Mama0306
Mama na pełen etat
Królowa fal witaj, pamiętam cię ze staraczek. Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!
Ja Ciebie też pamiętam kochana! Pozdrówka!
Ja dzisiaj dzwonie ok 8.00 do gina i trzymajcie kciuki, żeby mnie przyjął za tydzień.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Królowa fal witaj, pamiętam cię ze staraczek. Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!
Cześć DziewczynyCzytając wasze wiadomości zaczynam się martwić
ja czuję się dobrze miałam leciutkie mdłości ale nic wiecej i oprócz bolących piersi i dużej senności nie mam żadnych dolegliwości
a wizyta dopiero 22.10
chyba zwariuje przez ten tydzień
![]()

fioletowa a co masz z kręgosłupem ?? że masz wskazania do cc
Niech ktoś mi powie czy lekarz wystawia jakieś zaświadczenie do pracy o tym że się jest się w ciązy czy same l4 bo wiem że inaczej jest wystawiane PROSZĘ O ODPOWIEDZI PLISSSSSS
misianka przyłączam się do pytania bo też chciałabym iść na l4 i jestem ciekawa jak to wygląda i czy na pierwszej wizycie bez problemu mi wypisze![]()
misianka,martuchaa - wydaje mi się, że L4 wypisuje od razu, jak tylko stwierdzi ciążę. Do tego można troszkę "podkolorować" objawy i spoko. O zaświadczeniu nie słyszałam, bardziej jak pracodawca zostaje oficjalnie powiadomiony przez ciężarną o swoim stanie to musi dostosować się do przepisów chroniących ciężarne.