reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2012

Ahh dziekuje Kamilka:) No panienski zapamietam na dlugo - i kto mowi ze przyszla panna mloda w ciazy nie moze sie zabawic :pP dementuje! plota! :)

Kto wie może Nanulinek pracuje nad robaczkiem :)) I wystrzeli lada moment z prezentem świątecznym dla nas :) ojj chcialabym!

reklama
Ahh dziekuje Kamilka:) No panienski zapamietam na dlugo - i kto mowi ze przyszla panna mloda w ciazy nie moze sie zabawic :pP dementuje! plota! :)

Kto wie może Nanulinek pracuje nad robaczkiem :)) I wystrzeli lada moment z prezentem świątecznym dla nas :) ojj ch
cialabym!

Wszystkiego najlepszego:rolleyes2::-) dużo zdrówka uśmiechu i wszelkiej pomyślności z okazji urodzin a przedewszystkim jak najmniej zmartwień
w ciąży .Pozdrawiam

Xdorotaa - wszystkiego naj :-D:-D

ja się witam, ale mam takie nerwy od wczoraj na mojego faceta że wysiedzieć na tyłku nie moge...awanturka była na 1000 fajerków i jakoś humor mi jeszcze nie wrócił, zastanawiam się jak tu sobie go poprawić:wściekła/y::wściekła/y:i jeszcze tak szaro za oknem wrrrr

tialana
masz zdolności kochana!
dorotka
wszystkiego naj naj z okazji urodzin, samych radości i dorodnego, zdrowego, różowego, ślicznego dzidziusia!

Ja wczoraj chciałam się pochwalić, że zbliżam się do końca 1 trymestru i nareszcie się świetnie czuję a tu dziś z rana zmasowany atak mdłości, mało brakowało a pierwszy raz był zwymiotowała, śniadanie jadłam na raty przez 3 godziny a co się podniosłam z łóżka to mi się ciemno w oczach robiło.
Teraz ciut lepiej i szybko piszę zanim mi się komp nie wyłączy (spadł i coś się stało)
Schudłam kg i jest ewidentne, że brzucha nie ma wcale a wcale buuu, pewnie tak jak poprzednio wyskoczy późno ale nadrobi do rozmiarów wielorybich w zastraszającym tempie.

kamila
tobie życzę, żeby te święta były wyjątkowe i radosne, bez smutków i rozczarowań!

Hurtem gratuluję i trzymam kciuki, nawet wszystkiego nie zdążyłam przejrzeć,miłego dnia!

xdorotaa wszystkiego najlepszego
super,ze kolezanki zorganizowaly ci panienski - ja niestety nie mialam :-( i zaluje

kamila ubierz choinke u siebie - Wiktor bedzie sie bardzo cieszyl - mozecie razem lancuch z papieru kolorowego zrobic - no i moze pomyslisz o swietach tylko we troje - mysmy kiedys jedne tak spedzili i bylo SUPER. Ustroj troche mieszkanko i bedzie weselej.

wczoraj nie wiem co sie stalo (nic nie dwigalam ciezkiego,w sumie tylko zabawki przegladalam i wyrzucalam stare i zepsute) i mnie strasznie bali pempek - bol straszny przy chodzeni i poruszaniu sie - dobrze,ze dzidzia jest nizej i umiem wyczuc gdzie,wiec wiem,ze napewno to nie dzidzia.

milej niedzieli

Dziekuje babeczki za zyczenia :))

Gosiu nie martw się mnie też boli często pępek.. tzn tak kłuje koło pępka ;)

Kamila - ja również uważam ze powinnaś zrobić wigilie dla Waszej "4" Wiktorek napewno sie ucieszy a do rodziny mozesz wpasc na obiad na 1 swieta .. i tez bedzie odpekane a jak zacznie sie rozchulanie% to powiesz ze juz idziesz i tyle:) :* bedzie dobrze!!

To ja dziewczyny z Waszymi objawami tez mineły ? I też już brzuchy nie pobolewaja?:)

wlasnie zrobilam sobie test z sodą... straaaasznie sie pieniło... czyżby chłopak ?? Intuicja mnie zawodzi ? Ciagle czuje ze to dziewczynka...

kamila czemu tak mocno sie nastawiasz na dziewczynke???
ja mam 2chłopcow i jesli bedzie 3 to bedzie 3!!! nie nastawiam sie zeby nie było rozczarowania a co sie urodzi to bedzie moje!!!!;-)

a u mnie jeszcze nie widać ani nie słychać świąt.. nie lubie świąt.. :( zawsze są smutne... kiedyś mam nadzieję że będą wesole i takie jak powinny być... kiedyś :) Choinki w tym roku tez nie będziemy mieć w tamtym roku też nie mieliśmy... a uwielbiam zapach świerzej choinki.. kocham wręcz

nie mysl o swietach w ten sposób, pokaz swoim maluchom ze moga byc magiczne, choinka, upominki dla wszystkich chocby drobiazgi ale dla wszystkich, kolacja , koledy... dla dzieci!

objawy mijaja bo juz pracuje łozysko:tak:

ide powtorze test z sody, tylko mysle w co siknąć;-)

a ja z pt na sob przezyłam piekło, bol zołądka taki ze mna rzucało takie skurcze ze wylezec nie mogłam, sob dramat myslałam, ze pierwszy raz zwymiotuje.. a okazało sie ze panuje jelitowka. i to podobniez straszna, ze ludzie na zakaznym laduja:szok:

pierwszy raz jak robiłam to piany nie było, poleciały jakies ze dwa babelki dzis mi sie pieniło, wiec nie wiem co o tym myslec?
tak w ogole dzis robiłam ze swiezej sody wtedy nie moze dlatego :-p

xdorota - wszystkiego naj naj naj! super niespodzianka z tym masazem!!! tylko zastanawia mnie jak ten przystojniak w fartuszku kładł Ci te nawilzające mazidła na cycochy?:-):-):-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
pierwszy raz jak robiłam to piany nie było, poleciały jakies ze dwa babelki dzis mi sie pieniło, wiec nie wiem co o tym myslec?
tak w ogole dzis robiłam ze swiezej sody wtedy nie moze dlatego :-p

xdorota - wszystkiego naj naj naj! super niespodzianka z tym masazem!!! tylko zastanawia mnie jak ten przystojniak w fartuszku kładł Ci te nawilzające mazidła na cycochy?:-):-):-)

pewnie jest tak jak pisalam wczesniej- jak mocz bardziej zasadowy to się nie pieni, jak kwaśny to się pieni:)

pewnie musimy się uzbroić w cierpliwość:)

Ja jutro mam usg o 13- trzymajcie kciuki:)

XDorota- mnie objawy nie opuszczają- brak mi juz sił na nie normalnie:(

Wszytskiego Najlepszego Kochana, zdóweczka dla Ciebie i dzidziusia:)

Ostatnia edycja:
reklama
avo - wspolczuje tych dolegliwosci!!! trzymam kciuki zeby szybko minęły!!!! juz blizej jak dalej;-)

w sobote jak siedziałam nad sedesem to tak myslałam o tych bidnych kobitkach co maja tak codziennie, podziwiam, medal dla was dziewczyny!!!!!

Do góry