reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2012

Qurcze zero dyscypliny z mojej strony, szefa nie ma to ja na BB i za kazdym razem sie wzdrygam jak ktos przechodzi :unsure:

Alijenka-
jak bylam w PL to kupowalam NAN zamiennik SMA przez miesiac a po powrocie znowu SMA ale nie mialam wyjscia. Teraz mysle o HIPP i tez przez kilka miesiecy zeby dawac.

Aga- najgorzej jak czlowiek zacznie rozmyslac :confused2: ale to jest bardzo oczyszczajace dla umyslu i duszy :tak: Potem bedzie juz tylko lepiej i latwiej :-)

Iwon- i jak Ci sie ksiazka podoba :rolleyes2:

Munka- ja to samo robie tzn. kupuje rzeczy, zeby nie prasowac, Pe koszule prasuje sobie sam, a mlodej wyprasowalam ciuszki jak byla jeszcze w brzuszku :sorry: i moze sporadycznie te ktore tego wymagaly. Poprostu nie znosze prasowac :ninja2:

A z tym mlekiem moze racja... chcialam sprobowac czy jej podpasuje ale na dluzsza mete jest za drogie zeby kupowac wiec lepiej nie zaczynac :sorry:

Ostatnia edycja:
reklama
Monika ma katar... Szymon ma focha... Podgrzewacz się zepsuł... Mnie boli łeb i nic mi się nie chce... Chcę wiosnę, słońce, spacery a nie śnieżyce, katary i siedzenie w domu... Wizja, że za niecały miesiąc wracam do pracy dodatkowo mnie wkur*** bo nie mogę tego delikatniej nazwać..... Wiosenna depresja???

Ostatnia edycja:
Rysica tule

ale chyba nie jesteś jedyna która tak się czuje, ja też dziś nosa z domu nie wyciągnęłam, nic mi się nie chce nawet z małą się bawić :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

No to Iwon obie bedziemy bleee w takim razie :p

Munka wspolczuje prasowania - nie znosze - nie prasuje :p

Alijenka a co ty dzisiaj tak dlugo na bb? Mloda ma dzien aniolka? ;)

Aga tuli tuli. Czasem trzeba sie wyplakac.

Rysica dla dzieci zdrowia i odfoszenia a Tobie MOCY!

Sunshine oczywiscie, ze o Ciebie chodzilo :p Jak juz pisalam moj mozg nie funkcjonowac dzis. A co do mleka to Sma i Hipp kosztuja po przeliczeniu dokladnie tyle samo za kg (9.99) jesli kupujesz w Asdzie. Teraz Hipp jest tanszy bo 2 opakowania za 13 funtow.

Wlasnie sie z chlopem pozarlam :crazy: Dalam mlodemu reszte obiadku i lyzeczke - niech sie bawi (uczy) i tak byl caly uwalony, a L do mnie, ze chyba ZGLUPIALAM :wściekła/y: i po co mu to daje, i ze on za maly i bedzie caly brudny. No to mu powiedzialam, ze nie on sprzata i pierze wiec niech sie odfika. Grrr.

Niespodzianka moja młoda dziś na podłodze się tarza :-):-D, mi pod nogami :-):-D, także mogę posiedzieć na necie, a w ogóle to ja zalogowana a latam to do pieca to do Niuśki to do kuchni i tak w kółko

moja dziś mi taką kupę walnęła że szyją jej wyszło :-):-D, robiła ją siedząc a później położyła się na plecy odrazu był prysznic :-D

Niespodzianka- w TESCO kupuje nie lubie ADSA i mam za daleko :sorry: ale ta sama promocja widze jest. Chcialam sprobowac bo tyle piszecie, ze lepsze, najlepsze ale chyba nie warto mi zmieniac bo to jej dobrze sluzy.
Spoko ja tez sie czasem o to ze swoim kloce, ale facet musi byc madrzejszy :confused2: Wczoraj sie mnie czepil, ze syf na stole bo w koszyczku i szklanej kuli sa moje wstazki i opaski i spineczki i ze jest smietnik na stole a jest niedziela :shocked2: pffff nie mam gdzie tego trzymac i gdzie indziej pracowac wiec zstworzylam sobie kaci na koncu stolu i mam ladnie wszytsko poukladane w koszyczku ale NIE razi go ten koszyk i od razu BALAGAN :wściekła/y: No coz wkurzajacy sa czasem Ci nasi faceci :confused2:

Rysica- Ty sie nie lam nie jest tak zle w pracy :sorry: ale wiem jak sie czujesz przechodzilam to miesiac temu, teraz juz powoli sie przyzwyczajam do tego nowego stanu :tak:

A gdzie jest MACKU?

A ja dalej nadaje z pracy co za len ze mnie :confused2:

Alijenka no to sie ladnie zebzdzila :p Ja wlasnie mlodemu butle z mlekiem dawalam i sobie mysle cos to mleko dziwnie zalatuje. Ta yhy "mleko" :confused2:

Sunshine moj tez sie czasem czepia o "balagan", a swoich paragonow, ladowarek i papierow z banku za balagan nie uznaje :D
Z tym mlekiem to jak mlodej pasuje to bym nie zmieniala. Tomkowi wlasnie cos z tym Aptamilem follow on nie pasowalo dlatego zmienilam. A skoro jest dobrze, to moze lepiej nie kombinowac :p

Dziewczyny mam pytanie. (ktore to juz z kolei:sorry:) Jakich butelek uzywacie i ktory smoczek do nich (1,2,3?). Ja mam dr. Brown i po pierwsze nie chce mi sie juz myc tej konstrukcji, a po drugie smoczek nr 2 ma za mala dziure, a smoczek nr 3 za duza. Probowalam tez avent i jest to samo - z 3 za bardzo leci (a niby po trzecim miesiacu), zastanawiam sie nad tommee tippee. Ktos uzywa/poleca? Jakies opinie? Moze jakies inne butle? Kazda sugestie i odpowiedz na pytanie przyjme z wdziecznoscia.

Niespodzianka ja też mam brownsa butle i też już mam dość mycia ale moja pije z 3, teraz chcę aventa kupić i tu chyba kupię smoczek 4 i ten trójprzepływowy czy jak on tam się nazywa
moja TT nie chciała dotknąć

reklama
Niespodzianka- ja mam Avent smoczek 3 i na poczatku tez jej lecialo bokami ale sie nauczyla i teraz wydaje mi sie ze chyba juz 4 musze kupic bo smoczek bardzo sciska jakby za wolno jej lecialo :sorry:

Do góry