reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Kasienka współczuję mężowi! a Sergiusz z Nikosiem to się chyba zgadali, bo w S to chyba diabeł wstąpił :/ drze się (tak, drze -dosłownie) o byle co, a raczej bez powodu :( w głowie mam jeden wielki szum :(
a wieczorem siostra z chrzesniakiem moim przyjeżdża, zakupy trzeba zrobić, posprzątać, a ten Belzebub zaraz wstanie

Alijenka Aga ale wam fajnie!!!!!!!!!!!

Kasiek ja ci z tortem nie pomogę, bo piekę tylko dużą blachę czekoladową Delecty :-D

reklama
Kasienka wspolczucia dla meza, no i dla Ciebie.

Zaza, Kasienka Tomus tez sie wydziera. Jak mu cos zabiore - histeria, jak nie pozwole - to samo, jak go zabiore skads - wrzask. Przyzwyczailam sie. A jak sie wkurzy na maksa to probuje walic glowa w podloge - zazwyczaj zdaze go wziac na rece, albo czyms zajac, ale ze dwa razy juz przywalil :baffled:

Niespodzianka moj to samo z waleniem glowa w podloge masakra jakas!!!! Nienawidze tego, leci do tylu na oslep i fika nogami :/

Aylin jeśli chodzi o przepis na krem do tortu to mam super przepis i sprawdzony kilka razy w roku. Robię koleżanki rodzicom i znajomym od kilku lat z tego przepisu.
W ozdabianiu nie pomogę bo talentu brak :

Josie super ze to trzydniówka była. No to będzie świętowanie jutro pełną gębą.

Młodak - poproszę :) jak sprawdzony, smaczny i wychodzi to mi wystarczy. A z ozdabianiem.... ryzykuje, skacze na głeboka wodę i to na główkę. Masa cukrowa lub mashmallows.... A co wyjdzie - albbo sie pochwalę albo pomine milczeniem hihi

Josie - powodzenia na imprezie :)

Wrócilismy z rowerowej masy krytycznej. Fotelik sprawdzony rowniez w pozycji spoczynkowej :) dziec po rozpoczęciu imprezy - mniej więcej po 20 minutach padł :) i spała az do przyjazdu do domku, dała sie przenieść. Wstala, zjadła coś i poszła spać dalej.

Dobry wieczór! :-)

Wpadam na chwilę, bo znowu mam zaległości :sorry2:

Kasiulka &&&&&&&&&&&&&&&&& :tak:

mlodaK spóźnione sto lat dla Szymka! :tak:

Zdrówka dla wszystkich potrzebujących! :-)

Padam. Właśnie skończyłam sprzątać po imprezie.
Młody przywitał gości śpiąc bo akurat miał drzemkę. Potem byłgwoździem programu i pod koniec widać bylo tego skutki ho ciągle chciał na ręce. Czuję że jutro będzie jazda. Oby jednak nie pamietał tego jak to go wszyscy nosili.

Dorwal się do mojego tortu i troche go wszamal. Opitolil połowę kiełbaski z grilla.

Prezenty:
Basen dmuchany, klocki drewniane, ubranka, piłka, kregle, obrazek na sciane z Matką Boską i dzieciątkiem srebrny.
No to mamy za sobą pierwszą forumową imprezkę ;-) Super, że wszystko poszło oki :tak:
Mlody opanowal wchodzenie na kanapy (mamy wysokie) wiec oczy naokolo glowy. No i jeszcze z kanapy na parapet, na szczescie dolne okna sie nie otwieraja, a do gornych ma za wysoko.
:szok:
Wrócilismy z rowerowej masy krytycznej. Fotelik sprawdzony rowniez w pozycji spoczynkowej :) dziec po rozpoczęciu imprezy - mniej więcej po 20 minutach padł :) i spała az do przyjazdu do domku, dała sie przenieść. Wstala, zjadła coś i poszła spać dalej.
Ale fajnie! Jak Zochan zrobi sobie drzemkę zbyt późno to później nie ma mowy o spaniu przed 22 :baffled:

reklama
Do góry