reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Witam w słoneczny sobotni poranek

gkvip2505 gratuluje udanego usg i walecznego męża :tak:

delwer my jeszcze nie miałyśmy ktg ale głowica od usg zawsze zostaje skopana, chyba podobne aniołki nam rosną ;-)

december owocnych i szybkich prac przy remoncie

Udanej soboty życzę

reklama
Jeeejku, produkcja postow na forum jest niesamowita. Dochodze do konca i zapominam co bylo na poczatku
:zawstydzona/y:

Wszystkim chorowitkom i tym duzym i tym malym zycze zdrowka.

Za wizytujace tysiac &&&&&&

Kamila sprawdz watrobe koniecznie, bo gdzies wyczytalam, ze oprocz swedzenia objawem sa mdlosci i wymioty, a ostatnio chyba narzekalas na to.

Dziewczyny ze skurczami zycze cierpliwosci i wytrwalosci. Ehhh ile mozna czekac ;-)

December pieknie masz :D My sie caly czas zbieramy do odmalowania stolowego, znaczy moj L. sie zbiera :dry: Czas na podlaczenie wzmacniacza (niezbedne) glosnikow (nie obejdzie sie) i subwoofera (nieoceniony przy noworodku) zawsze sie znajdzie, ale sciany z zaszpachlowanymi dziurami nie przeszkadzaja ;-)

Uhh czekam teraz az sasiedzi wstana i biore sie za odkurzanie, bo z mojego dywanu mozna pol kontynentu wykarmic :zawstydzona/y: Tlumaczy mnie tylko to, ze odkurzacz sie zepsul i dwa tygodnie szczota zamiatalam.

Milego dnia zycze :)

Witam się ja tym razem noc miałam straszną tak mnie biodra bolały że nie mogłam się przewrócić z boku na bok do tego kilka razy miałam skurcze ale w sumie nic regularnego i poważnego
Humor mam dalej zryty ale właśnie sie ubieram ide na spacer z dzieciakiem bo w domu z nim wytrzymać nie mogę
Miłego dnia :-)

Witajcie
Mały już po śniadaniu, stary śpi jeszcze. Twierdzi, że raz w tygodniu mu się należy. Szkoda, ze ja nie mam takich praw :wściekła/y:. No ale w sumie dużo pracuje, nawet niedziele (jak jutro) to niech mu będzie. A ja drzemki w dzieńmoge łapać.
Młodak nalesniki MNIAMIIIIII Nawet mój niejadek jadł, byliśmy w szoku, że nalesniki nie z dżemem wcina ze smakiem. A staruszek stwierdził, ze chyba chcę wynagrodzić mu wczorajszą rybę :-), która wylądowała w koszu.
Iwon nie spakowałam się :zawstydzona/y:.
Nastałam się w kuchni, potem wieczór filmowy z popcornem i colą:-).
Ale dziś muszę, bo mi truje już.
No i najwazniejsze: Dziś stolarz przychodzi szafe montować. Jupiiiiiiiiiiii

Miłego, spokojnego dnia !

no Niespodzianka o co tobie chodzi kobieto???To ty nie wiesz,że może nie być łóżeczka ale głośniki muszą być? ;-);-);-)
Mój M. mnie ostatnio rozwalił - napisałam mu,że lodówka umarła,nie chłodzi i w ogóle klapa.Odpisał,że jak wróci z pracy to ją obejrzy...No i wrócił z pracy,zjadł kolację,otwiera lodówkę - żeby wziąć piwko - stwierdza "o odmroziłaś lodówkę!chciało ci się?" :szok::wściekła/y::szok::wściekła/y:

Witajcie
Mały już po śniadaniu, stary śpi jeszcze. Twierdzi, że raz w tygodniu mu się należy. Szkoda, ze ja nie mam takich praw :wściekła/y:. No ale w sumie dużo pracuje, nawet niedziele (jak jutro) to niech mu będzie. A ja drzemki w dzieńmoge łapać.
Młodak nalesniki MNIAMIIIIII Nawet mój niejadek jadł, byliśmy w szoku, że nalesniki nie z dżemem wcina ze smakiem. A staruszek stwierdził, ze chyba chcę wynagrodzić mu wczorajszą rybę :-), która wylądowała w koszu.
Iwon nie spakowałam się :zawstydzona/y:.
Nastałam się w kuchni, potem wieczór filmowy z popcornem i colą:-).
Ale dziś muszę, bo mi truje już.
No i najwazniejsze: Dziś stolarz przychodzi szafe montować. Jupiiiiiiiiiiii

Miłego, spokojnego dnia !

Witam się i ja:)

Kamilka, zrób badania koniecznie.

Rurka- córka przesłodka:)

dla pocieszenia- ja tez jeszcze nie spakowana, nawet nie mam listy:)

humor taki se- ale za chwilę jedziemy na kawkę z cisteczkiem, a potem na mecz polo:)

Ruda- niezły Twoj mąż, ale to takie typowo męskie zachowanie- kodują co chcą w tych móżdzkach:) hahahahahah

Ja powtarzam Natali, że w przyszły weekend mogłaby się pojaić na świecie:)

Witam :) ja tez musze pranie zrobić i spakować torbę na nowo :)
Teraz wdrażam się w tajniki diety wysokobiałkowej- nisko-sodowej, bo jak chcę z tą gestozą donosić jeszcze małego to muszę się tego trzymać.
I łapie doła piękna pogoda, a ja muszę w domu siedzieć :( :(

Ruda, Niespodzianka - krótko mówiąc macie w domu prawdziwych mężczyzn :D to takie typowo męskie zachowania :D Mój też ma takie akcje czasem....

To Szymek dzisiaj tworzył lodówkę sam (jakoś ciężko się otwiera i nie miał siły wcześniej) żeby sobie serek wyjąć, a mój mąż "ooo Szymek nauczył się otwierać lodówkę, trzeba piwo niżej kłaść, żeby mógł ojcu przynieść" ............. :sorry2:

a ja się zastanawiam, czy iść na basen z chłopakami dzisiaj... co myślicie? W sumie boję się, żeby czegoś nie załapać na sam koniec ciąży, paciorkowce czy inne grzybki, chociaż nasz basen jest czysty i nic nie załapałam wcześniej..... no i nie wiem... Jak bym poszła, to by mąż zrobił fotę wieloryba pływającego brzuchem do góry :-D

reklama
Rysica, ja juz bym nie ryzykowala...

Aga, podziel sie informacjami nt. tej Twoje diety...pewnie na logike mniej soli w dieci, wiecej bialka - nabialu, miesa?
I nie lap dola, bo zostalo nam tylko kilka tygodni! :tak: Zobacz jak niefajnie maja te dziewczyny, ktore od samego poczatku musza lezec...

Do góry