Aylin we Wrocławiu śnieg w nocy nie padał. Wózek maclaren kupiłam używany (a wygląda jak nowy, dosłownie zero śladów użytkowania, poza kilkoma rysami na kołach). Kupiłam taki, bo szwagierka ma i sobie bardzo chwali (drugie dziecko w nim wozi). Co do słoika gerbera z mięskiem, to ja dodaje też do zapiekanki dla małej (ugotowane warzywa, mięso, znowu warzywa i zalewam sinlackiem i do piekarnika na 15min.). Co do postów, to raczej do 2011 nie dojdę - nie mam aż tyle cierpliwości
PaulinaMaria moja mówi tata, dada i mama. Ale nasze dzieci to nic, w porównaniu do dziecka
Claudette, które robi siku do nocnika wołając 'siiii' czy zaczepiającego słowem 'ej'

Ten pająk...ja bym zawału dostała!
Rysica ja gotuję makaron kukurydziany od 7 mies. i młoda je np. ze szpinakiem
Agaundpestka współczuję! Nie cierpię takich informacji. Mam znajomą, którą bolała noga w udzie, usg, ortopedzi i zero diagnozy, aż po wizycie u ginekologa dowiedziała się, że ma zaawansowanego raka szyjki (promieniowało do nogi stąd ten ból)
Josie ja ci jeszcze raz bardzo dziękuję za informację o tej rybie w słoiku!!!

Polecam makaron ze szpinakiem
Muńka mój mąż też wraca na kąpanie. Dzięki a odp. w sprawie podania ryby, a łupacz to dla mnie niesamowita nowość

Wow, pokazuje palcem gdzie chce iść...genialnie!