A ja znowu mam odwrotnie. Pierwszego karmiłam cycem a tego od początku na butelce i uważam, ze nie ma jak butelka

Mały idzie spać o 20.00 i wstaje o 2-2.30 butlę robi się dosłownie kilka senkund, daję mu jeść i 15min później jestem w łózeczku :-) śpię do 5-5.30 i to samo:-) Z cycem przeżywałam katorgi, mały wciąż wisiał i wisiał....chyba nie jestem matką polką

W każdym razie ja różnicy przywiązania nie czuję
Wczoraj mały spał na dworze od 12 do 17
Było cuuuudownie

Założyłam mu pieluchę wielorazowego użytku bumGenius, wiec dupka pięknie mu oddychała. Dziewczynom mającym chłopców szczególnie polecam. Moze nie są wygodne w codziennym użytkowaniu ale w te upały na dworze są super! (jąderka się nie przegrzewają

)
Josie nie rób sobie wyrzutów. Teraz mleko modyfikowane jest naprawdę dobre. Wierz mi naprawdę nie ma co się przejmować opinią innych. Nie wszystkim kobietom jest pisane karmieniem cycem i już. Przejdz na butlę i odpocznij psychicznie :-)
A... i do dziewczyn karmiących babydream. Faktycznie to mleko jest super. Mały nie odczuwa żadnej róznicy. Je chętnie, kupki robi ładne i jest najedzony. A rozpuszcza się naprawdę dobrze w cieplej wodzie. Praktycznie nie widzę róznicy między Enfamilem a Babydream. No może babydream ładniej pachnie (jak prawdziwe mleko

) Jeszcze podaję mu na zmianę jedno i druge ale niedługo przejdę całkowicie na babydream

(bo lekarka kazała stopniowo)