reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Ja tam pewnie w środek polski nie pojadę się z Wami spotkać, choćbym chciała :-(

A czemuż to?
No i udanych zakupów ;)

MsMickey przetrwala bez pralki niezły okres i powiem więcej - na spotkaniu nie dało się wyczuc podejrzanych zapachów ;-);-);-)

:p:p:p
I ciągle czekam ...

Uuu, no to na kolejnym spotkaniu już może nie być tak bezzapachowo hatszept :-D;-)

Witam!
To oni nagrali coś więcej niż "step by step"? ;-)

Pamiętam! Step by step, uuuu baby ...tada da da da daaaa

:-D

No i dobrze, Ty już lepiej o swoich nockach nie pisz :-p My mamy prawo się chwalić, bo stawiamy pierwsze kroki, hihi. Jak już przespane noce będą u nas standardem, to ja też nie będę drażnić innych opisami ;)

reklama
hej dziewczyny
moja mała chyba dorasta spała do 5.30 dałam cycka i do 7.30 :-)
a ja jestem zła wyszedł mi zajad--opryszczka boli mnie cała wara i jeszcze okres:no: no po prostu wymiękam
pozdrawiam

Witam, nadrobię Was później, wczoraj cały dzień miałam gości siostrzenice i dzieciaki i jako dobra ciocia postanowiłam z nimi zrobić ciasteczka :D to sprzątania mam do dziś.
Miałam na dziś zrobić ciasto czekoladowe, ale już i tak mam dużą d... więc sobie daruję :cool::cool:
Dziś kolejna rocznica wybuchu stanu wojennego:-)

ech dzisiaj w nocy nie było już tak różowo jak ostatnio :( efektem czego od 3 młody spał na mojej podusi, a my z małżem cisnęliśmy się na drugiej połowie łóżka:eek:

josie coś jest z tym zasypianiem na brzuszku, bo odkąd Sergiusz odkrył tą pozycję, to łatwiej (czyt. szybciej) mu idzie zasypianie. Trzymam kciuki żeby u Was ten stał był już normą&&&&
a z niania.pl nie korzystam, bo mój zostanie z babcią (teściową) i coraz bardziej się tego boję:confused2:

Dałam dziś G pierwszy raz kaszkę na noc, bo wcześniej dawałam jej przed pierwszą drzemką i jestem ciekawa jak długo pośpi :-):-) przy cycku zawsze zasypiała i ją odkładałam, ale przy butli nie zasnęła, więc myślałam, że trochę będzie trwało usypianie, ale położyłam ją, smok, koc i zasnęła. Normalnie zaczyna mnie zaskakiwać, czyżby nadchodzące skończenie pół roczku zwiastowało większą samodzielność?? :-)
normalnie zaczynam ci zazdrościć :-p

Maćku gratuluję pierwszego ząbka!!!!!!!!!!!!!!

I jeszcze jedno - na fajną akcję trafiłam bebeluszek (nie)codzienny: Robótka 2012!!! Może ktoś się przyłączy? :sorry2:
wspaniała akcja, przyłączę się na pewno i rozsyłam dalej w internetowy świat :tak:

a teraz to slucham trip-hopu i chilloutu, wiekszosc kawalkow z chilli zet to moje ulubione :) czasem tez poslucham hiphopu i rnb. rocka mniej. predzej indie rock.

hahaha ja też znam tylko ten kawałek, co nie przeszkadzało mi w tym, żeby się w nich wszystkich kochać ( a miałam coś kołu 5-6 lat chyba:-D) i jeszcze taki zespół 2unlimited pamiętacie???

iwon coś cię synuś rozpieszcza ostatnio, nie powiem, że nie zazdroszczę
a powiedz mi jak tam twoje nastroje przed powierzeniem opieki na dzieckiem teściowej? dogadujesz się z "mamusią"? ;-)

JA bez pralki to jak bez ręki, pranie mi już z koszy wychodzi.. :sorry: Coś wybrałam, zobaczymy czy będzie coś warta :-p Najlepsze jest to, że od dawna mówiłam, że źle pierze, a wszyscy mi mówili, że jest dobra. Co się okazało? Że pierzemy w zimnej wodzie!!! :wściekła/y:

Iwon mój mąż jak widzi, że siedzę na forum to buczy ciągle, a jak mu powiem, że jadę w świat z Lenką na spotkanie z forumowiczkami to chyba z krzesła spadnie :sorry:

Właśnie Lenka wtrąbiła mleko z kaszką. Chciałam zrobić na gęsto, ale nie wyszło, a wsypałam 2 kopiaste łychy na 100ml to mało? :sorry:

Witam!
Ja o nocce nie będę pisać, żeby nie dołować... :sorry:

A może zęby idą i dlatego ta histeria? My mieliśmy przedwczorajszy wieczór taki - 3 razy ją usypiałam. Po 5 min się budziła i od nowa. Za 4 razem posapała chwilkę dłużej, aż nagle obudział się z płaczem wielkim. Po chwili zasnęła już na dobre, a rano zauważyłąm pęknięte dziąsełko :tak:

Toż to jakaś epidemia ostatnio! :szok:

Idę pomarznąć na jarmark... Dzisiaj dzień targowy to może uda się coś sprzedać.:confused2:

Nie mówcie mi nic o pralkach, ja ostatnio jak moją włączam to jej się robi pauza i muszę klikać kilka razy zanim się uruchomi... Ale póki co reszta działa ok, odpukać

Trzymam kciuki, żeby się sprzedało!!!

Monika się obudziła o 7, dałam smoka i zasnęła i spała do 9... A potem przekręciła się na brzuch i bawiła miśkiem, nawet jej nie było słychać... A jeść nie chciała od męża :p Musiałam ja dać butlę!!! Bo jak mąż ją karmił to ona miała tylko zabawę w głowie....

JA bez pralki to jak bez ręki, pranie mi już z koszy wychodzi.. :sorry: Coś wybrałam, zobaczymy czy będzie coś warta :-p Najlepsze jest to, że od dawna mówiłam, że źle pierze, a wszyscy mi mówili, że jest dobra. Co się okazało? Że pierzemy w zimnej wodzie!!! :wściekła/y:

Iwon mój mąż jak widzi, że siedzę na forum to buczy ciągle, a jak mu powiem, że jadę w świat z Lenką na spotkanie z forumowiczkami to chyba z krzesła spadnie :sorry:

Właśnie Lenka wtrąbiła mleko z kaszką. Chciałam zrobić na gęsto, ale nie wyszło, a wsypałam 2 kopiaste łychy na 100ml to mało? :sorry:

To może tylko grzałka się zakamieniła i padła? U nas tak było! koszt wymiany - 70 zł grzałka plus 30 zł robocizna!

Munka ja napisałam wcześniej że wizyta będzie wczoraj po byłam pewna, że wczoraj był 13 ...

A owczarek został w Łodzi z moją mamą czyli w domu tam, gdzie zawsze mieszkał. Do mieszkania się nie nadaje z powodów swoich i naszych zdrowotnych :-(

ah czyli to Ty wprowadziłaś w błąd:-p a myślałam, że ja coś namieszałam;-)
Kocham owczarki!!! :-D

Witajcie niemam neta czuje sie jak odcieta od swiata pisze z kafejki sklepowej . W skrocie Ethan drze sie cale dnie jedynie na rekach jest ok ostatnie 3 dni spalam 5h przekreca sie w lozeczku na brzuch i drze ciemno i niewie oco lata smoka gubi milion razu na podlosdze przekreca sie w te i wete i wozku w gondoli przekreca i prubuje pelzac zwariowac mozna musze zapinac w gonoli bo wyleci ...nieda sie uspac w zienja mam 4 juz okres i wysiadam.....zycze wam cudnych swiat bo niewiem kiedy napisze najchetniej kazdejm wyslalla kartke ale nie mam adresow...okimuszekonczyc bo maly wlasnieprobuje pol pelzaka pol czworaka w wozku zwariowal:no:

może jeszcze uda Ci się do nas zajrzeć przed świętami!! Dużo sił życzę:-) i też życzę cudownych świąt!!

Hej :)

Wiecie co, chyba zacznę się przyzwyczajać do przepsanych nocek :-p Wczoraj zjadł o 21-szej, bo późno wróciliśmy, obdził się na UU o 3.15 i spał do 8 rano :rofl2:

Muńka i jak noc po kaszcze?

to życzę, żeby nocki zawsze były cool !!!:-) A po kaszce?? bez różnicy pod względem pobudki na cyca, ale nie chciała tyle ile zawsze. Troszkę pociumkała i usnęła. Mi się wydaje, że ona budzi się z przyzwyczajenia, a nie z głodu.

Idę pomarznąć na jarmark... Dzisiaj dzień targowy to może uda się coś sprzedać.:confused2:

No pewnie, że nagrali :tak:

Duuuuużo ciepła wysyłam!!!

Aga - rocznica wybuchu stanu wojennego i mojego taty 60-te urodziny!! :-D

Ostatnia edycja:

A jaka ta kaszka? Ryżowa? Ja na 150 ml daję 10-12 czubatych łyżeczek takich jakimi mały je.

reklama
Do góry