reklama
Ms MIckey - hmm u mnie kwadrat to miejsce zbiórki młodziezy niepoelnoletniej chcacej cos wypić
O której sie spotykacie?
A dziewczyny tak mnie tkneło z tymi smykami - w zwykłym promocji nie było, była w megastore. Moze to te wieksze maja???
O której sie spotykacie?
A dziewczyny tak mnie tkneło z tymi smykami - w zwykłym promocji nie było, była w megastore. Moze to te wieksze maja???
agaundpestka
Fanka BB :)
Gocha super 
Dzien babci jutro. Zrobie jutro laurkę, ale jestem zła na siebie, ze nie zrobilismy tego wczesniej, aby dac babci rano jak wstanie.
Dzien babci jutro. Zrobie jutro laurkę, ale jestem zła na siebie, ze nie zrobilismy tego wczesniej, aby dac babci rano jak wstanie.
Nie, nie, nie, nie zgadzam sięWszystkie się spotykają, tylko mnie to jak zawsze omija, bo z tej cholerne.j północno-zachodniej Polski wszędzie daleko
![]()
ja nadal polecam się do zorganizowania miejscówy na spotkanie, tylko wszystkie muszą zgodzić się na tą lokalizację:-)
kupic ci??
Warszawianki a gdzie wy sie w czwartek spotykacie? i o której? bo moze bym dołaczyła.... ale watpie![]()
Iwon - powodzenia w dietce - ja tez musze dołaczyć.
Waris - jak chcesz to ci pajace moge kupic. U nas po 35 są.
Jeśli będę w smyku koło mnie to też mogę kupić. I u mnie jest normalny Smyk.
Spotkanie u MsMickey - jak coś to dokładne namiary od niej :-) Daj radę!!!
Claudette- jak najmniejszego bolu dla Lenkii dobrze wiedziec jak kisiel sie robi
Ja to nawet nie wiedziala, ze mozna dziecia juz podac, a taki z torebki tez???
Aylin- baw sie dobrze w miare mozliwosci i korzystaj z wolnego i sie wyspij :-)
Iwon- wytrwalosci w odchudzaniu!!! trzymam &&&&&&&&
Rysica- tule![]()
A ja dzis bylam u fryzjera a co :-)
fota!!
MsMickey - superowo Gosia wyglądała!!
Ja kupiłam farby do skóry, bo jakoś bałam się malować jej łapkę plakatówkami, czy innymi. Fakt, że pewnie łatwo będzie można to zmazać, ale obrysowałam w razie czego ten odcisk.
Ja malowałam plakatówkami. łapkę w sensie. Do odbicia w ksiazeczce.
Wyslijcie mi namiary. Postaram sie - ale nie obiecuje bo szkolenie mam do 16 w czwartek w rybienku. To koło wyszkowa.
u mnie w normalnym smyku tych po 35 nie ma. Tj sa ale po 50. A te same w mega po 35
Wyslijcie mi namiary. Postaram sie - ale nie obiecuje bo szkolenie mam do 16 w czwartek w rybienku. To koło wyszkowa.
u mnie w normalnym smyku tych po 35 nie ma. Tj sa ale po 50. A te same w mega po 35
Aga to dawaj przez sen odbitke reki antka w koncu spi u ciebie w lozku 
MsMickey ale super futrzak
Kasia.natka witaj spowrotem! Ze streszczenia to ja tylko dodam ze u nas 2 zabki sa
A jak tam Misia przezyla pobyt poza domem?
U mnie dzis pracowicie bylo, ogarnelam sporo rzeczy a do tego upieklam ciastka i zapiekanke z batatow. Maz kupil bataty zupelnie przypadkiem na probe, a ja znalazlam ten przepis i wszystko akurat mielismy:
La comida: Pieczone bataty
wyszlo przepysznie, a te ziemniaki... mniam!!!!
ide spac bo cos padam. w ogole caly dzien mam przekrwione powieki, nie wiem czy niewyspanie czy moze revitalash bo stosuje 3 dzien...
MsMickey ale super futrzak
Kasia.natka witaj spowrotem! Ze streszczenia to ja tylko dodam ze u nas 2 zabki sa
U mnie dzis pracowicie bylo, ogarnelam sporo rzeczy a do tego upieklam ciastka i zapiekanke z batatow. Maz kupil bataty zupelnie przypadkiem na probe, a ja znalazlam ten przepis i wszystko akurat mielismy:
La comida: Pieczone bataty
wyszlo przepysznie, a te ziemniaki... mniam!!!!
ide spac bo cos padam. w ogole caly dzien mam przekrwione powieki, nie wiem czy niewyspanie czy moze revitalash bo stosuje 3 dzien...
MsMickey
Fanka BB :)
Dzięki Dziewczyny:-)
Aylin to by się nawet zgadzało...
Bierz flaszkę i przyjezdzaj ;-)
Muńka ja chyba zdecyduję się na te akwarele. Szybciutko zejdą byleby do buzi nie wzięła. W farbach chodzi tylko o to, żeby były bezolowiowe. To jest szkodliwe. Np chyba w olejnych jedna biel (taka sina) ma ołów i trzeba uważać, nie wachac za długo
Waris to zróbmy tak gdy ewentualnie będę na zakupach to dam Ci znać.
Choć powiem Wam, ze ja kupiłam taki zestaw za 55 jakiś czas temu i dupy nie urywa. Cienkie i dekolt spory.
W 5-10-15 za to jeden pajac 35 ;-) ale świetny.Cieplutka bawełna ładnie pod szyja zapiete.
Będę szukała wszędzie zobaczymy.
Z tym futrzakiem to efekt mojego podkur ... kombinezonem kupionym na allegro. Jak się jest matką poczatkujaca to tak bywa, ze kupi się kombinezon zapinany max do kroku i z polarem w środku (więc tępym). Ubranie Gosi było koszmarem. Ona się męczyła i ja. Całe 3 x. ;-)
Przez przypadek znalazłam w cocodrillo po przecenach. A 5x ładniejszy od tamtego.
Teraz jutro wystawiam tamten ;-)
Aylin to by się nawet zgadzało...
Bierz flaszkę i przyjezdzaj ;-)
Muńka ja chyba zdecyduję się na te akwarele. Szybciutko zejdą byleby do buzi nie wzięła. W farbach chodzi tylko o to, żeby były bezolowiowe. To jest szkodliwe. Np chyba w olejnych jedna biel (taka sina) ma ołów i trzeba uważać, nie wachac za długo
Waris to zróbmy tak gdy ewentualnie będę na zakupach to dam Ci znać.
Choć powiem Wam, ze ja kupiłam taki zestaw za 55 jakiś czas temu i dupy nie urywa. Cienkie i dekolt spory.
W 5-10-15 za to jeden pajac 35 ;-) ale świetny.Cieplutka bawełna ładnie pod szyja zapiete.
Będę szukała wszędzie zobaczymy.
Z tym futrzakiem to efekt mojego podkur ... kombinezonem kupionym na allegro. Jak się jest matką poczatkujaca to tak bywa, ze kupi się kombinezon zapinany max do kroku i z polarem w środku (więc tępym). Ubranie Gosi było koszmarem. Ona się męczyła i ja. Całe 3 x. ;-)
Przez przypadek znalazłam w cocodrillo po przecenach. A 5x ładniejszy od tamtego.
Teraz jutro wystawiam tamten ;-)
Ostatnia edycja:
Rysica
Mama Szymusia i Monisi :)
MsMickey - Gosia jest prześliczna! I ten komplecik od babci
Super pasuje do kombinezonu! A Kombinezon super - to futerko przy kapturze genialne, i uwielbiam takie ściągacze przy rękawkach
Wybaczcie, idę spać
nadrobię jutro :*
dobranoc :*
Wybaczcie, idę spać
nadrobię jutro :*
dobranoc :*
;-)
Muńka ja chyba zdecyduję się na te akwarele. Szybciutko zejdą byleby do buzi nie wzięła. W farbach chodzi tylko o to, żeby były bezolowiowe. To jest szkodliwe. Np chyba w olejnych jedna biel (taka sina) ma ołów i trzeba uważać, nie wachac za długo![]()
masz jakieś doświadczenie????

