reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

malinka Kurde coś kojarzę ale nie do konca:-p Do Jankowskiego:-D
Edytuj posty:-p i luknij w regulamin bo zaraz znowu się karny posypie...:-D

modlak jeszcze z rok temu byśmy się z tego śmiali a dziś jest to realne.... moj tato się łudzi że im to nie przejdzie... ledwo chodzi po 3 zabiegach a pracować mu karzą:wściekła/y:

Wiem i wcale się z tego nie śmieję. Ja sobie tego nie wyobrażam. No żeby chociaż jakaś gwarancja naprawdę wysokich emerytur była.... a nie oszukujmy się, bez względu na wszystko i tak guzik dostaniemy. Nie to co Ci co mają pensje po 10-15 tysięcy, a nie moje marne 1400zł.

reklama
ja podejrzewam że tego wieku emerytalnego nie dożyję... Bo jak ja będę szła na emeryturę to ten wiek to z 89 pewnie będzie.... a w dzisiejszych czasach 70lat to już dużo....

A więc ja przed pójsciem spac tylko kawał sprzedam:

Idzie 2 gosci ulica przed budynkiem sejmu z którego rozlega sie co chwile donosne Sto Lat, Sto Lat. Jeden do drugiego mówi:
- Patrz, świetuja pewnie którys ma imieniny...
- Cos ty, jakie imieniny, oni wiek emerytalny ustalają...

I tym optymistycznym akcentem Dobranoc :)

oj widzę że znów poważne tematy :-)

ja wole jak o różnych maściach jest, bo przynajmniej weselej :-D i jakiejś inspiracji można zaczerpnąć , a wiek emerytalny tylko dołuje:-(

u mnie ptaszek za oknem wyśpiewał mi słoneczko za oknem i cały dzień poza domem spędziłam :-) a teraz padam i oczy mi się same zamykają, a jutro też ruchliwy dzień się zapowiada - zakupy przed świąteczne :-)

a zapomniałam :-) malinka witaj :-)

młodak ja też mam nadzieję,że im to nie przejdzie!!!Nie żebyśmy planowali powrót do PL,ale różnie bywa...ja sobie nie wyobrażam,że w wieku 67 lat miałabym pracować w swoim zawodzie,masakra jakaś!!!!!!!!!!!!
włączę sobie mojego usypiacz i spadam spać,bo się rano umówiłam z mężulkiem na zakupy-tzn.ja wsadzam dupencję do autobusu,wysiadam obok sklepu,a potem idę obok wózka i pokazuję palcem,co jest potrzebne;-)A mój mężuś robi za bagażowego.I jeszcze się uparł,że posprząta z "grubsza"....chyba go będę musiała spacyfikować,bo teraz cały miesiąc robi nocki to po takim maratonie mi padnie!
A znalazłam aparat-jutro się obfotografuję i wstawię domek Jasia.
i prezent,który STARSZY BRAT kupił dzidzulowi!!!Aż się popłakałam jak mój Mateusz mi to dziś dał:tak:

Kolorowych snów i stosunkowo udanej nocy-tym,które mogą!

Aylin dobre:-D zeby tylko czasem sie nie sprawdziło:szok:

kurcze, czasami to sie zastanawiam czy wracac do Polski czy jednak zostac na stałe w UK, zawsze chcialam wrocic mimo, że tutaj mi bardzo dobrze:tak:
Ale bylibysmy blizej wszystkich, tu zdani tylko na siebie (nie narzekamy na razie) no ale jak sie slyszy to co sie dzieje w PL to sie odechciewa, niestety.

Aylin dobre:-D zeby tylko czasem sie nie sprawdziło:szok:

kurcze, czasami to sie zastanawiam czy wracac do Polski czy jednak zostac na stałe w UK, zawsze chcialam wrocic mimo, że tutaj mi bardzo dobrze:tak:
Ale bylibysmy blizej wszystkich, tu zdani tylko na siebie (nie narzekamy na razie) no ale jak sie slyszy to co sie dzieje w PL to sie odechciewa, niestety.

oj odechciewa się , odechciewa :-( mój m cały czas namawia żebyśmy jednak spakowali walizki i wyjechali z Polski , tylko to się łatwo mówi a trudniej wykonać :-(

oj no i zdołowałam się na dobranoc

miłej nocki wszystkim

Przestańcie się dołować... tych idiotów też dopadnie ten wiek emerytalny... a najlepiej żeby ch...m pensje poobcinali do 2tys i niech zapierdzielają jak reszta to się im odechce!:-D:-D:-D palikot dobrze gada i ja jestem za nim:-D

ja jakoś spać nie mogę....:sorry2: głowa zaczeła mnie bolec...

reklama
Polaa- wlasnie co tu zrobic jak takie wieci z PL dochodz? ehhh czas pewnie pokaze :tak:

Kurcze jakos mi tak dziwnie w buzi z tym ulamanym zebem. Dobrze, ze udalo mi sie ta wizyte zalatwic na jutro. Zobaczymy co wymysla, bo duzo z tego zeba nie zostalo..... :wściekła/y:

Edit: uciekam do lozeczka poczytac jeszcze i spac.

Witam Malinka :)

Ostatnia edycja:
Do góry