reklama
katrina115
Potrójna Mama
josie - Maćku juz poszła lulu, więc na karnego k.... nie ma co liczyć, ale sprawdzam
katrina115
Potrójna Mama
sunshine - o nie kochana, przykro mi, ale zmywarka takich cudów działać nie umie, a ja... nie po to męża ostatnio wyszkoliłam w samodzielnym robieniu sobie kanapek, żeby teraz Twojego męża rozpieszczać.
Dwójka dzieci mi wystarczy.
Buziaki - spadam do chrapacza!!!!!
Dwójka dzieci mi wystarczy.
Buziaki - spadam do chrapacza!!!!!
Sunshine6
Fanka BB :)
Katrina moj tez nie ma tak dobrze, to wyjatek od reguly bo wciaz w pracy od 7am i jeszcze nie dzwonil ze wraca
a jutro na rano znowu wiec bede kochana zona i sie poswiece 
A ja sie tak zastanawialam czy to przyzwoite tak pic na poczatku tygodnia
dobrze, ze mojego nie ma bo juz bym miala reprymende 

A ja sie tak zastanawialam czy to przyzwoite tak pic na poczatku tygodnia

zaza26
Fanka BB :)
taka imprezka mnie ominęła:-
-
-
-(
jedyny plus taki, że się wyspałam, D młodego w nocy nakarmił i dopiero nad ranem przytargał go do naszego wyrka
no i standard - przesikał się, ale na szczęście chwilę przed pobudką, więc wyrka nie zmoczył
po pracy jadę po pampersy 4+...
dziewczyny no wiecie, co?

zawstydziłam się

) to mi wtedy krew z nosa ciekła
a jak Rysica zajrzy to na pewno postawi diagnozę prawidłową

jedyny plus taki, że się wyspałam, D młodego w nocy nakarmił i dopiero nad ranem przytargał go do naszego wyrka
no i standard - przesikał się, ale na szczęście chwilę przed pobudką, więc wyrka nie zmoczył
Jak przestanę karmić to sobie porządnego takiego strzelę
Zygmunto dla Ciebie!!Zobacz załącznik 551134
Proszę Muńka
Zobacz załącznik 551136
Przypomniał mi się kawał:
Rzecz się dzieje w klasztorze.
-Co dziś na obiad?
-Marchewka...
-:-):-):-)
-...tarta
-:--
-(
dziewczyny no wiecie, co?

no tak... dobrze, że paracetamolu nie zaleciła :/ spróbuj może młodej trochę wit C podać, a może to od ciśnienia, bo ja tak miałam za dzieciaka, że jak miałam niskie, a na dworze jakieś tam było (nie pamiętam czy to był spadek czy skoknawet do noska nie zajrzala tylko, od razu ze tak dzieci majai widziala, ze mloda usmiechnieta wiec stwierdzila, ze to nic powaznego
ehhhhh szkoda gadac, najwazniejsze ze przed kapiela sie skonczylo....

a jak Rysica zajrzy to na pewno postawi diagnozę prawidłową
oby... rano go jeszcze nie byłozaza czyli lada chwila i wylezie!
och jakie to urocze!!!!!! S nie miał jeszcze kontaktu (nie licząc przychodni, ale to z daleka) z młodszymi dziećmi, ale po twoim opisie to się nie mogę doczekaćByliśmy (przed tą imprezą) u kuzynostwa zobaczyć ich nowo narodzoną córeczkę, ale mieliśmy ubaw z reakcji Kubusia. Jak Oliwka wydała z siebie dźwięki, to najpierw zamarł, nasłu****ąc skąd one dobiegają, a potem zaczepiał ją np. popiskując i czekał na reakcję z jej strony. A gapił sie na nią..... cudne to było.
Muńka - ale masz zaje..fajne dystrybutorki!!!!! Chcem takie na moje urodzinki!!!!!
Kuźwa junkers mi zgasł, akurat jak byłam namydlona "tam"Iść do piwnicy mi się nie chciało, M śpi, więc chcąc-nie-chcąc musiałam zagrzać sobie wodę w czajniku i dokończyć polewając się muszelką z zestawu kąpielowego Zosi
![]()

reklama