wlasnie zrobilam sobie test z sodą... straaaasznie sie pieniło... czyżby chłopak ?? Intuicja mnie zawodzi ? Ciagle czuje ze to dziewczynka...
kamila czemu tak mocno sie nastawiasz na dziewczynke???
ja mam 2chłopcow i jesli bedzie 3 to bedzie 3!!! nie nastawiam sie zeby nie było rozczarowania a co sie urodzi to bedzie moje!!!!;-)
a u mnie jeszcze nie widać ani nie słychać świąt.. nie lubie świąt..

zawsze są smutne... kiedyś mam nadzieję że będą wesole i takie jak powinny być... kiedyś

Choinki w tym roku tez nie będziemy mieć w tamtym roku też nie mieliśmy... a uwielbiam zapach świerzej choinki.. kocham wręcz
nie mysl o swietach w ten sposób, pokaz swoim maluchom ze moga byc magiczne, choinka, upominki dla wszystkich chocby drobiazgi ale dla wszystkich, kolacja , koledy... dla dzieci!
objawy mijaja bo juz pracuje łozysko
ide powtorze test z sody, tylko mysle w co siknąć;-)
a ja z pt na sob przezyłam piekło, bol zołądka taki ze mna rzucało takie skurcze ze wylezec nie mogłam, sob dramat myslałam, ze pierwszy raz zwymiotuje.. a okazało sie ze panuje jelitowka. i to podobniez straszna, ze ludzie na zakaznym laduja
pierwszy raz jak robiłam to piany nie było, poleciały jakies ze dwa babelki dzis mi sie pieniło, wiec nie wiem co o tym myslec?
tak w ogole dzis robiłam ze swiezej sody wtedy nie moze dlatego
xdorota - wszystkiego naj naj naj! super niespodzianka z tym masazem!!! tylko zastanawia mnie jak ten przystojniak w fartuszku kładł Ci te nawilzające mazidła na cycochy?:-):-):-)