reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Hejka!!

Ale ja dziś pospałam, nawet się na jedzenie po 5.00 nie obudziłam:-)

Dziś w Dzień Dobry TVN dwa tematy: dlaczego kobiety powinny karmić piersią i jak zmienia się ciało podczas ciąży.

Dorota - gratuluję synusia. Nie martw się tym ułożeniem,bo to się jeszcze może zmienić a łożysko to normalka, że na przedniej ścianie - ważne, żeby nie było stwierdzone jego przodowanie.

Teraz jak sie z nudów wziełam za porzadki to Wy powyłaziłyscie z norek??????? :-p pranie nastawione, teraz musze troche ogarnąc i chyba sniadanie by wypadało a potem spowrotem do łóżka bo nic wczoraj nie mówiłam, ale czasem jak mnie ścisnie z prawej strony bok to az wytrzeszczu dostaje:baffled: nie wiem co to bo jeszcze tak nie miałam, to nie skurcze ani te wiezadła ale chyba musze poodpoczywac:confused:
I jak wróce to wszystkie macie tu byc:-p

Witam spałam prawie 5h :) z przerwą godzinną na czytanie, a głowe mi dziś rozsadza :/

Carla Najlepszego!!!!

A poza ciązą co sie da z tym srobic??? I od czego to sie bierze??
Brałam leki od ortopedy mocne, ale przed ciążą miałam z tym dwa lata spokoju, a w przyszłości lekarz kiedyś mi powiedział, ze jak się pogłębi (a prawie na pewno) to operacja kręgosłupa.

Dzień dobry! :-)

Ja już po śniadanku, zaraz biorę się za pisanie, jeszcze tylko muszę pranie wstawić.
Swoją drogą wyobrażacie sobie jakby było tak, kiedy my się rodziłyśmy - pralka frania i same pieluchy tetrowe:szok:

Dzieki za rady, książki nie działają, ale niemiecki film usypia mnie po 15min, ale jak widać nie w tym przypadku, wypiłam ciepłe mleko i tez dupa 40godzin to jeszcze nie miałam mam nadzieje, ze dzidzia śpi sobie tylko.
a próbowałaś medytacji przed snem, najlepiej przy aromacie kadzidełka:-)

W czasie ciąży i karmienia wszystkie leki i maści zabronione, więc zostaje mi zaciskać zęby i czekać. To jest ucisk przepuklinowy w kręgosłupie czy jakoś tak który poraża mi nerw skórny.
Biedactwo :-( Ogromnie współczuję

Dziewczyny wy codziennie czujecie ruchy dzidzi? Bo cus mi sie dzisiaj nie chce ruszac:no: Moze taki dzien ma leniwy?
Ja czuję codziennie, ale ponoć to normalne, że czasami się dzidzia chowa;-)

Tylko małe pytanie: gdzie kupowałyście ubrania ciążowe?. Chodzi mi o spodnie, dzisiaj byłam w H&M i nic nie było. Tzn. były rurki (takich nie założę) oraz dresy. Niestety do pracy nie wskazane...
Ja kupiłam w zwykłym sklepie u nas w miasteczku, bo te z galerii wszystkie były za ciasne w udach :baffled:

Witam :)

Ja wlasnie czekam az sie siostra pojawi, by sprawdzic, czy wszystko ok i jak tylko ona mi sie odmelduje, to chyba potem pojde spac :dry:
Cos mnie ostatnio o poranku na spanie bierze :dry:
Tak mooocno ze ble ble ble bredze az

Carla- serdeczne zyczenia! :)

reklama
Trzymajcie kciuki, bo mam dzis wizyte u gina. Mam nadzieję, że wszystko jest ok :)

Goldenlucy ja nie czuje codziennie ruchów.Czasem przez cały dzien nic.

Ostatnia edycja:
Do góry