reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Gocha też chce jabłko gryźć odkąd ma zęby do skrobania ale łamią się jej duże kawałki i się ksztusi. Więc mama poszła na wygodę i wsadza w skarpetę ;-) Ale niedługo spróbuję jeszcze raz.
G dziś obiadku zjadła jedną lyzeczke. I plucie. Kolacji (mm) dwa lyki... tylko cyc dziś i soczek. Nawet banan dziś był tylko trochę smaczny. No i jeszcze wafel ryzowy przeszedł na spacerze...

Mlodak ależ ten Szymek ma włosy! Super:-):-):-) Muszę tak spróbować z tym obraniem z jednej strony:-)
Kiedyz ta zima się skończy coby Mszczonow stał się dostępny:p

reklama
Młodak alez Szymus jest uroczy :tak:

Rysica pewnie, ze mogą być na dziewczynkę. Ale te body są ładne :tak:

Iwon moj tez kawałki zjada, ziemniaki czy mięsko jak u Mlodak. Niezłe sobie radzi, a najlepiej to z ciastkami, heh az a szoku jestem jak dostanie herbatnika i po chwili go nie ma.

Moi śpią, mąż własnie pojechał do pracy a ja siedzę sama, jak to wieczorami. Miałam sprzątać ale kompletnie mi sie nie chce, moze jutro...

to body z Mickey? Noo uwielbiam je :D Jeszcze mam do tego dresy :D ale to dostanę w paczce ze Szklarskiej po świętach kilka sztuk wiosennych spodenek (3 sztuki) po Szymku i kurteczkę wiosenną :) szaro zieloną ;P

Relacja z wiztyty u opiekunki taka, ze jak wrocilam to mloda az sie zanosila w placzu :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: jak wychodzilam bylo dobrze i mowi, ze bylo dobrze do czasu az zadzwonilam, ze juz wracam od dentysty to zaczela plakac i tak ze niczym nie dalo jej sie uspokoic, troszke TV :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: I opiekunka (Claire) stwierdzila, ze Aura ma charakterek i wie co chce, bo probowala ja uspokoic a ta twardo wszystko odrzucala i plakala wolajac "tatatatatataata" :sorry:
W czwartek kolejne spotkanie i mam ja zostawic na 1,5h :confused2::confused2::confused2: mam nadzieje, ze bedzie lepiej :sorry::sorry:

Baby, w jakiej konsystencji dajecie dzieciakom obiady? Papki, papki z grudkami, małe części, większe kawałki, kurczak w całości? ;-)

papki z kawalkami,np marchewka w kosteczke, drobny makaron, ryz, kasza, groszek itp :-)

Rysica- pewnie ze ciuszki moga byc, chcialam napisac, ze ten ostatni komplecik z samolotem chlopiecy ale jak to pizamka to i tak nikt nie widzi ;-):-)
Alijenka- a nie masz od kogo pozyczyc? a ta od Mlodak fajna zawsze mozesz sweterek albo zakiet zarzucic na ramionka i nie zdejmowac :tak:

A Aura juz sie tak rozkrecila, ze wstaje przy czym sie da i z pozycji na brzuchu kleka :-):-):-)

Gocha też chce jabłko gryźć odkąd ma zęby do skrobania ale łamią się jej duże kawałki i się ksztusi. Więc mama poszła na wygodę i wsadza w skarpetę ;-) Ale niedługo spróbuję jeszcze raz.
G dziś obiadku zjadła jedną lyzeczke. I plucie. Kolacji (mm) dwa lyki... tylko cyc dziś i soczek. Nawet banan dziś był tylko trochę smaczny. No i jeszcze wafel ryzowy przeszedł na spacerze...
moja dziś tak się zakrztusiła jabłkiem że musiałam robić to co było pokazane na filmiku danym kiedyś przez Muńkę, myślałam że zawału dostanę, z krzesełka to nie pamiętam jak ją wyciągnęłam :szok::szok::szok::szok::szok:

Sunshine nie mam od kogo pożyczyć bo u mnie same szczypiorki są, poprostu pójdę w spodniach i tyle :-D:-D:-D:-D

Idę się napić piwka z moim K bo mam dziś dość dnia, Niuśka dziś była okropna !!!
Normalnie czasami sobie myślę na cholerę mi to było !!!!!

Alijenka - współczuję zakrztuszenia! Ja to bym chyba zawału dostała!

Sunshine - faktycznie charakterna! :p Przyzwyczai się! Na bank będzie lepiej za każdym razem :) no ten z samolotem do spania :) aż tak na chłopięco bymjej nie ubrała :D a ta niebieska jasna bluzeczka ma słodkiego pieska :D więc też się nadaje :D poza tym Monika już wygląda na dziewczynkę z tymi włoskami więc luzik :)

Rysica- no raczej nie da jej sie pomyslic z chlopcem :-p wiec smialo mozesz eksperymentowac z kolorami :tak: Moja tez ubieram rzadko na rozowo i zdarzy sie ze mysla, ze to chlopczyc :-D
Alijenka- w sumie na taka pogode to spodnie beda jak najbardziej odpowiednie :tak:

Wlasnie poluje na fotrlik do karmienia! normalnie jak go zobaczylam to musze go miec!!!! :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Rysica ja ciągle mówię mamie: 'Nie kupuj różowych rzeczy, bo jak potem będę miała synka to jak on będzie wyglądał?!'. A ona i tak kupuje, więc u mnie będzie na odwrót:D Nie ma czym się przejmować, to tylko maluśkie dzieci:) Body super!!!

Sunshine
jak ty ją bez fotelika karmisz?:D Moja to taki wiercioł, że od 6 mies. siedzi w foteliku jak chce coś ugotować w kuchni i mieć ją na oku (dostaje tonę zabawek) lub jak ją karmie mlekiem czy obiadkiem...wszystko w foteliku. Nie wyobrażam sobie życia bez niego:p A zdradź jaki upatrzyłaś?
Opiekunkę masz jakaś sprawdzoną, poleconą?

reklama
Kasiek- a bo ja mam bujaczke :-p taka ze zmiennymi pozycjami siedzenia ;-) i jak cos robie w kuchni to ja sadzam albo lata po podlodze :-p a jak karmie to ja na podlodze siedze.

a fotelik taki owl.jpg
ale wlasnie mnie przebidowali :-:)-:)-:)wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Załączniki

• owl.jpg
    owl.jpg
    6,9 KB · Wyświetleń: 45
Do góry