reklama
Bylismy u ortopedy (udalo sie wczesniej niz w piatek)-wszystko ok podobnotzn. pani dr kazala mu pozwolic jeszcze na takie "nierowne" chodzenie, bo caly czas uczy sie lapac rownowage. Sprawdzila kregoslug i nozki-wszystko wzorowo...mamy sie pojawic kontrolnie za 3 miesiace. Z tym wystajacym kregiem tez ok-zaraz ma sie "schowac" jak maly bedzie juz porzadnie biegal. Mamy do niczego malego nie zmuszac (nigdy nie zmuszalismy
) - tzn. jak raczkuje jeszcze (tak!) to ma tak smigac, nie prowadzac go i dawac raczke/paluszek jesli sam sie nią podtrzymuje, a nie ze my go trzymamy
no i tak
wiec chyba all ok
![]()
nie mogło być inaczej ;-)
A i Muńka - placek upiekłam - młoda zjadła duzy kawał na kolacje. Wersja u mnie morelowo sliwkowo jagodowa![]()
to zrobiłaś mix owocowy :-)
Munka- placuszki super!!! dzieciaki zajadaly a dziewczyny przepisy pobraly:-)
cieszę się, że podpasowały

Hej hej babiszonki
ja na szybko, bo dzisiaj pakowanie - jedziemy do PobierowaWprawdzie na parę dni, ale zawsze coś
Mam nadzieję, że prognozy się sprawdzą i od jutra będzie ciepło, bo póki co to lipa w naszych stronach
![]()
szerokości!!!!! :-)
Jedziemy wlasnie do wielkopolski ponawiedzqc dziadkow pokazac jak wnuk rosniei zazeram sie aktualnie hamburgerem z maca
![]()
ja w piątek zmierzam do wielkopolski :-) miłego pobytu życzę!
Baby mam pytanie: ile mleka w ml wasze bąble piją dziennie? Jejku mój to jakiś mlekopijcaNieważne, czy zje skromne czy wypasione śniadanie, nieważne że wsuwa obiad dwudaniowy (tak, tak zaczęłam gotować dwa dania), on tak czy siak musi wypiś mleko min. 4 razy dziennie! O piątej, potem obowiązkowo do śniadania, potem przed spaniem (około 11, 12) i na wieczór. Wczoraj nie dostał jednej porcji, bo mleka zabrakło a M. był w pracy i o 22 obudził się z taką histerią, że aż zbladłam. Okazało się, że to nie zadne ząbki ani brzuszek tylko chrapka na 210 ml ciepłego mleka
I drugie question, czy waszym bąblom zdarza się, że trzasną kogoś po twarzy?Mój miewa czasem takie zapędy, że patrzy patrzy i nagle trach po głowie delikwenta
Oczywiście tłumaczymy, że nie wolno, że trzeba cacy itp. ale wiecie... strach się bać
;-)
moja samego mleka wypija mało, bo czasami w ciągu dnia w ogóle nie pije (nie daję jej, ale nie sądzę, że by chaiała, bo ostatnio samo mleko jest beee). Je 2 razy dziennie kaszę, ale zastanawiam się, czy nie powinna pić jeszcze mleka...
Gabi czasami mnie potrafi lekko trzasnąć w twarz, ale innych osób raczej nie.
Iwon tak mieszkam 200 metrów od budynku straży pożarnej. Mamy ochotniczą wiec wzywają się w ten sposób. Makabra.
współczuję!!
A nie uwierzycie ile od wczoraj ludzi mnie zaczepiło i gratulowała parkizdziwienie ludzie mają jak się spytają ile dzieci mają, a ja mówię 13 i 16mies. i idę dalej bez wyjasnienia
![]()

Wczoraj wieczorkiem piłam piwko z kumplem nad naszym osiedlowym jeziorkiem:-) oj dawno nie czułam takiego luzu... do tego stopnia, że mnie głowa po piwie nie bolała jak to ostatnio bywa.
A dziś cały dzień spędziłyśmy z G w Konstancinie. Odwiedziłam byłych współpracowników i potem spacerowałyśmy po parku zdrojowym. Nawdychałyśmy się solanki z tężni

