grudnia...

Mniejszy ruch dzisiaj..

Sicilpol - na mnie podobnie działa karolina korwin piotrowska i te jej wywody, normalnie jak widze babe to mi sie noz w kieszeni otwiera, patrzec nie moge

Ja już planuje na pierwsze zakupki wybrac się tego samego dnia co poznam płeć dzidziusia aj nie moge sie już doczekać.. mam nadzieje że to nastąpi już 23 listopada jak pójde na drugie usg :) marzę.. :)

reklama
musze sie pochwalic ze zakupilam sobie pierwsze w zyciu spodnie ciazowe! ten pas z przodu ma jeszcze duuuzo miejsca ale jak wygodnie sie siedzi w nich! nic nie uciska :) do tego jeszcze kupilam dwie bluzki rozszerzane na dole. i zapuscilam sie na dzial dzieciecy w h&m i wiecie co, chyba chce miecjednak dziewczynke :-) tam byly takie cudowne ubranka!!! oczywiscie drogie to jak ciuchy dla doroslych a materialu przeciez 10 razy mniej...

Do góry