reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Munka - Mati jeszcze ma nie zarośnięte
Pola -bidulko, wynudzisz sie:-D:-D:-D;-):-D:-D
Alijenka - super to Zoo. Ja też chcę:-)

Straszny ten dzień. Już kilka razy mało nie walnełam łbem o biurko -zasypiam. Ciśnienie to mam chyba 90/60:angry:

Kasiek - super,że Pola zdrowa, no i szalejcie, szalejcie. Udanych wakacji.
Munka mialaś wsatwić w odpowiednim wątku opis i link do domków, w których byliście

reklama
kasiek to miłego wypoczynku !!!!!
moją małą te butki obcierają, kupiłam i ma je do zabawy :-:)-:)-(

Muńka u nas pieczywko tylko na śniadanie i to najczęściej jakieś ciemne, a właśnie najgorsze jest to jak mój K w trasę jedzie bo wtedy paluszki, talarki, ptasie mleczko !!!! a ma pracę bardziej siedzącą także trochę mu to nie służy, jeszcze jak palił to było inaczej bo tyle nie jadł a teraz zamiast fajki to żarełko !!!!!
moja ma jeszcze niezarośnięte ciemiączko na opuszek palca

polaaa zazdraszczam tej nudy :-):-)

andzia no zoo zarąbiaszcze jest, byłam tam kilkanaście razy !!!!! mają nawet hotel i nie jest taki drogi bardzo

lasencje, owszem zdrowa (chyba, jak wierzyć lekarzom:p), ale cała wysypana - straszna pokrzywka pomieszana z rumieniem i na plaży wszyscy od nas uciekną myśląc, że coś roznosimy:pppponoć zejdzie do 5 dni

muńka
moja też ma jeszcze niezrośnięte:)

lecie się w końcu pakować

Kurcze, a ja się wkurzyłam miałam kase za małą dostać już pare dni temu i d.... jutro wesele ja się spłukałam na wózek to co miałam odłożone:baffled:no i niby jestem wygadana, a głupio mi się upomnieć. Między innymi dlatego nie chciałam pilnować dziecka znajomym:nerd:

Alijenka ja kiedys testowalam blonni slim forte z chromem. Na magiczne skutki nie liczylam, ale wypelnial troche zoladek i likwidowal moje problemy z zaparciami.

Munka Tomcio tez ma jeszcze ciemiaczko - mniej wiecej jak paznokiec kciuka.

Aga nie dziwie sie, ze sie wkurzylas. Jak pamietasz mialam podobna sytuacje. Pieniadze otrzymalam z opoznieniem i tez sama sie wstydzilam upomniec. Chociaz nie powinnam bo wstyd to nie zaplacic w terminie.

Kasiek fajnie, ze macie pozwolenie na wodne zabawy.

G ma jeszcze niezarosniete.

Aga dzwon i upominaj się. Ja się na korkach nauczyłam - nie raz liczyłam na kasę a tu ktoś na luzie: to nast razem się rozliczymy ... i jak tu powiedzieć, że chcę spozywke kupić... i stwierdzilam, że nie muszę się tłumaczyć, to jest już moja kasa. Więc czasem mówiłam ok a czasem, niestety musimy rozliczyć się dziś.
Nie daj się, klienci podchodzą dość niefrasobliwie do płacenia, trzeba ich nauczyć...

G DZIŚ ZACZĘŁA CHODZIC!!!
:-):-):-):-):-)
Tak na poważnie tzn całą kuchnię czy pokój przejdzie:-) i ma frajdę niemałą:-) kiwa się jak klaun na szczudlach ;-)

W końcu musiałam kupić sandalki :-)

Podczytuje dziewczyny Was ale nie zawsze mam czas coś napisać...
Dużo się dzieje.

Aha, kupiłam jedną paczkę pampkow sleep &play... beznadzieja. Nie mają tych rozciagajacych się rzepow i nie trzymają się przez to. Nie polecam.

ja na szybko :(

Aga nie daj sie z tymi pieniedzmi... bo tak moga ciagnac i ciagnac ... rany nie dosc ze sie poswiecasz to jeszcze ktos laske robi

Muńka moj ma niezarosniete, tak mniej wiecej jak u Niespodzianki

Josie a Ty dajesz wit d? bo strasznie duze ma jeszcze to ciemiaczko Jasiu

Kasiek jakiegos dziwnego masz tego lekarza bo co wizyta to inna opinia :| ja bym byla juz dezrientowana na maksa ... a bactrim to nie antybiotyk

MsMickey gratulacje dla Gosiaczka

Aga ja bym jutro zadzwoniła i powiedziała że zaraz będę u niej bo poprzedniego dnia się nie rozliczylyscie. Sory to jest już Twoja kasa i to jej powinno być głupio.

Zaza u mnie nocka też z milionem pobudek więc o 3:15 poszłam do niego spać na podłogę. I cały dzień chodzę połamana :((

MsMickey gratuluję G chodzenia!!!!!!

Muńka ją u Szymka przez jego czupryne nic nie wyczuwają już. Ale w tygodniu idziemy do fryzjera to może potem coś wymacam.

I coś jeszcze miałam ale nie pamiętam...

A już wiem. Moje dziecię nauczyło się wreszcie bić brawo. I teraz robi to wszędzie. Wczoraj pierwszy raz pojechałam z nim autem sama na zakupy. I komicznie było bo dumna z siebie bylam owszem ale niekoniecznie oczekiwalam całą drogę braw :)))

A tak swoją drogą to jak Wasze maluchy znoszą podróże? Bo u mnie to koszmar. Wytrzyma może 20 minut a potem się drze i kręci. O wyjeździe dalej boję się nawet myśleć.

I jeszcze jedno- odwróciłyście już materace na drugą stronę? Ją dzisiaj to zrobiłam i liczę na lepszą nockę.

Ostatnia edycja:
MsMickey gratulacje dla Gosi :)

Mloda gratki dla Szymka :) Nie czulas sie super jak cala droge bil Ci brawo :-D Co do podrozy to Tomek znosi je dzielnie i bez awantur, ale nie bylo tak kolorowo. Dopoki nie pojechalismy do Pl i nie byl zmuszony do czestego podrozowania to robil masakryczne awantury. Pare razy musielismy go przetrzymac i od tej pory jest spokoj. Jak okazuje zniecierpliwienie to daje mu chrupka, picie czy zabawke ale to moze byc trudne jesli sama prowadzisz.

edek materac odwrocilam jak T mial 6 miesiecy, a mam chyba kokosowo piankowy - taki twardo/miekki ;)

Ostatnia edycja:
reklama
hej laski :-)
tradycyjnie zacznę od przeprosin za nieobecność :zawstydzona/y: nie nadrobię was niestety :sorry2:
ostatnio miałam maratony w pracy po kilka dni i jutro też idę na dwa dni więc znów pewnie nie dam rady zajrzeć :-(
zaszczepiliśmy Misię we środę MMR i póki co wszystko ok, nawet nie zapłakała :szok: pediatra powiedziała nam też że jak Misia pójdzie do żłobka to możemy wziąć zaświadczenie i będzie miała szczepienie na ospę za free! :tak:

Do góry