Sunshine6
Fanka BB :)
Iwon- mleka pije 2x po 240ml i nie zawsze dopija na sniadanie i kolacje, a po pysku nikogo nie trzaska
A studia/kurs calosc 3 lata a to juz ostatni rok Accounting ;-) z mloda w ciazy chodzilam caly rok i potem przerwe zrobilam i teraz znowu wracam bo wiem, ze jak nie pojde teraz to juz wogole
Aga- dobre
tez nie lubie ogladac sie u lustrze u fryzjera
Polaa- no tak Ty mloda dupa jestes to mozesz miec mloda siostre
korzystaj z chwil z rodzinka
Malz jutro wraca a ja nic nie odpoczelam :-( plan byl filmik i piffko i du.pa. Padam na cycki a ta nie przespana nocka dala mi tak popalis, ze ogarnac sie nie moge :-( chyba sie starzeje..............
Good night lejdis

A studia/kurs calosc 3 lata a to juz ostatni rok Accounting ;-) z mloda w ciazy chodzilam caly rok i potem przerwe zrobilam i teraz znowu wracam bo wiem, ze jak nie pojde teraz to juz wogole

Aga- dobre

Polaa- no tak Ty mloda dupa jestes to mozesz miec mloda siostre

Malz jutro wraca a ja nic nie odpoczelam :-( plan byl filmik i piffko i du.pa. Padam na cycki a ta nie przespana nocka dala mi tak popalis, ze ogarnac sie nie moge :-( chyba sie starzeje..............
Good night lejdis

Iwon mam, mam
jest między nami 16 lat różnicy i w sumie chyba najlepiej sie z Nia dogadają wsród rodzeństwa
Mam jeszcze 5 lat młodsza i 6 lat młodszego brata
Duzo nas bo az czworo 
Susnhine no Ty za to stara jesteś
;-)

Susnhine no Ty za to stara jesteś

katrina115
Potrójna Mama
Uprzejmie Was informuję, żebyście nie musiały się męczyć, to w Waszym imieniu opróżniłam Martini .
prawie całe), pół już wysikałam... jakby się kto pytał...
Dobrej nocki i do później
Zastanawiam się, czy nie spełnić marzenia mojego szefa.... tzn. czy nie zadzwonić rano i powiedzieć, że nie mogę przyjść do pracy! Pomyślę nad tym o ile wcześniej nie zasnę. Pa.
prawie całe), pół już wysikałam... jakby się kto pytał...
Dobrej nocki i do później
Zastanawiam się, czy nie spełnić marzenia mojego szefa.... tzn. czy nie zadzwonić rano i powiedzieć, że nie mogę przyjść do pracy! Pomyślę nad tym o ile wcześniej nie zasnę. Pa.
zaza26
jejku jaka produkcja z nocy - bo dla mnie taka godzina to środek nocy ;-)
tak na szybko do was piszę, bo S jeszcze śpi a ja postanowiłam pierwszy raz od nie pamiętam kiedy napić się herbaty siedząc
Kasiek super, że już jesteście po!
Iwon S pije mleka 210 na noc, 150ml je z płatami na II śniadanie, poza tym kaszki na mleku je,a le to różnie, bo na sniadanie dostaje na przemian z Sinlaciem
udanego wypoczynku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a zapomniałabym - S też ma taką nową zabawę i cholernie się cieszy jak kogoś uderzy, wyczuwam w tym sprawkę teściowej, o bucie wam pisałam :/
oczywiście też mu tłumaczę jak robić cacy i że bić nie wolno, więc teraz ma etap, że mnie lub psa lujnie i zaraz głaszcze i patrzy na mnie taki strasznie z siebie zadowolony
Sunshine mój też dzisiaj wraca - ogłośmy ten dzień dniem żałoby słomianych wdów
Katrina gdybym wiedziała co pijesz to bym się wprosiła na drina ;-) miłej pracy, o ile się tam wybierzesz
tak na szybko do was piszę, bo S jeszcze śpi a ja postanowiłam pierwszy raz od nie pamiętam kiedy napić się herbaty siedząc

