reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

reklama
jeszcze syrop z cebuli jest. A poza tym zaglądnij do wątku apteczka :)

W sprawie jedzenia - ciąża po raz pierwszy mi się dzis odezwala. Na kolacje zjadlam:
obważanka ptysiowego pół z herbatą z malina, 2 kromy z pastą serowo rybną i pomidorem, garść rodzynek w czekoladzie, kawałek batonika kawowo rodzynkowego, dość spory kawalek bagietki z maslem i miodem i popilam 2 kubkami mleka. A najgorsze jest to ze jeszcze za czymś się rozglądam.
RATUNKU... chyba pójde zeby umyc

a jak chcesz z woda utleniona to tak 2/3 wody i reszta wody utlenionej

dobra kobiałki ja uciekam już bo ta 4 rano daje mi się we znaki i chyba mojej małej też bo jakaś bardziej ruchliwa się zrobiła i uskutecznia mi tu kopniaki, chyba czas się położyć :-D
życzę spokojnej nocki i kolorowych snów :-)

Ostatnia edycja:
W temacie parówek polecam parówki z szynki z Sokołowa - mają 93% mięsa :happy2:. Jak chcesz to mam jeszcze 2 w lodówce...
u nas nie ma wędlin z zsokołowa aleto nic.I tak zjadłam paróweczki zapiekane w bułeczce i papryczką,cebulką i serkierm:-)
i znowu chce mi się jeść

a ja słodycze dziecku wyjadam, zastanawiam się, czy są jakieś objawy tej nietolerancji glukozy czy cukrzycy ciążowej, takie, które można samemu zauważyć? czy tylko ten test glukozowy da odpowiedź?

jeszcze syrop z cebuli jest. A poza tym zaglądnij do wątku apteczka :)

W sprawie jedzenia - ciąża po raz pierwszy mi się dzis odezwala. Na kolacje zjadlam:
obważanka ptysiowego pół z herbatą z malina, 2 kromy z pastą serowo rybną i pomidorem, garść rodzynek w czekoladzie, kawałek batonika kawowo rodzynkowego, dość spory kawalek bagietki z maslem i miodem i popilam 2 kubkami mleka. A najgorsze jest to ze jeszcze za czymś się rozglądam.
RATUNKU... chyba pójde zeby umyc

Zajrzałam tylko tam niewiele jest o tych naturalnych sposobach, ogólnie jest niewiele
A ja dziś apetytu nie mam :dry:i nie wzruszają mnie wasze dzisiejsze obiadki czy kolacje:no:

reklama
Więc ja się kurowałam:
na sniadanie 2 ząbki czosnku + antybiotyk miodowy (wieczoem szklanka letniej wody - max 40 stopni + łyzka miodu i zostawiasz na noc) potem syrop *spam* nastepnie syrop z cebuli i wieczorem powtórka z czosnkiem i antybimiodkiem nastawionym rano.

Do góry