reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

hej dziewczyny u nas noc masakra mała budziła się co chwilę do cyca a teraz śpi już czwartą godzinę
poczytałam was i się ucieszyłam bo pisałyście o cycorach no i poleciałam po kapustę zaraz ją se włożę i z tymi okładami też wypróbuję już po prostu z bólu nie mogę
dziewczyny czy wam po porodzie nogi puchły ?

reklama
Iwon - Trzymam kciukaski, jednak sie wylamalas z elitarnego klubu
,, dotrwac do konca czerwca":-D:-D

No wylamalam, sorrki ;-) Kochane dziękuje wam bardzo za ciepłe słowa i gratulacje, dopiero teraz miałam okazje trochę nadrobić bo koleżanka z sali pozyczyla mi tablet. My niestety nadal w szpitalu, okazało się ze ten spadek cukru to przez bakterie. Dlatego glukozy już w normie ale jeszcze musi brać antybiotyk. Jutro lub w sobotę powinni nas wypuścić. Pobyt tutaj jest już dla mnie bardzo meczacy i zaskoczył mnie tak samo jak szybszy poród którego się nie spodziewałem. Julek jest kochany, je ładnie z piersi co 3 godziny, zasypia bez problemu, mam dużo pokarmu. Tylko psycha mi siada od tego szpitala i leczenia ... Mam nadzieje ze dam radę jeszcze te dwa dni. Kornel tęskni za nami, a ja za nim, nie widział jeszcze brata bo tutaj nie wpuszczaja dzieci poniżej 14 lat. Jak tylko będę w domku wrzuce fotkę małego. Czy rysica i gkvip jeszcze w dwupaku? całuje was mocno, buziaki

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny u nas noc masakra mała budziła się co chwilę do cyca a teraz śpi już czwartą godzinę
poczytałam was i się ucieszyłam bo pisałyście o cycorach no i poleciałam po kapustę zaraz ją se włożę i z tymi okładami też wypróbuję już po prostu z bólu nie mogę
akurat przechodzicie kryzys 3-4 doby - minie . Nie martw się ;-)
Niektórym dziewczynom puchły nogi z tego co wyczytałam ...

Iwon trzymaj się ciepło!My w szpitalu spędziliśmy 10 dni,bo Jaś się urodził z niską wagą,potem jeszcze trochę stracił i musiał przybrać,więc wiem,co czujesz.Ale dasz radę!

Ja młodemu zakładam czapeczkę,chociaż bardzo nie lubi,ale jeszcze bardziej nie lubi wózka i najczęściej noszę go w chuście.

My wróciliśmy od lekarza,Jaś waży 3350,więc równy kilogram przybrał w 24 dni:-)

witaminy na pewno nie zaszkodzą,ale wszystko wróci do normy dopiero jak się nam poziom hormonów unormuje:tak:a to trochę potrwa...

Dziewcyzny, ja wiem,że przynudzam i pewnie amcie dosć mojego biadolenia, ale martwie sie okropnie tym brakiem sił:(
Wywiesiłam pranie, wstałam zupę, nastawiłam kolejne pranie i musiałam sie połozyć:(poty mnie oblały i przyduszało mnei normlanie:(
Witaminy biore cały czas, tylko chyba mało jem:(ale pije wartosciowe soki.......
Dorota ty tez się tak czujesz, bo pisalaś,że też nie masz apetytu...

ja po pierwszym porodzie jeszcze długo puchłam:)także sie nie martwcie:)

teraz natomiast cieprie na mrwoienia i totalny brak sił.....co chwila musze odpowczywać......martwię się, bo czuje się gorzej niz w pierwszym tygodniu po cc.....opisałam wszystko na innym watku..dzielimy się doświdczeniem"

Witam.

Siula ja miałm przez prawie dwa tygodnie bardziej spuchnięte niż w czasie ciąży, na szczęście teraz już jest ok

Weszłam na chwilę nie dam rady was nadrobić. Ciągle w biegu. Mały nie chce ssać z piersi, caly czas ściągam pokarm i karmie go butelką ale swoim pokarmem. W czasie jedzenia jest bardo niespokojny nie wiem czy to nie przez gazy, chociaz bączki puszcza i karmienie przerywamy żeby mu się odbiło. Może która miała podobny problem. Już się czasami zastanawiam czy nie przejść na mieszankę.

reklama
Iwon trzymaj się ciepło!My w szpitalu spędziliśmy 10 dni,bo Jaś się urodził z niską wagą,potem jeszcze trochę stracił i musiał przybrać,więc wiem,co czujesz.Ale dasz radę!

Ja młodemu zakładam czapeczkę,chociaż bardzo nie lubi,ale jeszcze bardziej nie lubi wózka i najczęściej noszę go w chuście.

My wróciliśmy od lekarza,Jaś waży 3350,więc równy kilogram przybrał w 24 dni:-)

miedzy naszymi chlopakami jest tylko jeden dzien roznicy a jaka ogromna roznica w wadze:szok: mój 5,5 kg :sorry:

Do góry