reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Kasienka ja też myślę o jakimś instrumencie - G uwielbia muzykę i gra na bebenku (przykrywka od pudła). Wymyśliłam właśnie cymbalki, tamburynko, bębenek. Tylko szukam jakiegoś fajnego. Niedaleko mnie są ale brzydkie aż boli.

A kysz goraczko :-):-):-)

A ja mam lekki katarek... no szlag by to... ale słońce świeci idę na spacer zaraz.

G właśnie używa mojego kapcia jako schowka na swinke ... ;-)

Hej laski :-)

My dzisiaj po kontroli u lekarza, bąbel gorączki już nie ma, za to dostał mega katar i dzisiaj wstawałam do niego w nocy chyba z 15 razy :nerd:

Lekarka uspokoiła, że już na dniach powinno być lepiej. Przy okazji wizyty u lekarza zrobiliśmy sobie spacerek, a pogodą przepiękna :)

Maćku ale numer z tą działką, jak w filmach ;-)

Kasia.natka
no to jeszcze tutaj - zdrowiej! :)

Rysica
i co ja mam Ci powiedzieć, dużo sił kochana. Ja akurat lubię chodzić do pracy, męczy mnie tylko wstawanie o wpół do szóstej, bo zamiast iść spać o 22, ślęczę do pierwszej nad książkami :sorry2:

Kasieńka przestań sobie wbijać fazę z tym, że mały się na Ciebie gniewa czy cóś :evil: Mój też często gada baba, po prostu baba ławiej niż mama :-p

Młodak a co to jest ten krupniczek? :sorry2:

Josie pracowity weekend miałaś, szacuneczek, to pewnie ta wiosna tak działa, co? :) Daj znać, co u lekarza!

Waris cieszę się, że się wydżamprezowałaś za nas wszystkie ;-) A w restauracji byliście z małą? Bo ciekawa jestem, jak się zachowywała.

Tialana ja nie wiem własnie, czy mój boi się tej rury czy raczej dźwięku odkurzacza. No, ale powoli się oswajamy :)

Muńka, no jakże by inaczej, musi być instrument muzyczny ;)

MsMickey a Ty będziesz kupować rowerek biegowy? Bo ja się własnie zastanawiam, czy biegowy czy taki "zwykły". Tyle za, co przeciw. Hmmm :dry:

Kasiekz jaka imponująca lista zabawek, dzięki! Jest w czym wybierać :-)

Ostatnia edycja:
kasiek jakie ty sliczne rzeczy wynajdujesz:) ten domek ksztaltow tez mi sie podoba!

macku i kasienka czyli mowicie ze przygoda z nocnikiem rozpoczata.... moj robi dwie kupy dziennie - a wlasciwie to robil dopoki jadl - wiec w sumie tez moglibysmy zaczac, niania nawet proponowala. wiec moze zrobie podejscie do tematu jak zacznie normalnie jesc, bo teraz na samym mleku to kup mam nawet i 5 i to w najbardziej dziwnych porach - np dzis w nocy zrobil co juz mu sie od wiekow nie zdarzylo i spal z tym do rana bo nie zauwazylam :-(

bylismy u lekarza, schudl ale jest w normie (8900 chyba) powiedziala ze wyglada ze dolne dwojki beda szly i mzoe byc ze to niejedzenie przez zeby wlasnie... kazala mu domieszac trche mieska do banana/jablka :szok::baffled: zeby choc troche zelaza zjadl.... juz to widze.... od rana zjadl 60ml mleka i nie chce wiecej, teraz niania wyszla z nim na spacer, wziela butelke moze na spacerze cos lyknie...

Iwon fajnie ze mlody wychodzi z chorobska! :)
MsMickey ja kupilam mu w weekend pianinko w ramach instrumentu - smiki - bardzo fajne bo niezbyt glosne i ma przyjemne w miare te dzwieki... no i cieszy sie :-) z bebenkiem chyba wole nie probowac bo jego zapedy do uderzania wszystkim o wszystko doprowadzaja mnie to rozstroju czesto...

Ostatnia edycja:
ahhhhto zem napisala poprzedniego posta :D ucielo wsio reszte hehe ... ciekawe jak ja to zrobilam ...

nocki ostatnie sa bleeeee.... wstaje przed 6 i nie wiem o co chodzi ... wyszla ta dwujka a nic sie nie zmienia :| juz mi nawet powiedzieli ze wygladam jak po jakiejs pernamentnej bibie

zabawek mamy za duzo i z tego co czytam chyba polowe na allegro wystawie :p bo i tak mlody polowa sie nie bawi ale moze zacznie ???

a z zabawek ktore bardzo mi sie podobaja sa kwadrarty drewniane

EICHHORN Edukacyjna KOSTKA Manipulacyjna SZEŚCIAN (3171790335) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

SUPER 5w1 DUŻA DREWNIANA KOSTKA EDUKACYJNA SORTER (3155233478) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

KOSTKA Z 5 AKTYWNYMI STRONAMI (3109945180) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

chodzik DREWNIANY Chodzik dla Dzieci "Edukacyjny Miś' (3162402670) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Maćku witam w klubie nidospanych :| Brawo dla Zosi za kupki

Muńka ja tez chce .... ja tez ...

