reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

mój M tez nie lubi tego, że masuje mnie inny facet, ale jak jets w domu to przełknie i wie,z ekobiety nie sa dobrymi masazystkami najczęsciej. My razem jesteśmy 12 lat :) i to,ze on nadal jest zazdrosny szalenie mnie bawi- ale, że w ciaży będzie zazdrosny to o to go nie podejrzewałam:)

reklama
siedzę na krzesle i opieram się o stół to znaczy: głowa leży na poduszkach na stole, a ręce oplatają poduszki:) wygodna pozycja dla mnie , dla masażysty niekoniecznie:)

Paulinka i reszta jutrzejszych dziewczyn teraz ja 3mam za Was kciuki&&&&&&&&& :)

Tak ogolnie to chyba powoli sie rownowazy ilosc chlopcow i dziewczynek na czerwcowkach hmmm??

chyba nadl wiecje chłopców:)
a
co do cisnienia to ja dzisiaj tez miałam wyższe 130/80, le ja nawet na chwilę nie usiadłam przed mierzeniem. Czyli prosto z dworu weszłam po schodach, rozebrałam się i od razu do połoznej.....pewnie dlatego...Lekarz kazał potórzyć po wizycie i było 120/70.

Dziewczyny jest KUPA i jest ŁYŻECZKA :-D:-D:-D:-D
Super! :tak:

Po pierwsze gratuluje kupy z bonusikiem Hani :))

Co do mojej wizyty... czekalam 2.5 h pod gabinetem bo sie zrobił zator i tak: szyjka w porządku, infekcji brak, pecherz i mocz juz ok. USG: nie udalo nam sie zmierzyć dlugosci bo wierzgał strasznie.... nerki ok, serducho ok, zoladek jest. jak doszlo do pitola to rozlegl sie krzyk mojej pani doktor do poloznej z pokoju obok. " Matko, chodz szybko to zobacz" troche sie wystraszylam... a panie mi na to ze jak dlugo pracuja takich jajców i pitola duzego nie widzialy :pP pozniej analogiczna historia powtorzyla sie ze stopa ktora ma 3 cm ;pp :D Bąbelek wazy 420 g. i jest pare dni starszy z USG. Opieprz dostalam za wagę bo przytylam tylko 1.5kg. nie udalo nam sie zbadac twarzyczki bo poraz drugi byla przyklejona do lozyska.... pani doktor stwiedzila ze twarzy sie wstydzi i chowa a jajcami swieci :pP
Gratuluję wielkich jajek i pindola :-D

ciekawa jestem czy u mnie potwierdzi się dziewczyneczka !!!! bo moje kochanie mówi że zobaczysz okaże się jeszcze że będzie chłopczyk :-D
A kiedy (w którym tc) miałaś stwierdzoną dziewczynkę?

Macku markery watrobowe?myslalam ze to przy cholestazie sie robi. cgociaz widzisz ze ja sie nie znam na tych zatruciach:zawstydzona/y:
Być może pokręciłam. Spytam jeszcze raz koleżankę, która mi o tym mówiła :tak:

Wreszcie spokoj w domu:-D

Niech to moje dziecko juz wyzdrowieje bo nie wyrobię:zawstydzona/y:
Ale byl dzisiaj marudny, Biedaczek:-(
Goraczki na szczescie nie ma, ale ten kaszel jest paksudny.
Spac w nocy nie mogl, dwa razy sie budzil z wielkim placzem.
On nie lubi ze mna spać, czy z nami jak mąż jest w weekend w nocy, tylko w swoim pokoiku:tak: ale wzielam Go do siebie kolo 3, wiercil sie, plakal przez sen, masakra. ale pospal do 10:tak:
A ja oczywiscie razem z Nim:zawstydzona/y:

buziak to wspolczuje, ze maz musi brac kompa do pracy, ale dasz radę;-)

dorota duzego masz juz synka:tak:
Kuba byl zawsze na usg wiekszy niz powinien no i urodzil sie "olbrzymek":-D

Kasiulka
fajnie, ze Hani sie udało;-)
dzielna dziewczyna:-)

agaundpestka
32 godziny nie spalas?? Ja bym nie dala rady chyba:zawstydzona/y:
jeju na pewno mialam cos jeszcze napisac ale ta skleroza:zawstydzona/y:

Mnie jeszcze troche ten pecherz meczy ale chyba obejdzie sie bez antybiotyku bo widze poprawę:tak: Zeby tylko jeszcze Mlody wyzdrowial...

reklama
Do góry