reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

no i wychodzi na to, że dziewczynki to przytulaski:tak: Mam nadzieję, że mój trochę też będzie...

Aylin ja też chce na święta taki prezent:-) Cała noc przespana &&&&

Jutro u moich teściów będzie lipa bo oni w tej rodzinie jacyś dziwni są i sobie prezentów nie dają także ja mam dla D i Julka prezenty u nas pod choinką- ja zapewne nic jutro nie dostanę ale już u moich rodziców odchodziło zakupowe szaleństwo i wiem, ze Julek dostanie tyle prezentów co nikt:tak::-D:-D

idę spać bo mój J się coś często dziś w ciągu dnia z płaczem budził, w sumie teraz też niedawno więc pewno noc cyckania nas czeka:dry:

reklama
wychodzi na to, że dziewczyny są bardziej przytulaśne :-D

a z tą roletą i kluczykiem w klamce - DOOOBRE! :p
Muńka - cieszę się, że tak Wam tam fajnie i tak rodzinnie i że jeszcze dzisiaj miałaś taki fajny dzień :D

mąż właśnie się zabrał za pieczenie makowca... ja nie wiem co on cały dzień robił - zbijał bąki i chodził z kąta w kąt :p Zrobił ledwie sałatkę i śledzie pod pierzynką :p
ja zrobiłam Monisi w Thermomixie 2 zupki, normalnie dzisiaj kolejka do Thermomixa hahahahaha

Czyli to jednak prawda, że szewc w dziurawych butach chodzi ;-);-) ja to myślałam, że on pełne menu u Was robi:-)

Kur.... 5 razy juz mi komputer zgasł :( co chce napisać posta to się wyłącza mam nadzieje, ze to chwilowe problemy tylko.
Młody śpi od ponad godzinki, a ja się biorę za prasowanie. Moze pozniej uda mi sie opisać cos.

Obiecanki cacanki :sorry2: Mialam nadrobic i du.paaaa :-(

Kolejna nocka do niczego moze dzis bedzie lepiej :dry:
Choinka ubrana, potrawy gotowe, jutro przylatuje mąż na Wigilie.

A 25 mamy chrzest, wszystko gotowe tylko fotograf zostal ale to juz jutro........

Padam na twarz :zawstydzona/y:

Chorym życzę zdrówka.
Gratulacje z przespanych nocek.
Powodzenia na badaniach.

I..... mikolajzyczenia.jpgciasteczko.jpg

Dobranoc :-)

no i wychodzi na to, że dziewczynki to przytulaski:tak: Mam nadzieję, że mój trochę też będzie...

Aylin ja też chce na święta taki prezent:-) Cała noc przespana &&&&

Jutro u moich teściów będzie lipa bo oni w tej rodzinie jacyś dziwni są i sobie prezentów nie dają także ja mam dla D i Julka prezenty u nas pod choinką- ja zapewne nic jutro nie dostanę ale już u moich rodziców odchodziło zakupowe szaleństwo i wiem, ze Julek dostanie tyle prezentów co nikt:tak::-D:-D

idę spać bo mój J się coś często dziś w ciągu dnia z płaczem budził, w sumie teraz też niedawno więc pewno noc cyckania nas czeka:dry:

Wiesz ze moi też? Tj cała rodzina mojego męża - nie ma u nich tradycji dawania prezentów. I to nie tylko na święta. Na urodziny, imieniny też. Chyba ze proszone - to wtedy tak. Za to na wesela, chrzciny, komunie dają mniej wiecej 2,3 x wiecej niż reszta.
Ale mojego spacyfikowałam. I u nas są. U mojej mamy miało w tym oku nie być - ale wyszlo tak ze przynajmniej drobnostki każdy robi. Wiec moja mama slodycze zapewne dla nas ma. A ja poszłam w alkohole domowej roboty :)

A na koniec cudownego dnia - dostałam gazetkę rossmanowską a tam horoskop dla dzieci urodzonych w 2012 r. Wiec wam przepisze.
W związku z tym ze najwięcej Bliźniaków to od nich zaczynam, horoskop ten tłumaczy większość naszych problemów :):

Rodzice powinni docenić czas, kiedy leży w łóżeczku, bo gdy tylko zacznie chodzić i mówić, nie będą mieli chwili spokoju! To dziecko porusza się z prędkością światła, buzia mu się nie zamyka i potrafi doprowadzić rodziców do rozpaczy ciągłym zadawaniem przeróżnych pytań.
Ciekawostki: rozkłada na części domowe sprzęty, by zobaczyć, co mają w środku.
RADA DLA RODZICÓW: to dziecko dla ambitnych. Aby zaspokoić jego ciekawość, samemu trzeba mieć dużą wiedzę z różnych dziedzin.

Normalnie wypisz wymaluj moja niunia. Ona nawet w nocy spokoju nam nie daje. A dziedzinami wiedzy jesteśmy już z T podzieleni. On historia, georafia, chemia, fizyka, angielski i informatyka. Ja polski, matma, wf, przedmioty artystyczne, kulinarne :)

Pamka twój Julek to baran czy byk?

reklama
Hello:-)
Tylko na szybciocha ;-)

Gocha położona później (kąpiel po 20 więc w efekcie ok 21 koniec jedzenia) zasnela na dobre. Pobudka była na krótkiego cyca o 23.30. Śpi dalej.
Zastanawiam się: glodna realnie czy przytulania ?
Jutro od rana pakowanie prezentów, rozwozenie ich po dzieciach, obiad krótki u teściowej (hmmm) i wigilia o 18 u siostry.

Podziwiam Was za te fachowe wypieki, to takie 'dorosłe' ;-) Ja idę na składową wigilię ale zostałam zwolniona z przygotowań ze wzgledu na chore gardło i małe dziecko. Poparlam.

Do góry