Zaza ja tez nie myslalam jeszcze o urodzinach

Kasiek fajne zabawki ....

najfajniejsza ta pierwsza kostka. Też myślałam o tych pałąkach, a na nich coś tam i znalazłam to:

Drzewko Treetop Skip Hop

Tylko, że ta kosta ma więcej bajerków.

Muńka a moze zwykle cymbalki :p

no właśnie mam na swojej liście to: :-)

Zestaw muzyczny Confetti Janod - FabrykaWafelkow.pl

Hej laski :-)

My dzisiaj po kontroli u lekarza, bąbel gorączki już nie ma, za to dostał mega katar i dzisiaj wstawałam do niego w nocy chyba z 15 razy :nerd:

Lekarka uspokoiła, że już na dniach powinno być lepiej. Przy okazji wizyty u lekarza zrobiliśmy sobie spacerek, a pogodą przepiękna :)

fajno, że Julcio zdrowieje :-) a Ty pewnie niewyspana po tylu pobudkach....

My rowerek biegowy będziemy kupować pewnie za rok.

bylismy u lekarza, schudl ale jest w normie (8900 chyba) powiedziala ze wyglada ze dolne dwojki beda szly i mzoe byc ze to niejedzenie przez zeby wlasnie... kazala mu domieszac trche mieska do banana/jablka :szok::baffled: zeby choc troche zelaza zjadl.... juz to widze.... od rana zjadl 60ml mleka i nie chce wiecej, teraz niania wyszla z nim na spacer, wziela butelke moze na spacerze cos lyknie...

najważniejsze, że jest w normie. Pewnie niedługo zacznie więcej jeść i tyć!;-)

Ale dziś zdradliwa pogoda, bo u nas piękne słońce ale wiaterek kąśliwy. No i plac zabaw ponownie zaliczony, tym razem inny, ale zawsze huśtawki zajęte :baffled::baffled:

Witajcie,

Niestety musze jeszcze jedno napisać:

Nie lubie wywalania brudów, i nie pochwalam tego co zrobiła Gosia, ale rozumiem ją, że oczerniana, chciała pokazać, że oczerniajće ją osoby nie są same godne zaufania. Jednak nie mieści mi się w głowie jak można uspierwiedliwiać postepek wymoderowano Josie. Anka postąpiła kompletnie nieadekwatnie do zaistniałej sytuacji, to był konflikt pomiedzy Anką a Gosią, lub pomiedzy Gosia, a częścią dziewczyn ze zwierzaków. Nie był to konflikt pomiedzy nami z FB, a dziewczynami z zwierzaków- nawet jeśli Anka poczuła sie urażona i nie lubiła Gośki, nie ufała jej itd, to nie miała najmniejszego prawa dać mocno po dupie nam wszystkim- Bogu ducha winnym konfliktom miedzy nimi/wami...... Tłumaczenie zaś Anki, że zrobiła to dla naszego dobra jest totalnym nieporozumieniem. Gdyby chciała dla nas dobrze, przede wszystkim by nas nie poinformowała ot tak po prostu, że kasuje forum- nasz wielomiesieczny dorobek. Dorobek 48 dziewczyn, ale zapytała co ma zrobic z tą sytuacja, co my chcemy, co myslimy. Napewno udałoby się dojść do rozsądnych wnioskow, gdyby Anka przedstawiła nam rzetelna argumentację.....Argumentacji nie było, stwierdziła zapewne , że forum jako załozycielki jest jej własności i może je skasować, nie pytajac 48 dziewczyn co one na to....Tak postępuja tylko osoby niezrównoważone psychicznie, i na pewno nie godne zaufania, bo zdolne do wszelkich kroków by zadowolić swoją osobę....a inni , no cóz inni sa nieważni....edit. dodoam jeszcze,że lubiłam Ankę, ufałam jej do wczoraj i czułam się lubiana i szanowana...także cżęsto pozory mylą. W tym wypadku nawet bardzo mylą.....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Avo mogłabyś nie ubliżać naszym koleżankom z forum? Porównywanie kogoś do osób niezrównoważonych psychicznie jest przegięciem.
Miło nam tutaj było, nie psuj tego. Ja osobiście nie życzę sobie takich tekstów i jeśli to się powtórzy, napiszę do moderatora forum.

kasiulka widziałam, że jesteś (edytowałaś post Avo) daj znać co u Ciebie!!!!!!!!!!!! myslałam, że już nie zaglądasz na BB, a teraz się nie wykręcisz:-p

reklama
Do góry