• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2013

reklama
Natisku kochana trzymaj się jeszcze mocno ! Lenko nie wychodź !

Dmuchawcu, tylko spokojnie spróbuj. Niestety nie wiem czy przysługuje zwolnienie mężowi.
Trzymam za Was kciuki by Pszczółki były dzielne a Ty byś szybko wyszła.

Nie wiecie jak to jest -czy mój mąż może dostac zwolnienie na czas mojego pobytu w szpitalu? Dzwonił do pracy, ale tam nic nie wiedzą. Ale przecież musi byc jakias procedura w takich przypadkach. Ja myslę, że lekarz w szpitalu powinien mi na prośbe wystawic zaświadczenie o pobycie w szpitalu i Daniel to powinien zanieśc do kadr i wziąć "opiekę nad dzieckiem zdrowym". Nie znam się na tym , a nie mam zbytnio kogo o to zapytać.

Może to Ci się przyda: https://www.babyboom.pl/forum/porad...kiem-w-trakcie-pobytu-matki-w-szpitalu-65979/

Natis kochana trzymam za was kciuki, mam nadzieję że uda się jeszcze powstrzymać skurcze a jak nie to za szczęśliwe rozwiązanie.

Ona to ma przy ciśnieniu powyżej 140/90 KATEGORYCZNIE JEDŹ NA IP. Takie ciśnienie może spowodować przedwczesny poród odklejenie łożyska, krwotok... Dostaniesz leki na zbicie i nakaz kontroli ciśnienia (sama biorę na nadciśnienie dopegyt)

Witam ;-)

Troszkę Was nadrobiłam , dopiero teraz spokojnie na chwilkę usiadłam .

Robaczek, Tak Juleczka przekonała się do urodzinek, i było całkiem fajnie :tak:

Ona, Uważaj na siebie , mierz ciśnienie i jak coś to faktycznie jedź bo to bardzo nie bezpieczne

Marcysiowa, Współczuję samopoczucia , mam nadzieję , że jutro poczujesz się lepiej a teraz odpoczywaj

Dmuchawiec, Trzymam mocno kciuki za Ciebie i pszczółki --Czekamy na wieści i jesteśmy z Tobą

Dziewczyny pisałam do NATIS i nic na razie nie odpisuje ---martwię się....:-(

SMS OD NATIS : JEST LEPIEJ, ZMNIEJSZYŁY SIĘ SKURCZE, MNIEJ INTENSYWNE I RZADSZE

JEST NADZIEJA :tak:

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry