Witajcie w Nowym Roku
Ja was ciagle podczytuje ale ciezko mi sie wbic, bo nie mam zbyt duzo czasu wolnego.
Chcialam Wam polecic super spacerowke inglesina trip , ma wszystko co potrzebne, a najwazniejsze super zwrotna, lekka. Mam kolor fioletowy, wiec planuje tą sprzedac i kupic Kubie inny kolor
Pozdrawiam i zycze wszystkiego naj
Ja was ciagle podczytuje ale ciezko mi sie wbic, bo nie mam zbyt duzo czasu wolnego.
Chcialam Wam polecic super spacerowke inglesina trip , ma wszystko co potrzebne, a najwazniejsze super zwrotna, lekka. Mam kolor fioletowy, wiec planuje tą sprzedac i kupic Kubie inny kolor
Pozdrawiam i zycze wszystkiego naj
maż przed 2gą się kładł, więc Lenkę do łóżeczka dałam i dalej spać, ale znów się budziła.
Po świętach kupiliśmy też fotelik samochodowy i już w nim też jezdzimy, bo w poprzedni się nam nie mieściła w kombinezonie i przy próbach wkładania był wrzask i prężenie się, że się nie dało :-(a teraz ma chyba wygodniej i zadowolona jest ;-)

), pełza do tyłu (na razie parę "kroczków") i zaczął coś tam sobie sylabami gadać, a i za stanie się bierze, bo jak go za palce podciągam to nogi prostuje i staje
normalnie aż mi sie na sercu ciepło robi jak młody coś nowego majstruje

, od jutra zaczynam :-) trzeba przed powrotem do pracy się do ładu i składu doprowadzić :-)