Kasiek super, że już jesteście po!
Iwon S pije mleka 210 na noc, 150ml je z płatami na II śniadanie, poza tym kaszki na mleku je,a le to różnie, bo na sniadanie dostaje na przemian z Sinlaciem
udanego wypoczynku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a zapomniałabym - S też ma taką nową zabawę i cholernie się cieszy jak kogoś uderzy, wyczuwam w tym sprawkę teściowej, o bucie wam pisałam :/
oczywiście też mu tłumaczę jak robić cacy i że bić nie wolno, więc teraz ma etap, że mnie lub psa lujnie i zaraz głaszcze i patrzy na mnie taki strasznie z siebie zadowolony

Sunshine mój też dzisiaj wraca - ogłośmy ten dzień dniem żałoby słomianych wdów

Katrina gdybym wiedziała co pijesz to bym się wprosiła na drina ;-) miłej pracy, o ile się tam wybierzesz

dobre!!!!A nie uwierzycie ile od wczoraj ludzi mnie zaczepiło i gratulowała parkizdziwienie ludzie mają jak się spytają ile dzieci mają, a ja mówię 13 i 16mies. i idę dalej bez wyjasnienia
![]()
andzia1980
Hej. Czytałam Was wczoraj cały dzień, ale nie chciało mi się pisać.
Zrobiłam multicytaty i mnie z neta wywaliło WWrrrrrrrrrrrrrr
Wiec tyle co pamiętam:
Kasiek - czyli jednak trzydniówka ? To dobrze.
Iwon przyjemnego leniuchowania.
Młodak - oczywiscie,że nie poprasowałam. Wczoraj nic nie robiłam, bo mi się ie chciało, a przedwczoraj robiłam skwareczki.
Pola - oj tak mlodsze siostry to najlepsze opiekunki. Moja najmłodsza super zajmuje się chlopakami (ma 10 lat, a róznica wieku -23) i też mam dużo rodzeństwa (5 ). Duże rodzinki są super.
Kathrina - pracujesz???? Czy jednak nie dałaś rady???????
Iwon - Moj wypija ok. 250 w sumie + cycuś.
Słyszałyście, że mleko zaśluzowuje organizm??? Może to jest jedna z przyczyn ciągłego kataru u Adriana (potrafi wypić z litr dziennie)??????
Sunshine- chyba Ci nie zazdroszczę tych studiów. Ja nigdy bym nie wróciła do tych czasów, gdybym mogła się cofnąć w przeszłosć>
Zaza - wypić herbatę na siedząco - co za luksus ;0;0;0;0
Kasieńka - bosssszze moj njamłodszy i już tak daje popalić!!!!!! Boje się co bedzie dalej? Ałććććććććććć
Aga - przyjemnego pobytu u fryzjera. Usmiechaj sie wiecej.
Byłam wczoraj u lekarza (M mnie wygonił bo nie mógł w nocy spać, tak kaszlałam) i mam parę syropków,ale co mi jest to nie wiem. Podejrzałam tylko( bo oczywiście mówienie jest zbyt męczące dla tego lekarza), że osłuchowo czysto
Zrobiłam multicytaty i mnie z neta wywaliło WWrrrrrrrrrrrrrr
Wiec tyle co pamiętam:
Kasiek - czyli jednak trzydniówka ? To dobrze.
Iwon przyjemnego leniuchowania.
Młodak - oczywiscie,że nie poprasowałam. Wczoraj nic nie robiłam, bo mi się ie chciało, a przedwczoraj robiłam skwareczki.
Pola - oj tak mlodsze siostry to najlepsze opiekunki. Moja najmłodsza super zajmuje się chlopakami (ma 10 lat, a róznica wieku -23) i też mam dużo rodzeństwa (5 ). Duże rodzinki są super.
Kathrina - pracujesz???? Czy jednak nie dałaś rady???????
Iwon - Moj wypija ok. 250 w sumie + cycuś.
Słyszałyście, że mleko zaśluzowuje organizm??? Może to jest jedna z przyczyn ciągłego kataru u Adriana (potrafi wypić z litr dziennie)??????
