hej
jade po pracy odebrać wyniki młodego, wiem, że posiew jest dodatni

wysypka deliaktnie się załagodziła, katarek jest już starsznie gęsty, więc mam nadzieję, że się kończy
MsMickey Aga spóźnione sto lat dla wasszych maluszków!!!!! czy ja kiedyś złożę życznia na czas?
Pamka cieszę się, że jesteś spokojniejsza, sama wiem, jak łatwo przesadnie się martwić, ale taka już chyba matczyna natura
MsMickey S bardzo lubi obserwiować dzieci, ale nie umie się z nimi bawić, ma kolegę równieśnika, ale przez choróbska nie widział go już 2 miesiące

mam nadzieję, że mi się z niego dzikus nie zrobi... a Gocha to jest boska z tym zabieraniem smoka

p.s. dzięki za troskę o moje kutaski heheheh

iwon natchnęłaś mnie - chce upiec swój schab - dawaj przepis!
hatszpet fajowo, że u was poprawa!!! ja wydzieliny z ucha nie czyszczę, bo jak patyczkiem wyciągałam to co wystaje to robiło jest 2 razy więcej, teraz paznokciem tylko "skubnę" to co już prawie samo wypadło i od dłuższego czasu jest tego miodku coraz mniej
Msmickey padłam z tego doktora

a tak serio - to co ci jest bidulko, że sobie na kolonoskopię zasłużyłaś?
Muńka ale grzeczna ta twoja Gabi, ja to pomogę sobie tylko pomarzyć, że moje dziecko wytrzyma samo w łóżeczku dłużej jak 10 minut :/
Polaa dobrze, że jesteście już w domu, zły los musi się w końcu odwrócić! tulę mocno!!!!
Aylin no twoja modelka rzeczywiście szczypioreczek
w ogóle to mnie zwolnią z pracy przez was

już godzinę was nadrabiam i piszę tego posta... w domu absolutny brak czasu, więc postanowiłam zaryzykować swoją wątpliwą karierę w korporacji heheh