claudette
Fanka BB :)
Moja wypija około 300-400ml wody/herbatki 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

Tak, ale wcześniej wypijał trochę herbatki czy soczku, a teraz ja codziennie to spijam, bo zawsze mam nadzieje, ze może jednak się napijeale Wy się jeszcze piersią karmicie, prawda??

Weszłam też z nimi do lumpu i Kuba znalazł jakiś pistolet więc się bawił, a ja spokojnie sobie oglądałam rzeczy, aż nagle słyszę(widzę) Kuba celuje do jakieś babki, a ta " nie strzelaj do mnie śliczny chłopczyku, a on muszę, bo wyglądasz w tym berecie jak złoczyńca"![]()

Super, ze opiekunka do zaakceptowania
Moja koleżanka opiekuję się dzieckiem w de i poszła z nim do lekarza, a ten stwierdził, ze dziecko ma "miód w uszach, pleśń w buzi i grzyb na dupie" ona myślała, że ze wstydu się spali, a rodzice lekarze (brudasy).

dzień dobry. Spałam dziś od 23 do 1 i od 4.30 do 6.15..... ledwo na oczy patrze
I po wizycie u laryngologa, wsio z uszkami Gabi oki :-)
Powiedzcie mi, czy Waszym maluszkom zdarzało się zapadnięte ciemiączko?? Ja ostatnio zwróciłam na to uwagę, bo Gabi miała zapadnięte, potem było oki, ale dziś pani laryngolog też badała i mówiła, że lekko zapadnięte i faktycznie ma rację. Mówi, że może od odwodnienia....hhmmmm... Gabi pije,no, ale może za mało
Ile Wasze dzieciaczki piją płynów dziennie??? chodzi mi o płyny poza mlekiem - soczki, wody, herbatki itp.???
Moja wypija około 300-400ml wody/herbatki![]()
2h na spacerku w deszczuale musiałam chłopaków przewietrzyć. Kurcze moje dziecko jest bojowe cały czas chce Kubę bić i ciągnąć i to z taką złością, a ja muszę pilnować, bo dużo nie brakuje by Kuba mu oddał
Weszłam też z nimi do lumpu i Kuba znalazł jakiś pistolet więc się bawił, a ja spokojnie sobie oglądałam rzeczy, aż nagle słyszę(widzę) Kuba celuje do jakieś babki, a ta " nie strzelaj do mnie śliczny chłopczyku, a on muszę, bo wyglądasz w tym berecie jak złoczyńca"![]()

do gagatek!!!Przypomnialam sobie nasze dylematy z wyborem imienia dla dzieci. Wyobrazacie sobie teraz, że nasze maluchy mają inaczej na imię? ;-) Ja zupełnie nie:-)
i gratulacje postepow.
i ze Piterek juz zaczyna chodzic

Polecam "50 twarzy Greya"