mikoto
Fanka BB :)
Kingusia ja tez mam zawsze tak jak Ty - zazwyczaj zaraz po badaniach wyjmuję kanapkę, a teraz - odkąd jestem w ciąży- to koniecznie, bo jest mi po prostu niedobrze http://***************/senatn/images/V%20Slider/LSvomit.gif
Palindromea u nas też od 7 już czynne - zazwyczaj jadę jak najwcześniej, żeby długo nie zwlekać ze sniadaniem. A buty kupuję zazwyczaj w jednym sklepie- mam sprawdzone i wiem, że warte są tych pieniędzy. A już nie mogę doczekać się, kiedy założę sandałki. Masz rację Kochana- teraz, pod koniec sporo dziewczyn melduje się ze szpitlanych łóżek - ale lepiej dmuchać na zimne!
Lecę po kawusię
Palindromea u nas też od 7 już czynne - zazwyczaj jadę jak najwcześniej, żeby długo nie zwlekać ze sniadaniem. A buty kupuję zazwyczaj w jednym sklepie- mam sprawdzone i wiem, że warte są tych pieniędzy. A już nie mogę doczekać się, kiedy założę sandałki. Masz rację Kochana- teraz, pod koniec sporo dziewczyn melduje się ze szpitlanych łóżek - ale lepiej dmuchać na zimne!
Lecę po kawusię
kleszcz ! Ja panika, tel do Pawła że ma szybko przychodzić (był na dole gadał ze znajomymi) wpadł w 2 min i zaczęła się akcja wyciągania. Dobrze że teść ma wprawę ( psinie wyciąga on po kilka rocznie) wyciągnął raz dwa, ale ile Malutka się napłakała i nakrzyczała to juz jej, a ja myślałam że mi serce pęknie. Zaraz zbieramy się do pediatry po antybiotyk dla niej na 3 dni, niby może nie dostawać i możemy ją po prostu obserwować i w razie ''W'' działać ale ja się tak boję, zbyt poważne mogą być powikłania po tym, a antybiotyk nie zaszkodzi a może pomóc gdyby coś się działo.
Jutro wizyta u gin i jak wszystko będzie dobrze to w środę jedziemy nad jeziorko do niedzieli 

Nie mam pojęcia jak ja mam ugotować obiadek 
Jak gotuję obiad , albo raniutko się gdzieś śpieszę i chcę wypić kawkę---wtedy gaz się kończy