a mówisz o tych z dekoltem w serek, czy okrągłym??
reklama
W końcu poskromiłam moją małą złośnicę ;-)

Też się w końcu za siebie wzięłam - dziś 5 dzień diety Dukana i 1 z ćwiczeniami. Oby mnie zapał nie opuścił

I spacerek super
Trzymam kciuki, żebyś wytrwałaPodjęłam decyzję - zaczynam się odchudzaćJutro spokojnie usiądę i zrobię plan działania, bo bez tego wszystkie moje próby są g...o warte. Będzie ścisła dieta + siłka. Na wakacje zamierzam wskoczyć w swoje sexi ciuszki sprzed dwóch lat
![]()

Też się w końcu za siebie wzięłam - dziś 5 dzień diety Dukana i 1 z ćwiczeniami. Oby mnie zapał nie opuścił

To mało?Iwon a no nie dałam małej zołzie spać za długo w ciągu dnia. Pierwsza drzemka trwała godzinkę a druga dwie i tyle.

...mnie też :-(Nie, nie, nie, nie zgadzam sięWszystkie się spotykają, tylko mnie to jak zawsze omija, bo z tej cholerne.j północno-zachodniej Polski wszędzie daleko
![]()
Ślicznie!Aha i dzisiejsza Gocha na spacerze w nowym kombinezonie;-)
I spacerek super