no właśnie a jak się ostatnio Was pytałam o sok z malin jak mała była chora to nikt nie odpowiedział :--
-(, zołzy !!!! :-)
:-)
Viola gratuluję 7 ząbka i siadania)
toz ci napisałam ze daje
dziec oczywiscie nie spi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no właśnie a jak się ostatnio Was pytałam o sok z malin jak mała była chora to nikt nie odpowiedział :--
-(, zołzy !!!! :-)
:-)
Viola gratuluję 7 ząbka i siadania)
Waris - a karny k***s w kącie??!? To dopiero kara co?,muahahaha;-)

Mamy taki cichy plan wprowadzić się jesienią, czy nam się uda ? zobaczymy, ja też już się nie mogę doczekać szczególnie tego pokoiku dla niuni.Poczekaj jeszcze trochę jak nam wyślesz fotkę na której siedzisz na wygodnej kanapie przed pięknym kominkiem i popijasz winko
Ja po swoim przemeblowaniu poczułam jakbym się cofnęła w czasie i na nowo zamieszkała w pokoju pełnym zabawek![]()

kurcze i to ma byc zdrowe dziecko wg lekarki 

co chwile placze i kaszle.

a co do kranówy - w Niemczech jest bardzo dobra kranówa - tak słyszałam. 

a tych lekow co piszesz to ja u nas raczej nie dostane a nie wiem jakie to sa zamienniki :-( Jutro chyba znowu pojde do lekarza przed weekendem bo to potem juz tylko do szpitala...... 
Normalnie ręce do kolan już mam nie dość, że w pracy zapierdziel mam okrutny to w domu jeszcze gorzej
Julian zaczął już stawać na nogi i za nic czasem nie idzie go przekonać, by usiadł