reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2012

reklama
Ms MIckey - hmm u mnie kwadrat to miejsce zbiórki młodziezy niepoelnoletniej chcacej cos wypić :)
O której sie spotykacie?

A dziewczyny tak mnie tkneło z tymi smykami - w zwykłym promocji nie było, była w megastore. Moze to te wieksze maja???

Gocha super :)
Dzien babci jutro. Zrobie jutro laurkę, ale jestem zła na siebie, ze nie zrobilismy tego wczesniej, aby dac babci rano jak wstanie.

Nie, nie, nie, nie zgadzam się :crazy: Wszystkie się spotykają, tylko mnie to jak zawsze omija, bo z tej cholerne.j północno-zachodniej Polski wszędzie daleko :baffled:
:sorry2:

ja nadal polecam się do zorganizowania miejscówy na spotkanie, tylko wszystkie muszą zgodzić się na tą lokalizację:-)

kupic ci??

Warszawianki a gdzie wy sie w czwartek spotykacie? i o której? bo moze bym dołaczyła.... ale watpie :(

Iwon - powodzenia w dietce - ja tez musze dołaczyć.

Waris - jak chcesz to ci pajace moge kupic. U nas po 35 są.

Jeśli będę w smyku koło mnie to też mogę kupić. I u mnie jest normalny Smyk.
Spotkanie u MsMickey - jak coś to dokładne namiary od niej :-) Daj radę!!!

Claudette- jak najmniejszego bolu dla Lenki :tak: i dobrze wiedziec jak kisiel sie robi :sorry2: Ja to nawet nie wiedziala, ze mozna dziecia juz podac, a taki z torebki tez???
Aylin- baw sie dobrze w miare mozliwosci i korzystaj z wolnego i sie wyspij :-):tak:
Iwon- wytrwalosci w odchudzaniu!!! trzymam &&&&&&&&
Rysica- tule :tak:

A ja dzis bylam u fryzjera a co :-)

fota!!

MsMickey - superowo Gosia wyglądała!!
Ja kupiłam farby do skóry, bo jakoś bałam się malować jej łapkę plakatówkami, czy innymi. Fakt, że pewnie łatwo będzie można to zmazać, ale obrysowałam w razie czego ten odcisk.

Ja malowałam plakatówkami. łapkę w sensie. Do odbicia w ksiazeczce.

Wyslijcie mi namiary. Postaram sie - ale nie obiecuje bo szkolenie mam do 16 w czwartek w rybienku. To koło wyszkowa.

u mnie w normalnym smyku tych po 35 nie ma. Tj sa ale po 50. A te same w mega po 35

Aga to dawaj przez sen odbitke reki antka w koncu spi u ciebie w lozku :)

MsMickey ale super futrzak :D

Kasia.natka witaj spowrotem! Ze streszczenia to ja tylko dodam ze u nas 2 zabki sa :D A jak tam Misia przezyla pobyt poza domem?

U mnie dzis pracowicie bylo, ogarnelam sporo rzeczy a do tego upieklam ciastka i zapiekanke z batatow. Maz kupil bataty zupelnie przypadkiem na probe, a ja znalazlam ten przepis i wszystko akurat mielismy:

La comida: Pieczone bataty

wyszlo przepysznie, a te ziemniaki... mniam!!!!

ide spac bo cos padam. w ogole caly dzien mam przekrwione powieki, nie wiem czy niewyspanie czy moze revitalash bo stosuje 3 dzien...

Dzięki Dziewczyny:-)

Aylin to by się nawet zgadzało... :p
Bierz flaszkę i przyjezdzaj ;-)

Muńka ja chyba zdecyduję się na te akwarele. Szybciutko zejdą byleby do buzi nie wzięła. W farbach chodzi tylko o to, żeby były bezolowiowe. To jest szkodliwe. Np chyba w olejnych jedna biel (taka sina) ma ołów i trzeba uważać, nie wachac za długo:p

Waris to zróbmy tak gdy ewentualnie będę na zakupach to dam Ci znać.
Choć powiem Wam, ze ja kupiłam taki zestaw za 55 jakiś czas temu i dupy nie urywa. Cienkie i dekolt spory.
W 5-10-15 za to jeden pajac 35 ;-) ale świetny.Cieplutka bawełna ładnie pod szyja zapiete.
Będę szukała wszędzie zobaczymy.

Z tym futrzakiem to efekt mojego podkur ... kombinezonem kupionym na allegro. Jak się jest matką poczatkujaca to tak bywa, ze kupi się kombinezon zapinany max do kroku i z polarem w środku (więc tępym). Ubranie Gosi było koszmarem. Ona się męczyła i ja. Całe 3 x. ;-)
Przez przypadek znalazłam w cocodrillo po przecenach. A 5x ładniejszy od tamtego.
Teraz jutro wystawiam tamten ;-)

Ostatnia edycja:
MsMickey - Gosia jest prześliczna! I ten komplecik od babci :D Super pasuje do kombinezonu! A Kombinezon super - to futerko przy kapturze genialne, i uwielbiam takie ściągacze przy rękawkach :D

Wybaczcie, idę spać ;)

nadrobię jutro :*
dobranoc :*

;-)

Muńka ja chyba zdecyduję się na te akwarele. Szybciutko zejdą byleby do buzi nie wzięła. W farbach chodzi tylko o to, żeby były bezolowiowe. To jest szkodliwe. Np chyba w olejnych jedna biel (taka sina) ma ołów i trzeba uważać, nie wachac za długo:p

masz jakieś doświadczenie????:-D:-D:-p:-p:-p

Choć powiem Wam, ze ja kupiłam taki zestaw za 55 jakiś czas temu i dupy nie urywa. Cienkie i dekolt spory.

a mówisz o tych z dekoltem w serek, czy okrągłym??

reklama
W końcu poskromiłam moją małą złośnicę ;-)
Podjęłam decyzję - zaczynam się odchudzać :crazy: Jutro spokojnie usiądę i zrobię plan działania, bo bez tego wszystkie moje próby są g...o warte. Będzie ścisła dieta + siłka. Na wakacje zamierzam wskoczyć w swoje sexi ciuszki sprzed dwóch lat :cool2::rolleyes:
Trzymam kciuki, żebyś wytrwała :tak:

Też się w końcu za siebie wzięłam - dziś 5 dzień diety Dukana i 1 z ćwiczeniami. Oby mnie zapał nie opuścił :sorry2:
Iwon a no nie dałam małej zołzie spać za długo w ciągu dnia. Pierwsza drzemka trwała godzinkę a druga dwie i tyle.
To mało? :sorry2:

Nie, nie, nie, nie zgadzam się :crazy: Wszystkie się spotykają, tylko mnie to jak zawsze omija, bo z tej cholerne.j północno-zachodniej Polski wszędzie daleko :baffled:
:sorry2:
...mnie też :-(
Aha i dzisiejsza Gocha na spacerze w nowym kombinezonie;-)
Ślicznie!
I spacerek super :tak:

Do góry