Hej baby :-)
Przepraszam, że nadrabiam Was tak pobieżnie, ale mnie ssie i myślę, żeby już szybko dorwać się do jakiegoś śniadania i kawy
Z tego, co mi wpadło w oko:
Josie zazdroszczę tych pomytych łokien ;-) Na czym byłaś w kinie?
Hatszept obiecuję, że wezmę na tapetę tych polucjantów, bo nie, nie kojarzę za bardzo klimatów

Posłucham w domku

No i witaj w klubie porannych ptaszków (pobudki o 5 rano). Świetna sprawa, co nie? Taka rześkość porannej rosy, piękno wschodzącego słońca, delikatność leniwego świtu . Nic tylko się cieszyć, że dzieciak daje takie możliwości

;-)
Kasieńka powodzenia u lekarza. Pisałaś, że byłaś już na wizycie, ale nie doczytałam czy potwierdzili, że to od zębów? Czy podejrzewają jakiegoś wirusa?
Waris a jak Twoja księżniczka? Jak gorączka? Duże zdrówka!
Aylin te śliczności to jak rozumiem nosidełko? Bo gdzieś mi umknęło

Nie wiedziałam, że szyją nosidła na miarę. Jesli tak, to mnie by się zdecydowanie przydało, bo to które dostałam w spadku po koleżance skutecznie mnie zniechęciło do podróży z dzieckiem i moja przygoda z tą formą transportu zakończyła się po jednej wizycie w tesco i spacerze po parku

Ale myślę, że to tak jak ze stanikiem czy prezerwatywą - grunt to właściwie dopasować rozmiar ;-)
Aga ciekawa jestem jaka była Twoja reakcja na to, co powiedziała o karmieniu piersią pani w aptece, bo nic nie piszesz? Ale wypaliła
Pamka a co pani neurolog miała przeciwko karmieniu piersią? Pytam, bo przecież jest taka kampania, żeby karmić do roku, więc o co chodzi?
Rysica u nas też górna jedynka w natarciu
Claudette fajnie, że nocki już coraz lepsze :-)
Niespodzianka nie wiem, czy jesteś tego świadoma, ale pisząc nam o wódeczce od męża zdradziłaś nam swoje prawdziwe oblicze, no bo kto zna Cię lepiej niż on?

;-)
Polaa zdrówka dla Wojtka, żeby go nic poważnego znowu nie wzięło!
A teraz króciutko co u nas:
mamy sukces, bo dzisiejsza nocka była czwartą z rzędu, kiedy bąbel nie budził się na jedzenie

Ostatnie mleko o 23-24 i śpi do rana. Niestety ciemniejsza strona tych zmian jest taka, że wstaje ostatnio o 5.15

Nie wiem, dlaczego, bo nie jest od razu głodny. Może przez to, że się nie przebudza w nocy jest taki mega wyspany?
A my wczoraj mieliśmy gości i jestem przeżarta na maksa. Brutalnie i z premedytacją zdradziłam swoją dietę, ale już dzisiaj zamierzam się przywołać do porządku. A propo jedzenia - idę skubnąć jakąś kanapkę razową, miłego dnia :-)