Sunshine6
Fanka BB :)
Qurcze zero dyscypliny z mojej strony, szefa nie ma to ja na BB i za kazdym razem sie wzdrygam jak ktos przechodzi 
Alijenka- jak bylam w PL to kupowalam NAN zamiennik SMA przez miesiac a po powrocie znowu SMA ale nie mialam wyjscia. Teraz mysle o HIPP i tez przez kilka miesiecy zeby dawac.
Aga- najgorzej jak czlowiek zacznie rozmyslac
ale to jest bardzo oczyszczajace dla umyslu i duszy
Potem bedzie juz tylko lepiej i latwiej :-)
Iwon- i jak Ci sie ksiazka podoba
Munka- ja to samo robie tzn. kupuje rzeczy, zeby nie prasowac, Pe koszule prasuje sobie sam, a mlodej wyprasowalam ciuszki jak byla jeszcze w brzuszku
i moze sporadycznie te ktore tego wymagaly. Poprostu nie znosze prasowac
A z tym mlekiem moze racja... chcialam sprobowac czy jej podpasuje ale na dluzsza mete jest za drogie zeby kupowac wiec lepiej nie zaczynac

Alijenka- jak bylam w PL to kupowalam NAN zamiennik SMA przez miesiac a po powrocie znowu SMA ale nie mialam wyjscia. Teraz mysle o HIPP i tez przez kilka miesiecy zeby dawac.
Aga- najgorzej jak czlowiek zacznie rozmyslac
ale to jest bardzo oczyszczajace dla umyslu i duszy
Potem bedzie juz tylko lepiej i latwiej :-) Iwon- i jak Ci sie ksiazka podoba
Munka- ja to samo robie tzn. kupuje rzeczy, zeby nie prasowac, Pe koszule prasuje sobie sam, a mlodej wyprasowalam ciuszki jak byla jeszcze w brzuszku
i moze sporadycznie te ktore tego wymagaly. Poprostu nie znosze prasowac
A z tym mlekiem moze racja... chcialam sprobowac czy jej podpasuje ale na dluzsza mete jest za drogie zeby kupowac wiec lepiej nie zaczynac

Ostatnia edycja:

Dalam mlodemu reszte obiadku i lyzeczke - niech sie bawi (uczy) i tak byl caly uwalony, a L do mnie, ze chyba ZGLUPIALAM
i po co mu to daje, i ze on za maly i bedzie caly brudny. No to mu powiedzialam, ze nie on sprzata i pierze wiec niech sie odfika. Grrr.
pffff nie mam gdzie tego trzymac i gdzie indziej pracowac wiec zstworzylam sobie kaci na koncu stolu i mam ladnie wszytsko poukladane w koszyczku ale NIE razi go ten koszyk i od razu BALAGAN