Sunshine- chyba Ci nie zazdroszczę tych studiów. Ja nigdy bym nie wróciła do tych czasów, gdybym mogła się cofnąć w przeszłosć>
Zaza - wypić herbatę na siedząco - co za luksus ;0;0;0;0
Kasieńka - bosssszze moj njamłodszy i już tak daje popalić!!!!!! Boje się co bedzie dalej? Ałććććććććććć
Aga - przyjemnego pobytu u fryzjera. Usmiechaj sie wiecej.
Byłam wczoraj u lekarza (M mnie wygonił bo nie mógł w nocy spać, tak kaszlałam) i mam parę syropków,ale co mi jest to nie wiem. Podejrzałam tylko( bo oczywiście mówienie jest zbyt męczące dla tego lekarza), że osłuchowo czysto
Katrina dzięki za to wypicie za nas 
K znow obudził młodego o 7. Najgorsze że jeszcze 2 tygodnie będzie pracował na 8. Oby Szymek za bardzo nie przywykł do tego.
K...wa wciąż zapominam że mały umie się wspinać. Piszę sobie posta przy stole w kuchni i jak strzala wylecialam do pokoju. A mlody stoi nw szafce rtv i sie trzyma telewizora....
K znow obudził młodego o 7. Najgorsze że jeszcze 2 tygodnie będzie pracował na 8. Oby Szymek za bardzo nie przywykł do tego.
K...wa wciąż zapominam że mały umie się wspinać. Piszę sobie posta przy stole w kuchni i jak strzala wylecialam do pokoju. A mlody stoi nw szafce rtv i sie trzyma telewizora....
Hejka 
Młodak - moze dziś podejdz do tej strazy zaraz po "wezwaniu" - zobaczysz czy zbierają sie do pracy czy do "czytania wybranych pozycji poezji"
tego wieczoru nie za wiele było - pobawiłam się troszke i poszłam spać.
ja mam siostre w wieku lat 7....
Młodak - moze dziś podejdz do tej strazy zaraz po "wezwaniu" - zobaczysz czy zbierają sie do pracy czy do "czytania wybranych pozycji poezji"
Aylin ale Ci fajnie z tym nowym sprzętemJa uwielbiam takie nowinki, zaraz bym siedziała i rozkminiała cały wieczór
![]()
tego wieczoru nie za wiele było - pobawiłam się troszke i poszłam spać.
Polaa masz siostrę w wieku 11 lat? Wow! :-)
ja mam siostre w wieku lat 7....
reklama
Witajcie,
Wojtek dzisiaj zrobił pobudke przed 7, dawno tak wczas nie wstał.
Kuba śpi a ja oglądam stare "m jak miłość". Tez nie mam co robić
Andzia tak, najmłodsze są najlepszymi opiekunkami, zgadzam sie
Jeszcze 5 godzin i juz bede miała pomoc
maz od razu po pracy jedzie po nie na lotnisko.
Nie mam juz siły, Wojtek uwielbia kosz na śmieci, no masakra. Wynosze worek juz jak jest kilka rzeczy bo roznosi po domu, ostatnio z puszka po piwie chodził po domu
Albo po jogurcie oblizuje opakowanie. Jakbym Go conajmniej glodzila, proszę, mówię, krzykne a ten w śmiech na całego i ma mnie gdzies
Wojtek dzisiaj zrobił pobudke przed 7, dawno tak wczas nie wstał.
Kuba śpi a ja oglądam stare "m jak miłość". Tez nie mam co robić

Andzia tak, najmłodsze są najlepszymi opiekunkami, zgadzam sie

Jeszcze 5 godzin i juz bede miała pomoc
maz od razu po pracy jedzie po nie na lotnisko.
Nie mam juz siły, Wojtek uwielbia kosz na śmieci, no masakra. Wynosze worek juz jak jest kilka rzeczy bo roznosi po domu, ostatnio z puszka po piwie chodził po domu