reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Aylin- Ale super i tylko 20 zł zapłaciłaś????????????:szok: Gdzie, gdzie gdzie?????????:-D
Kasiek - po drabince ?????:szok: wow. Mati wczoraj ćwiczył wchodzenie i schodzenie na krzesełko i to dla mnie za dużo:-D
tousRus
czy jakos tak sie to pisze

Ufffff..... dostalam eska od Claire, ze sprawdzila mlodej wlosy i jest czysto! oby tak zostalo! normalnie jak mi o tym powiedziala, ze co chwile sie drapalam:baffled: Nigdy nie mialam tego dziadostwa i nawet nie wiem jak to wyglada :eek: a poza tym nie wiem czy bym dala rade wyjmowac je bo przyznam, ze brzydzi mnie to :confused2:

Swoja droga to wydawalo mi sie, ze w PL nie ma juz tego problemu przynajmniej tak sie nie slyszy o tym jak tutaj ale moze sie myle....
aj jest, ja w liceum gdzies jeszcze załapałam. Na szczęscie teraz sa środki bez problemu do kupienia. Tak czy tak sprawdzaj jej jeszcze włoski przez jakis czas. Bo to badziewie moze nawet w głupiej piaskownicy załapac

reklama
Mati przespał dzisiaj cała noc mimo kataru:-):szok:
No i chyba zaczynamy chodzić , mamy już za sobą pierwsze, pojedyńcze samodzielne kroczki:-), ale ewidentnie boi się puścić palucha, więc czasem coś mu dam w zamian i idzie.:-D
Gratuluje;-) tylko patrzeć jak zacznie biegać. Moja kuzynka robiła tak ze swoim dzieckiem jak bało się póścić palca to dawała ołówek i chodził;-)

Witam :-)

Ale Kuba zrobił aferę o 5 rano, darl sie Mamooo jakby go ze skory obdzierali, lecę do Jego pokoju a ten, ze ktoś wszedł do naszego domu, ktoś obcy, ze nas zabije i takie rożne, masakra. Zasnął i śpi jeszcze :tak:
Bidulek, dobrze, że już nie pamięta

wczoraj poszlismy na zakupy - młoda dostała potwora do pchania na kiju - całe 20 zł zainwestowałam a dzieć mega szczęsliwy. Nawet do wanienki chciała z nim iść. Niestety w markecie uderzyła się o róg kartonowego pudła - śliwa na czole fioletowa moment wyszła.
Też się zastanawiam nad kupnem czegoś takiego. Ostatnio widziałam za 15 zł helikopterek tylko, że plastikowy. Buziak w czółko od BBciotki;-)

od dziś Polka sama wchodzi po drabince na ślizgawce i zjazd...a to nie jest ta najniższa. bosche teraz to już jej na sekundę nie zostwię:/ pomyśleć, że tak czekałam aż zacznie biegać:p
Damian już jakiś czas temu się nauczył włazić na drabinkę i urwanie głowy z tym jest

asik czytajac poranna prase wpadlam na to:

Sygnalistka musi odejść
najgorsze ze na tym cierpia dzieci :no: jak ja nie znosze lekarzy.

poza goraczka janek ma sie dobrze. wczoraj zrobil 2x po 4 samodzielne kroki ale tak nieswiadomie bo nie zauwazyl ze go juz nie trzymam :-D
Dzięki za artykuł. Brak mi słów po prostu, ręce opadają:no:

Gratki za pierwsze samodzielne kroczki:-)

Kuzwaaaaa zawiozlam mloda do opiekunki oczywiscie spoznione bo mloda jak nigdy postanowila pospac do 8 a my juz od wiekow nie uzywamy budzikow bo po co :-p mloda jest naszym budzikiem :-D ale ja nie o tym.... ta oznajmila, ze byla u niej dziewczynka z WSZAMI i, ze Aurelka mogla sie zarazic :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Kurde niby taki rozwiniety kraj a wszy sa na porzadku dziennym wrrrrr......
Oby mała nie załapała &&&&

Asik - i masz sprawę wyjaśnioną:wściekła/y: Cholerna służba zdrowia, tylko kasa się liczy:angry:
Tak jak piszesz, wszystko jasne czemu odwołują:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Jak reagujecie jak dziecko robi coś czego nie powinno??? Damian jak się uprze to nie ma zmiłuj, nie pomaga mówienie 'nie wolno' , przytrzymywanie itp. W ogóle u niego słowo nie to jak płachta na byka i tak swoje zrobi i to z większym zapałem:no::no::no:

Iwon oby szybko wyszły mu te ząbki :tak:

Andzia no juz na szczescie nie boli, jeszcze coś tam poczułam w trakcie ćwiczeń ale nie ma tragedii, na szczescie.

sunshine to dobrze, ze Aurelka nie złapała tego świństwa :tak:

Nic biorę sie za obiad, Wojtek śpi wiec na spokojnie mogę gotować :-D Dzisiaj szybkie danie - spaghetii, Kuba i Wojtek uwielbiają :tak: A za 1.5 godziny do koleżanki jedziemy, na szczescie maz nas zawiezie bo jakoś nie chce mi sie autobusami w taka pogodę.
Musze jeszcze zagrać z Kuba w memory bo mnie męczy :-D

Asik - ja też powtarzam "nie" , ewentualnie przytrzymuje. A jak sie rozryczy to pozwalam się wypłakać.
Byłam wczoraj z chlopakami na festynie koło mamy i pod koniec Mati zaczął marudzić chyba ze zmęczenia, po chwili sie rozryczał i nijak nie dal się uspokoić, nic mu nie pasowało. W końcu posadziłam go do wózka i tak sobie płakał (czekałam aż Adi skoncz malawać sobie buźkę), ale nigdy nie zapomne nigdy tego wzroku straszych babek:zawstydzona/y:, normalnie jakbym go maltretowala przynajmniej:-(

Polaa udanych plot u koleżanki:-p
Alijenka no niby też powtarzam do upadłego, że nie wolno ale czasami trwa to nawet pół h jak się uprze:no: i jak tu mieć cierpliwość?

mały zasnął to idę z Oliwką auto umyć bo wstyd jutro takim na wesele pojechać..

asik ja mojemu groze palcem i mowie nu nu nu. sa rzeczy ktore juz kojarzy ze nie wolno, i jak go na tym przylapie to on speszony macha palcem i mowi nununu.... po czym robi to samo dalej :-D ogolnie ma dni ze slucha a ma dni ze wcale i jak mu zabronie to rzuca sie glowa w sciane czy podloge w ramach protestu... ostatnio czolem walnal w kant parapetu bo mu nie pozwolilam siegac do kwiatkow.... siniak na czole ze hej.,.. no wiec tak srednio slucha...

mam dzis imieniny i po pracy idziemy na obiad - zabieram meza do restauracji na wzgorzu z widokiem na caly krakow, nigdy tam jeszcze nie byl, nawet nie wie ze takie miejsce jest :-)

Dzieci śpią więc tak na szybko.

Alijenka 1331025565_326266949_1-Zdjecia--Sto-Usmiechow-Przyjecia-urodzinowe-dla-dzieci.jpg i zdrówka!!!

I oczywiście życzenia dla Wszystkich Anek :)

Załączniki

• 1331025565_326266949_1-Zdjecia--Sto-Usmiechow-Przyjecia-urodzinowe-dla-dzieci.jpg
    1331025565_326266949_1-Zdjecia--Sto-Usmiechow-Przyjecia-urodzinowe-dla-dzieci.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 32
reklama
Do góry