mamina karierowiczka
Fanka BB :)
Z pozycji na plecach bo tak leze wlasnie chcialam zakomunikowac ze czuje sie jak prosie faszerowane 
Brzuch mi przyslonil wszystko
Brzuch mi przyslonil wszystko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

mierz ciśnienie i jak coś się będzie działo to wal od razu do szpitala

ja w poniedzialek ide juz z papieramisnoopy moja siostra ostatnio w Oce płaciła za notariusza 5 tys. Odnośnie domku to chyba też zdecydujemy się na tą budowę i czuję że ostateczną decyzję podejmie za nas mój tata bo my sami będziemy się decydować jeszcze ze 100 lat
Apropo tego magnezu po co się go bierze bo mój gin nic nie wspominał a ja nie biorę. Biorę tylko witaminki i no spe sporadycznie.
a cena jaka chce notariusz zalezna od wartosci nieruchomosci;-) i tak nam wyszlo 300zl mniej niz w lomzy chcieli
tak że wszystko znowu na mojej głowie

aga to istna paranoja!!!mierz ciśnienie i jak coś się będzie działo to wal od razu do szpitala